DIY Laptop kylning System från skrotVälkomna alla. Detta instructable är på att göra DIY Laptop kylning System från lätt tillgängliga material och skrotar. Även om laptop kylning system inte är mycket dyra eller svåra att hitta. Men gör du egna har en annan rolig i den. Jag har sett många människor gör olika typer av kylsystem. Jag kommer att förklara en som jag har gjort i detta instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Laptop kylning grillar

Trött på att förlora prestanda när din laptop överhettas?Säg inte mer! Många gånger fläkten i den bärbara datorn går inte att ta bort tillräckligt mycket värme eftersom grill på underhåll omslaget är för små eller obefintliga.I detta instructables sk...

LAPTOP KYLNING SYSTEM... ENKLASTE

de främsta orsakerna som en bärbar dator värmer upp är1. felaktig Ventilation2. damm igensättning3. proppfull upp utrymme runt laptop4, övertidsarbete i.e, overplaying hd spel för länge om din dator saknar ett grafikkort.5. Cooling systemfelJag perso...

Rengöring din Laptop kylning System

min huvudsakliga dator är en hp zv5000 - den använder två heatpipes med kylflänsar och två fläktar för att kyla processorn. Samla in en hel del damm att minska maskinens kyla kapacitet genom användning, dessa kylare (koppar?) och rör.Om du inte har d...

DIY-Timer kontrollerad Modem-Router kylning System

(inget ljud) - denna video innehåller inte någon ljud eller musik. videon är stumt.Nyligen har de flesta av mina köpta musikspår fick problem med YouTubes automatisk innehåll ID på systemet, även om jag har betalat $40 för var och en av dessa spår, o...

Laptop kylning fack

med hjälp från andra instructables jag ville skapa en som beskriver vad jag gjorde för att stoppa de någonsin frekventerar blå skärmarna och detaljhandeln datanörd försöker sälja mig en lösning för $100 +... Anyway är här min kyla lösning.Ledsen för...

Laptop kylning Pad

Detta är bara ett skyltfönster Instructable visar laptop kylning pad som jag gjorde. Jag använde en bandsåg för att skära hål i områdena vent. Det är helt passiv, men det fungerar bra och var gjord främst av skrot trä....

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

DIY Laptop Cooler

en plexiglas konstruerade notebook cooler utrustade med spiffy upplysta fans för några trippy sen natt surfing/gaming safari...Steg 1: Att få vissa saker tillsammans... Behöver du lite saker, så gräva runt i din delar låda för följande objekt:-en swi...

Hemgjord notebook stand med låda och en laptop kylning

Ställ för bärbara datorer med låda och en laptop kylning...

Uppgradera din laptop kylning pad

Här är ett relativt enkelt sätt att ändra och förbättra din befintliga laptop kylning pad, eller göra en från början med hjälp av den angivna informationen.Jag byggde det främst för att förhindra laptops grafikkort överhettas, och jag måste säga att...

Billig Laptop kylning!

Tja, jag fick en ny HP dv9700t för college, men när jag spelar spel på den eller köra någon intensiv aktivitet, det värmer upp till riktigt höga temperaturer. Jag vill inte att bryta, så jag försöker att kyla den. Jag köpte en $40 Rosewill laptop kyl...

Göra Laptop kylning Pad

Göra Laptop kylning PadSteg 1: Tillverkning av glasunderlägg kräver följande material:-plast stå för väggkalender-Kylare diameter 120 mm-makt leverans 5V / 1A (i mitt fall det gamla batteriet från mobiltelefonen)-4 skruvarSteg 2:-Gör ett hål storlek...

Att göra din Targus Laptop kylning Pad användarvänlig

värmeskyddet fungerar bra för att svalka din bärbara dator, men klumpig nätsladden som sticker ut på framsidan lätt kan bryta, eller vara i vägen. I detta instructable, ska jag visa dig hur plocka isär, ändra och sätta ihop din kylning pad för att ma...

USB-Powered kartong Laptop kylning fack

denna laptop kylning facket är ett enkelt sätt att få några användning av kartong som du ladda ner, ladda upp, buffert och spela plant tycoon. Även om det är en liten kapning och tejpning intensiv.Steg 1: Alla de olika saker du kommer att behöva Tool...

DIY Laptop kontrollerade Robot v1.0

Det skulle vara så bra om skulle kunna styra en robot eller din rc bil använder en bärbar dator precis som du styra en bil i ett spel. Tja, kan man göra det möjligt med hjälp av mångsidiga arduino UNO. Det finns tusentals projekt kan du göra med ardu...

K'nex laptop kylning tabell

här är hur man gör en enkel kylning system ur en massa knex bitar.Jag använde en hel del lila bitar och trekantiga stöd bitar för att göra detta, men jag är säker på att du kan komma med din egen väg, om du inte har dessa bitar.Den här tabellen stöds...

DIY PASSCODE LOCK SYSTEM använder ARDUINO (EEPROM baserat)

Hi guys hur mår du?Jag hoppas du är bra!Har du någonsin sett Passcode lock system i vissa office och i vissa hem, dess verkligen intressant och cool rätt!. Det kommer att göra vårt hem säkert och smart jag menar automated.it är en liten del av hemaut...

DIY-A 12V enkelt Modem Router kylning System

dricka kaffe eller te medan de är mycket i hög temperatur, är mycket skadliga för hälsa, denna lilla projekt hjälpte mig att kyla ner min kaffe eller te koppar i en mycket kort tid.Enkel, liten, vacker, spara pengar och el, mycket liten strömförbrukn...

Biomonstaaars uppvärmning och kylning System

baserat på DIY akvarium kylaggregat (e.g. – används för att hålla räkor och axolotl glad), en Peltier termisk electric cooler (TEC) system utformades; att ge temperatur stabilitet inuti Biomonstaaars prototyp bioreaktor och låta reaktorn temperaturen...