DIY kork ombord lödning Stationjag gjort denna lödning station som en hade köpt en hjälpande hand Skärmförstoraren och lödkolv stand men stativet var till höger och jag är vänsterhänta så var en smärta. Den är gjord med bara en hjälpande hand förstoringsglas och en kork anslagstavla och några muttrar och brickor oh och en bit av bly
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY lödning Station

Hej igen!Projektet var på mitt sinne för över ett år nu.Efter tortera mig själv med hundratals arbetstimmar med generiska no-namn 40W lödkolv har jag äntligen beslutat att göra min egen professionell lödning verktyg. Det finns många billiga alternati...

DIY: förvandla din kork ombord till konstprojekt

Jag gjorde detta idag. Jag var uttråkad med min kork ombord och beslöt att göra något av den.Det förvandlas till en art collage!Låter börjar :)Steg 1: Måla din styrelse vitaJag använde vit färg. Du kan välja din egen färg!Steg 2: Skära din trianglarJ...

DIY vin kork ombord: återvinning och upcycle

här är en snabb guide om hur du gör din egen kork ombord från kasserad material! .. .och ingen stor kraftverktyg krävs.Jag fick korkar från någon som postat en annons på freecycle.org och plywood på en trä butik (de inte behöver det längre). Andra ma...

Hemma gjort lödning station

som titeln säger detta görs hem lödning station, som regleras av Microcontroller Atmega8.Stationen har flera nycklar som reglerar den önskade temperaturen, och också har tre minnen.Ytterligare information om att göra detta projekt kommer att hitta:ht...

Hur man gör lödning Station

I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen Lödning Station, det fungerar med dimmer.Steg 1: material Allt material du behöver:1.lödkolv stå2.något att bygga rutan (jag använde plywood)3.switch4.dimmer5.uttagetSteg 2: Formen av rutan Gö...

Hur man gör en variabel lödning Station

Med ett sätt att controle temperaturen i din lödkolv är det en bra sak att ha på en arbetsbänk, beroende vilken typ av arbete som du gör du kommer att behöva ändra detta inställningar.Om detta projekt kommer jag visa dig hur man gör en variabel lödni...

Handske monterad lödning Station

detta projekt är en i grunden en ärm/handske monterad sladdlösa Lödstation byggde jag använder mestadels återanvända material. Den har två "helping hands", en ficklampa, lödkolv, en magnetisk lödning spool hållare och rinner av några gamla lapto...

Inspirerande mode Design kork ombord

Mitt mode design/sy rummet såg lite tråkig, och det behövs lite färg. Jag hade en extra kork styrelse liggande och några modemagasin, så jag trodde jag skulle göra en inspiration styrelse. Du kan göra en också!Steg 1:Detta projekt bör ta 15-20 minute...

PAC-man kork ombord

vid ankomsten på college, insåg jag att jag glömde min kork ombord tillbaka hemma. Istället för att ha mina föräldrar maila det till mig eller ens : flämta: kommer en hel mandatperiod utan en kork ombord, beslutat att göra en billig, geekified versio...

Lödning Station

detta är en enkel lödning station. Den har två klor för att hålla saker och en lysdiod att lysa upp ditt arbete.Material:-block av 4 x 4 x 4" trä-tunga gauge tråd-LED och 330 ohm motstånd-gamla USB-kabel för makt-värma shrink tubeVerktyg:-drill och o...

Kylskåp vin kork ombord

Om du har tillräckligt korkar är detta ett stort projekt att göra. Om inte det lätt att hitta korkar om du frågar folk eller barer annars kan du köpa dem online eller i hobbybutiker. Detta vin kork styrelse är magnetiska för kylskåp. Det skönt att ha...

Tråd arrangör av en kork ombord och tandpetare

jag kan inte säga hur många gånger jag gå gräva i min sömnad låda och hitta alla spolar av tråd twisted tillsammans! Detta projekt kommer att göra din sömnad dagar en dröm kryssning... Ja, något sånt. Det är söta, Billigt, och håller du organiserat o...

Gamla dvd / lödning station

jag hittade nyligen denna instructables webbplats en efter titta på alla coola grejer på här beslöt jag att skapa min egen instructables. Idén kom när jag försöker skapa en joule tjuv krets som jag hittade på denna webbplats och jag behövde för att l...

Hur man bygger en stationär lödning station

här är ett mycket användbart verktyg att använda om du vill ha möjlighet att inte bara löda platser än en verkstad men även om du behöver ett sätt för artiklar som lödda för att hållas på plats för en optimal lödning jobb.Steg 1: Samla leveranser och...

Kork ombord

dag i detta instructable gör vi en bildram med underlag för en kork ombord på woodshop i San Franciscos TechShop. \Kolla gärna in www.techshop.wsDu behöver:6 tum brett furu eller annat virke på cirka 2 ft längd. Tjocklek spelar ingen roll, men.75in....

En snabb och rustikt vin-kork ombord

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en enkel rustik vin-kork ombord. Se till WMV-filen nedan för en visuell guide steg för steg.Verktyg-Varm limpistol-En bågfil-En efterbehandling eller fina Mill fil-Hot limstiftLeveranser:-Korkar-Trä-...

Lödning station gjort själv på grundval av Arduino

Hej! När jag talade om Lödstation på Arduino och omedelbart överväldigade mig frågor (hur? / var? / när?). Med tanke på massa förfrågningar, beslutat att skriva en översyn av enkla Lödstation (endast lödkolv) baserat på Arduino.Varför Arduino? Det fi...

Bärbar lödning Station för minimal arbetsytor

Hej it´s att killen från MAYER görEn liten tid sedan snubblade jag över ett ganska oroande problem.Jag bor i en mycket liten lägenhet och på grund av detta faktum jag har mycket begränsat arbetsutrymme.Mina projekt röran mestadels min enda matbord fö...

DIY lödning Station W / dragskåp Extractor

Hej alla! Detta är en lödning arbetsstation gjort av mig. Jag har inte en steg för steg handledning för det men jag tycker bilderna är nog. Jag lägger dock fortfarande vissa beskrivning med bilder.Steg 1: Material och verktyg som behövs för detta pro...