DIY Hur jag exfolierar läpparna med socker och honung

Detta DIY Lip Scrub är himlen för dina läppar! Den återfuktar, plumps och exfolierar. Allt du behöver är socker och honung! Japp, dess så lätt!

I denna tutorial kommer Visa jag dig min läpp skrubbning/exfolierande rutin!

För mer skönhet och DIY videor, besök min Youtube-kanal:: Klicka här

Relaterade Ämnen

Hur man gör slem med lim och Salt

Denna handledning visar hur man gör slem med lim och Epsom saltSteg 1: Steg 1: material Material:Elmers klart limEpsom saltKaramellfärgTesked mätning (Tps)Matsked mätning (Tbs)1 skål med varmt vatten2 tomma skålarSteg 2: Steg 2: skapa Epsom salt blan...

Bakat äpple med Brie och honung

Hösten är i full effekt här i Storbritannien och folket i England tar sina äpplen på allvar!Förra helgen, gick jag till Fenton House där de har en fungerande trädgård på-sight. De hade flera apple-tema köpmän på hand som var bra - jag har nyligen fly...

EXFOLIERANDE BRUNT SOCKER OCH HONUNG FACE SCRUB!

exfolierande: brunt socker och honung face scrubingredienser1. 1 msk farinsocker2. 1 tsk honungVägbeskrivning⦁ i en liten skål, Lägg i ovanstående ingredienser och blanda väl.⦁ Applicera blandningen på ansiktet i en cirkelrörelse, undvika området kri...

Den otroligt över bakåtkompilerade namnbricka – hur jag gjorde en namnbricka med en Laser & Vinyl Cutter

Här är bilder och steg för steg-anteckningar om hur du använder en laser & vinyl cutter göra en namnbrickaMed hjälp av CAD-programvara, en $18.000 laserskärare och en vinyl cutter, gjorde jag en handfull namnetiketter för arrangörer av New England Ve...

DIY - Hur man gör slem med tandkräm

Tutorial hur att göra Slime med tandkräm och limSteg 1: Steg 1: material Material:Elmers vita limCrest Gel tandkräm1 skål (för att utblandas)1 sked (att blanda)Steg 2: Steg 2: göra Slime Börja med att lägga till Gel tandkräm i skålenTillsätt lite vit...

Hur man laser skär med Sketchup och 123dmake

Detta kommer att ge dig en snabbkurs om hur du använder sketchup, 123dmake och en laserskärareSteg 1: Steg ett: använder SketchupNär du har öppnat Sketchup hittar du att det finns många olika skalor som du kan använda. Denna handledning har du använd...

Pocket ljus, eller: hur jag lärde mig slutade ängslas och älska mörkret.

Har du någonsin tittat på en film och sett där karaktärerna plötsligt störtade ner i mörkret. En företagsam person drar alltid ut en tändare eller vissa matcher. Yay! Tyvärr om du inte är i en film ljuset bleknar snabbt från en match eller ljusare ko...

Hur du kommer igång med Eclipse och AVR

programmering AVRs är kul men ibland utvecklingsmiljöer tillverkare göra kod underhåll en syssla. Om du letar efter en gratis, cross-plattform, hög kvalitet programvara för programmering AVRs Eclipse är ett bra val.Flytta till en integrerad utvecklin...

Hur jag tog den här bilden och hur du kan också

Detta kan också ses på min hemsida härKlicka här för mer awesome fotograferingSteg 1: 1. KOMPETENS & verktygJag ska säga är det lite viktigt att du vet hur man arbetar en dslr eller åtminstone manuellt läge på en kamera och lite kunskap på trådlös bl...

Hur jag gick utanför rutnätet och kärlek det!

Detta är inte en typisk instructable eftersom jag har varit off-grid för över 15 år och det finns inget sätt jag skulle kunna sätta alla många många projekt jag har byggt för att leva ett hållbart liv i en Instructable (det tog en 355 sida bok). Dett...

Hur man gör eld med choklad och kan

Hej killar! Idag ska jag visa dig ett enkelt trick för att göra en eld med choklad och Alluminum kan!Kolla videon nedan för Visa slutresultatet:Klicka här för mobil enhetSteg 1: Vad behöver du? för detta instructables behöver du bara några komponent:...

Kärnmjölk pannkakor med äppelkompott och honung (gjort med ghee)

En pannkaka är en platt kaka, ofta tunn, och runda, beredda från baserade på stärkelse smet och kokt på en het yta som en plättlagg eller stekpanna. I Storbritannien, pannkakor är ofta Osyrade och likna en crêpe. I Amerika används en prishöjande agen...

Hur jag tjäna pengar med en Instructable.

Uppdatering: det är nu till salu på Instructables butiken också (Tanken på min bak-pocket-kamera-mount / är ca 2 år nu (bild 2 & 3). Principen är enkel: en kamera stöd som glider i bakre fickan på din cykling tröja kan du ta cykling bilder av din cyk...

Cherry hembränt med socker och jäst

Gå med i www.moonshiners.club för att få mer fantastiska receptDen förenklade produktionsteknik som bevarar smak och doft av bär. Att tillsätta socker ökar avkastningen.Ingredienser:• Körsbär – 22 lbs/10 kg• Socker – 11 kg/5 kg• Komprimerade jäst – 3...

PiMiDi: En Raspberry Pi Midi låda, eller hur jag lärde mig slutade ängslas och älska MIDI

Detta är min andra instructable på använder Raspberry Pi för digitalt ljud, kontrollera ut min första instructable för hur ställa in och kontrollera egna ljudeffekter på en Raspberry Pi.Om du gillar jävlas med ljudeffekter eller göra digital musik, k...

Hur mash-up din leksaker med Lego och sugru!

Uppfinna och reimagine dina leksaker för att göra galna och roliga mash-ups!Vi har visat dig många förmåner som lego och sugru kan göra innan - så att du kan kombinera dina leksaker tillsammans - men vi har spelat lite mer och nu har vi kommit fram t...

(HUR?) LÄTT CNC med Arduino och servon (X, Y-axlarna) hur man kommer snart

30 gillar = TUTORIAL!Steg 1:30 gillar = TUTORIAL!Jag kommer att lägga upp hur man här och på YouTube så se till att följa mig både att bli först att göra det!Steg 2: Nästa steg!vrida min cnc till detta!...

Hur man gör Salt (med blekmedel och vinäger)

ammoniak kan vara ett substitut för blekmedel.Steg 1: Samla material -Två kolvar kemi syften-Vinäger-Bleach (eller ammoniak)-1 ballong-NatriumSteg 2: Sätta alla dina material åt sidan utom din natrium och en av behållarna. Ta bort en bit av natrium f...

Hur jag byggt London Tower bridge med polymerlera (suvenir gåva)

Tja, handlar detta inlägg om min bröllopsgåva till min bff!. När hennes bröllop datum fick bekräftat var jag inte säker om jag kommer att närvara vid hennes bröllop. Men plötsligt en vacker dag, jag bestämde mig att resa Indien (från USA) för en måna...