DIY läder Wrapped Barjag nyligen fick pendlare cykling bugg och började pendling på 10 mil tur och retur (natursköna vägen) medan i skolan i Nashville. Om allt jag såg på Internet jag ville på min cykel och sedan började arbeta på att hitta DIY för dem gjorde jag en lista. Min personliga utmaning är att hålla kostnaderna på under en tiondel av detaljhandeln version. Första sak på min lista: läder flätat styret wraps. På en mycket populär webbplats för franska pendlare är dessa $136! Hmm... $13 verkar omöjligt. Jag fick nära, men kostnaden för verktyg tog mig över budget. Om jag kan sälja extra, ska jag vara.

Anyway, här är min nya grepp och hur jag klarade detta. Håll utkik, har jag en lång lista med uppgraderingar kommer...

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

Hur man gör en egen DIY läder cykel grepp (med avfallsmaterial)

Jag har använt dessa läder grepp i en vecka nu och jag kan ärligt säga att de är fantastiska. Och de ser awesome också. Det är konstigt att ha främlingar berätta att jag inte ska investera på min slå upp cykel, genom att köpa dyra delar! De skulle in...

1 MIN TUTORIAL | Lätt DIY läder övergripande klänning

för mer DIY handledning besök http://www.pinkchocolatebreak.comJag har krossning på läder overaller och efter att hitta rätt faux läder (som var billiga) var jag ihop med rätt material att skapa min DIY läder övergripande klänning. Byxorna är ganska...

DIY - läder plånbok på 5 minuter

Denna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket kort tid.Steg 1: verktygDenna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket ko...

★DIY läder WALLET★

Jag gjorde denna klassiska dubbla läder plånbok från scraps läder.Det är lätt att göra men tidskrävande.Jag vill tack för läder undervisning hon ger mig.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:läder;sax eller cutter;stor nål och hammare, eller speciell läde...

DIY underkläder

Etsy sy nyttig SewUseful noteringStretchtyg kan vara så mångsidig: från festkläder till underkläder tar det bara några steg. Och är det kul när vad du bär något på? Om du gillar sömnad stretch tyger som jag gör, kommer du förmodligen sluta med massor...

DIY: Fjäder Ear Cuff

DIY: fjäder hår manschettenJag har sett dessa överallt och jag beslutade att jag skulle försöka göra min egen version av en fjäder ear cuff. Jag hade mycket roligt att göra detta och jag hoppas du gillar det! Också detta en stor gåva för någon utan h...

Mynt och läder Wrap armband

Jag nyligen tog en tur och köpte en cool läder wrap armband. Det metall spännet var handgjorda med silver, men jag trodde det skulle vara häftigt att använda en av mynt från mina resor för att skapa spännet på min egen unik version.Material:myntläder...

DIY väder ändring

Efter läsa några artiklar om vädret modifiering, och gå en lång nu seminarium om de långsiktiga effekterna av geoengineering, har jag beslutat att ge det ett försök. Det visar sig att vädret modifiering inte är fruktansvärt svårt.Den vanligaste metod...

DIY bevingade Ear Wrap

med endast några ståltråd och tänger, du kan piska upp en ear wrap i under en timme. Min Pin-spiration: http://pinterest.com/pin/530650768563928448/Steg 1: Skär en bit tråd... Nu koppla lappa av kabeln runt baksidan av örat och böj det så det passar...

Hög effekt ledde Under skåp belysning DIY - snygga och BRIGHT @ bara 23w!

Först och främst, låt mig förklara att "High Power LED" förmodligen bör läsa "Hög intensitet lysdioder". Mina beräkningar används denna helhet setup om 23w av el.Hur som helst, efter att få nya köksluckor och få en fin blank granit bän...

DIY läder Watch Band

material 3 – 5 oz. vikt läder heavy vaxad tråd verktyg läder punch #00 läder synålar roterande kniv slutet stansar eller sax linjalen X acto knivSteg 1: Samla läder Material Shell Cordovan fungerar bäst.Steg 2: Samla titta på tillbehör Du kan hitta d...

Boho stil läder Wrap

Jag älskar att göra smycken. Jag tror inte jag är särskilt skickliga på att avsluta en smycken beslutsfattande projektet (som framgår av alla igång halv - bitar jag har, några sedan gymnasiet) men jag gillar att göra och att få berätta för folk att d...

Läder Wrap

En av de svaga punkterna i en yxa är haft. Haft är området under axe huvudet. Ett problem med haft är om du råkar hugga ved och du hitta en något ruttet. Huvudet axe kommer att gå igenom det enkelt men ringen av bark och trä bifogas Barken är solid....

DIY hylla stabil energi barer

Som preppers/survivalists, min fru och jag letar alltid efter hylla stabil livsmedel att lägga till vårt lager och bug ut påsar, är en av de saker vi har spenderat våra pengar på olika MetRx, klippa och "müsli" barer. Medan de olika köpta barern...

DIY läder kortinnehavaren

Efter att ha läder väska hade jag en liten läder kvar men kunde inte bara kasta bort. Jag höll tänkande och var säker på att mycket snart en idé skulle dyka upp. Tja, slutligen beslöt jag att göra en korthållare, naturligtvis eftersom jag inte hade m...

DIY läder bläckfisk pirat öga lapp Mask

är det en vecka tills Halloween och min son hade fortfarande inte plockat sin kostym.Jag var tvungen att vrida sin arrrrrrrrrrm men jag fick honom att vara en pirat. Min son är ganska karaktär så inte bara några gamla öga lapp skulle göra.Så octopus...

DIY läder Tassle Bag Charm

Detta är en super lätt DIY att lägga en pop av färg till dina nycklar eller din väska!Steg 1: materialDu behöver:Ca 12m av läder spetsar.1.2" diameter Split Ring med hummer låsSidan fräsar (eller sax)Läder nål (eller en med en tillräckligt bred för a...

DIY läder USB driva

Denna USB-läder nyckel är ett roligt och lätt att göra DIY-projekt. Men gör inga misstag, det fortfarande tar några steg och ett par trick att få det ser lagom. I denna tutorial har jag fotograferat varje steg i att göra detta läder USB-nyckel från a...