DIY Infinity spegel klockani detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!

Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och rostiga, bara samlar damm på min hylla. Du kan använda någon väckarklocka med denna konfiguration, eller köpa en.

Material lista:

-En väckarklocka (ebay, amazon). Jag använde 4" en

-Nyans film (ebay, amazon). Du behöver inte köpa den dyraste, 5$ en vilja göra susen

-LED Strip eller LED fairy ljus

-En spegel som passar din klocka. Om du använder en 4" klocka, ska en 10 cm spegel passa.

-USB-kabel (tillval)

Verktyg:

-Tång

-En skruvmejsel

-En borr

-En duk

-Sax

-Exacto kniv / låda fräs

TOTAL kostnad: ~ 20$ (klocka ingår)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Infinity spegel klockan

Ända sedan min adresserbara RGB LED strips (WS2812B) kom från Aliexpress, har jag varit fascinerad av LED-projekt. Följa upp min framgång med min Charlieplexed LED klocka, ville jag skapa något med mer Jazz...Medan du surfar google bilder, jag kom öv...

Synvilla spegel. (infinity spegel)

Hej, ville visa dig något annorlunda den här gången. Detta är infinity spegel. Det skapar en optisk illusion och jag kommer att visa dig hur det fungerar och hur man gör en själv i videon nedan.Också dess svala att titta på.[TITTA PÅ VIDEO]Steg 1: De...

Fristående stationär Infinity spegel - lätt att dekorera

Nyligen arbetade jag med en massa fantastiska människor att bygga en 20 * 20ft infinity spegel konstinstallation. Tacka alla, jag byggt och gav bort 15 fristående, stationära infinity speglar. Människor var super peppad om dessa som de är långt lätta...

18" round LED Infinity spegel Kit

detta Instructable täcker byggnaden av ett Chromation system 18" runda Infinity spegel Kit, utnyttja en 48 kanaler Mono / 16 kanal RGB LED-Controller kontroll 5mm gemensam anod RGB lysdioder, 32 x längs utsidan och ett valfritt 16 x placerad i bakre...

Återvunnet DIY projekt: hur man gör DIY plastskedar & spegel Wall Decor

Jag älskar att göra återvunnet DIY projekterar! Nu du kanna se en komplett steg för steg handledning om hur man gör en DIY plastskedar & spegel Wall Decor. Pryder vardagliga väggarna och lägga den bästa heminredning idén av en vägg spegel dekor till...

LED Infinity spegel, 32 lysdioder, valbar mönster, kvalitet ram

detta Instructable har uppdaterats med bättre information och bättre konstruktion, vänligen se de 10 "x 10" LED Infinity spegel InstructableDetta Instructable omfattar bygga min tillgänglig Full 8 "x 8" 32 LED Infinity spegel Kit eller...

LED Infinity spegel Controller, 32 lysdioder, flera mönster

Uppdatering: detta kit är avvecklad utvecklingsfiler finns fortfarande att bygga denna version, se den nya versionen, 8 kanal LED-Controller v.3.Så enkelt en krets som möjligt. En 12F675 kontrollerar ett high-power skiftregister, som i sin tur kontro...

Lätt att bygga infinity spegel.

Detta är en över syn på detta instructable1.vi kommer att bygga en riktigt enkel infinity spegel.2.allt du behöver är en spegel någon storlek, en LED sträng, ett papprör, en borr eller klippanordningen och ett skikt av plast, scotch tejp3.du kommer a...

Infinity spegel med utbytbara logotyp

Är säker på att om du tittar på min profil och de flesta av mina gör, ser du jag älskar blanka saker, desto mer lysdioder och Arduinos eller Raspberry Pi inblandade desto gladare är jag...Detta började livet ännu en annan Infinity spegel, på väg till...

Infinity spegel fodral

Jewel case försedd med en liten lysdiodsrand. Och vissa batteri.Totalt kostar 3 €Steg 1: Gå till en hobbyshop och gå till avsnittet bil tillbehör. Köpa en lysdiodsrand avsedd för fordonets strålkastare. De mäter ca 50 cm (en fot och en halv) och de k...

Infinity spegel LED / oändliga spegel

Ändlösa spegel / infinity spegelI de närmast stappen kunt meekijken hou ook u een ändlösa spegel zou kunnen maken.I totaal hoeft u hiervoor niet meer uit te geven dan 43 euro. Dit bestaat uit een fotolijst (ikea 14,95), 5 meter RGB LED strip (12,99 F...

Infinity spegel Arc Reactor Prop

film inte helt korrekt.Detta är en arc reactor prop jag gjorde, (andra försök) som har en infinity spegel i centrumDrivs av en mobil battery(Li-ion) och använder ~ 320ma totalt.Inte lika tunna som några andra modeller....

Infinity spegel som blinkar på musik

För en klassprojekt var vi tvungna att använda en arduino, en sensor och en switch. Jag ville göra något som involverade lampor och genom mina sökningar av Instructables jag kom över massor av infinity spegel tutorials. Det här är mitt försök att byg...

Infinity spegel ändra touch tabell

När jag fick detta uppdrag för min interaktionsdesign klass, som innebar att använda en Arduino uno, en kombination av händelser ledde till skapandet av min touch infinity spegel bord. Söka igenom en mängd olika Instructables, medan samtidigt renover...

Infinity spegel klocka göra

Att göra en oändlighet spegel klocka är en mycket rolig process. Vem som helst kan göra det och när du är klar med det du kommer bli förvånad!Så låt oss komma igång!Här är en video steg för steg:Vad du behöver:1. en gammal väggklocka, fälgdiameter ti...

Vackra Infinity spegel (perfekt idag)

Här är en oändlighet spegel som jag gjorde som en födelsedagspresent till min flickvän. Perfekt om du har fastnat för närvarande idéer och vill mixtra runt lite eftersom det är en riktigt enkel skapelse. Det tog mig bara ett par dagar att arbeta ett...

Infinity spegel klocka med mönster, datum och Chime

Detta är en oändlighet spegel realtidsklocka med datumvisning, mönster och viloläge.Micro controller är en PIC18F2550. ett billigt 8 bit mikro controller.running i PLL läge på 48MHz.Det finns också en timlön melodin spelas baserat på UM66TXXL chip.Re...

Infinity spegel bord - den enkla versionen

Jag har varit fascinerad av infinity speglar ända sedan jag byggde min oändlighet spegel klocka. Men denna gång ville jag göra något enklare - så jag bestämde mig att konvertera mitt center bord i en oändlighet spegel bord.Du kan använda detta instru...

Infinity spegel soffbord!

hacking klassiska soffbordSteg 1: slipa ner den urblekta gamla färgen med massor av tålamod jag bort den gamla färgen för att avslöja träet underSteg 2: lägga till infinity spegeln och testa det jag tog inte Detaljer bilder att göra infinity spegeln...