DIY läskiga Halloween klotDIY instruktioner om hur man gör en Creepy Halloween dekorationer
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Michael Myers - Halloween

DIY Michael Myers - Halloween PropSaker du behöver:1 par storlek stor blå overaller - $15,00 sparsamhet butik1 par gamla handskar - Dollar store1 Michael Myers mask - $5,00 stora massor1 styrofoam huvud - $2,99 party store1 2 fot trä pluggen1 nackkud...

Läskig Halloween dag för natten Photomanipulation

Alrighty. I denna tutorial ska vi titta på att ta en enkel bild på dagtid, tweaking och ändrar det i en ganska solid nattetid skott och lägga i några läskiga Halloween effekter som lysande demon ögon och en spöklik hand.Teman som behandlas:Dag-för-na...

Halloween DIY: Läskig spindel Pie

innan jag säger något annat, vill jag nämna att detta inte är ett recept inlägg. Ni vet att jag kan knappt göra min väg runt köket. Så, nu när du vet det, här är historien...Jag ville använda en påse med billiga spider ringar som jag hittade på hantv...

Förvandla dina foton till Super läskig halloween mästerverk!

Halloween kan vara så roligt! Alla barnen springa runt utklädda, så varför inte klä upp profilbilder till en skrämmande halloween mästerverk och delta i den spännande?? Med lite kunskap om allmän fotoredigering platser, en dator och en kamera, kan du...

DIY 80-tal Halloween kostymer

här är 5 rad 80-tals kostymer inklusive Teen Wolf, Top Gun, Lloyd Dobbler, Marty McFly och THE GOONIES! Lite DIY, några thrifted fynd och du har själv en bodacious kostym....

Ett monster som transporterar du. Bäst kostym DIY sista minuten #Halloween

Om du gillar enkelt, snabbt, Billigt och geniala halloween kostymer, tror jag du kommer att älska detta, inte bara gjort med återvunnet och det finns saker hemma, men är också rolig och kvick.I dagens tutorial jag ska lära som jag gjort en kostym sis...

Läskig Halloween fingrar

här är en sak du kan göra med min hemmagjord recept för "latex": köttiga finger tips att hålla sig på dina fönster som Halloween rekvisita. Detta är den lata versionen med playdough formar. Det är snabbt. Det är läskigt. Det är icke-giftiga. Det...

Läskig Halloween pumpa upptåg

För detta halloween jag gör vanliga pumpa men denna gång jag Pimpa min pumpa med hjul, trådlös fjärrkontroll och mest skrämmande utseende. I år barn kommer att vara extremt förvånad när de knackade på min dörr....

Läskig Halloween dekoren

bra bilder av min läskiga Hallween inredning för 2010. Med snidade skum gravstenar, glitter dödskallar, piercade kan lampor och massor av cob duk!...

DIY sfär Halloween kostymer

med sfär blandad verklighet spelupplevelse, möjligheter för lek är oändliga. Men vem visste hur mycket han älskade deltar i Halloween fest? Eftersom sfär är en av våra bästa robotic knoppar, skapat vi några kostymer att bära på en av hans favorit sem...

Läskig Halloween döda Master skalle!

2: a video på hur man gör döda master skallen. Nu när Halloween är nära, säljer butiker där jag bor billigt plast skallar. Så jag bestämde mig att köpa en till döda Master cosplay! Detta kostade mig runt $10 att göra som det enda jag köpte var skalle...

DIY söta Halloween mumier! (Från döda batterier!)

Hej alla,Dekorera ditt hus med dessa super cool! Halloween mumier som består av döda 9v batterier!Använd dessa som en inredning för din sidobord, i vardagsrum och etc.!Dessa mumier är cool och söt och ingen kommer att tro att du gjorde dessa!Steg 1:...

Läskig Halloween skalle dekoration

här är en läskigt & cool halloween dekoration kan du göra på TechShop!Jag gjorde detta med en riktigt intressant rastrering teknik & programvara från Jason Dorie.Låt oss hoppa rätt i!Material24 "x 18" x 1/8" akryl eller andra CNC-st...

LÄSKIG Halloween ögon EEK

såg jag en uppsättning av dessa "ögon" i en katalog för ett par år gå och beslutade jag kunde hacka design, och göra mitt eget för en bråkdel av kostnaden. Förra året gjorde jag flera uppsättningar av dessa som gåvor. De var en stor hitSteg 1: S...

DIY Halloween läskiga burkar

göra din egen läskiga halloween burkar för under $7! Helt enkelt steg med billiga varor!Steg 1: Köpa burkar jag köpte alla mina burkar från Frälsningsarmén. Nästan alla mina burkar var runt.50 cent - du kan välja någon typ av burkar du. Det spelar in...

DIY med levande ljus skalle hängande ljuskrona, Halloween prop

i detta instructable jag lär du dig att bygga din egen läskiga Halloween kristallkronor till mycket låg kostnad genom att utnyttja material ligger runt ditt hus och dollarn lagra dekorationer / material.Steg 1: Samla material Materials needed:4 $1 do...

Läskiga håriga ögonglober (Felted)

Disembodied blodsprängda ögon! En annan bra idé för Halloween dekorationer eller ett spökhus. Detta är snabbt och enkelt att göra; med rätt verktyg och material tar de ca 20 minuter från början till slut.Om du är intresserad av en annan Halloween-rel...

Hur man gör en Halloween Mask med Apoxie skulptera

Har du någonsin velat göra din egen läskiga Halloween mask men visste inte var jag ska börja.I detta Instructable ska jag visa dig en enkel metod för att göra din egen hemgjord Halloween mask utan alla de komplicerade stegen med latex och silikon mas...

Läskiga råtta Cheeseball

Upp din läskiga Halloween tablescape med en ondsint och ätbara jätte svart råtta.Steg 1: receptJag bestämde mig att gå med en jalapeno bacon cheeseball eftersom jag älskar bacon och kryddstark mat, och jag känner att du alltid ska fira din favorit se...