DIY klibbiga bokstäverdetta är en handledning för vissa DIY bokstäver som jag gjort som är enkel och lätt att göra!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY TRÄ BOKSTÄVER!

lista över allt jag använt!1. Detta är bokstäverna jag använt men theres så många olika typer som du behöver inte använda dessa im lista dem bara i fall http://bit.ly/1RX8aGo2. du kan få denna färg på den officiella webbplatsen eller på walmart. Appl...

DIY Bride Guide: Markeringsram bokstäver

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en DIY brud.Jag älskar teater. Jag är en ljus tjej - vad kan jag säga? Det är spännande att bra belysning. Dessa marquee brev verkar vara i ropet dessa dagar, men har du sett deras priser! Dessa är enkelt att göra oc...

DIY Vintage Light Marquee upp bokstäver

jag arbetar på planering och kasta min BFF en baby shower, och hon tog en fantastisk tema; Vintage franska cirkus! Så naturligt, jag ville göra den mest episka duschen någonsin känt för (yttrande) man.En av de saker jag ville skapa var en vintage ser...

Custom DIY utomhus trä tecken / bokstäver

I detta instructables, Jen skapar några vinyl bokstäver med hennes Cricut maskin och använder dem för att skapa en anpassad tecken för våra hemman, vintergröna gård.HomesteadHow.com handlar om en familj av sex som lämnade staden att leva och växa på...

Gravstenar med graverade bokstäver

Jag hade några överblivna ½" plywood, och ville göra några gravstenar för Halloween. De som jag såg redan online, klipptes till formen, men sedan de skrifter och mönster målades på. Jag har sett några skum sådana både i butiken och DIY var de mer int...

Blackboard bokstäver projekt!

Hej alla! här är ett enkelt projekt för en regnig helg... Blackboard sängkanten bokstäver!Steg 1: Verktyg, material och översikt Projektet är att göra några bokstäver som kan skrivas på i krita, för sovrum/kök/utsidan. Det är ett projekt som barnen k...

3D typografi (papper kanal bokstäver)

ÖversiktI detta instructable kommer vi att göra 3D bokstäver av papper. Mer specifikt kommer vi att försöka skapa, kanal brev Dessa bokstäver kostar nästan ingenting att göra än när de utförs väl, kan verka som ett yrke för designer företag, kontor,...

Glödande 3-D bokstäver för datorns hölje

i detta instructable jag ska visa dig hur du lägger till några glödande brev du datorns hölje eller någon tunn låda som en X-Box eller mottagare. Jag ursprungligen ville ha en logotyp för min fall sidan men var inte säker på hur jag skulle sätta den...

Sport tema trä bokstäver

Gör dessa roliga Sport tema bokstäver för dina barn!Detta är en DIY för 12"(eller vilken storlek du köper) bokstäver målade med olika sporter. Jag har förutsatt .studio3 (Silhouette Cameo fil) för nedladdning, eller du kan köpa färdiga att använda sc...

Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet?

Hej alla. Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet.De är grannar. Jag skicka 2 brev i ett kuvert för de. Detta är min nya snigelpost - Brevvän.Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010877.....

Att göra grekiska Stitch bokstäver

efter att ha tillbringat alldeles för mycket pengar på den grekiska bokstaven skjortor, bestämde jag mig för att jag behövde hitta ett billigare alternativ. I slutet, detta DIY är inte bara billigare, men det erbjuder mycket mer variation i design oc...

Faux rostiga bröllop tecken med bokstäver

detta är en guide hur man gör faux rost tecken med spray sten och hur man märker dem att se ut som kalligrafi.Det sista steget är tips för att visa din tecken men observera denna guide inte har steg för steg för att visa tecken.Hoppas du njuter! Lägg...

Fyra bokstäver Word klocka med Akafugu ordet Generator och inspirerande fraser

Detta är min version av fyra brev ord klockan, en idé som har sitt ursprung tillbaka i 1970. Klockan visar en serie av fyra - brev ord som genereras från antingen en random ord generator algoritm eller från en databas med tillhörande fyra - brev ord....

3D bokstäver från varmt lim

Hej killar! I helgen gjorde jag brev från Varmlimma. ;) Jag gillar med hjälp av limpistol som en 3d-skrivare. Hoppas du gillar detta projekt!Steg 1: Verktyg och materialDu behöver inte för många saker för detta projekt. Har du bara:-Limpistol-Varmt l...

Gröna växande bokstäver

Hur man gör en dekorativ bokstav med mossa eller krasse växer på den.Perfekt dekoration för ett garden party, romantiska bröllop etc.Vad du kommer att behöva:Material:-plywood eller MDF, ca 4-6mm tjocka och så stort som du vill använda bokstäverna va...

Hur du gör din egen anpassade trä bokstäver

instruktioner om hur du laser skära egna bokstäver för en meny ombord, eller något annat som kan behöva bokstäver. Jag gjorde dessa på Techshop (www.techshop.ws) och använt trä, men du kan även använda andra material som akryl, MDF, papper och spånsk...

Attiny2313 slumpmässiga bokstäver generator

detta är en uppföljning till mitt Instructable "Arduino slumpmässiga bokstäver generator". Nu gjorde jag en fristående version med en mindre Attiny2313 mikrokontroller för spela brev spel med dina barn som "staden-landet-river" ("...

Betong bokstäver på ett enkelt sätt

Din lokala hobby butik säljer kartong siffror och bokstäver i olika storlekar. Efter skära baksidan av, kan du använda kartong strukturen som en form för att gjuta betong siffror eller bokstäver.Material och förnödenheter:Gummihandskar, skyddsglasögo...

Bygga stora upplysta Marquee bokstäver

Min dotter ska gifta sig och såg en uppsättning upplyst baldakin bokstäver med brudens och brudgummens initialer, används i bilder och som en accent i receptionen. Hon frågade om jag kunde göra dem.Marquee bokstäver vanligtvis består av en platta let...