DIY LCD-projektorHär är steg för steg instruktioner för att göra en egen LCD-projektor utan att spendera stora $$$
Jag gjorde det ett tag sedan och jag just nu får att lägga ut den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY lcd projecter with 20watt led

DIY LCD-projektor med 20 watt ledde i Hyderabad, Indien(kylfläns + 20 watt led + reflektor + 2,8 LCD skärmen förstorande glass(lens) = projektorledde monteras till kylflänsen med fläkt (CPU kylflänsen)objektiv försedda med bit av PVC-rör och det kan...

LCD-projektor fäste för cheapish...

Vill montera din LCD-projektor i taket? Inte vill spendera $100 eller mer?Du behöver:1. LCD-projektor2. generic högtalare wall mount kit (internet, ebay, swap meet, hårdvara butik... $3-$20. Har oftast två i ett kit)3. borra med blandade bitar4. pop...

Lurar LCD-projektor, installera någon glödlampa

http://www.youtube.com/watch?v=l0O13IOBXX0här är kort video... du har LCD-projektor, och han har dålig ursprungliga lampa inuti, när du försökte att sätta en annan glödlampa som inte är för projektor, projektorn stängs av efter 10 SEK eftersom den jä...

Hologram från LCD-projektor

Hologram från LCD-projektorDenna utrustning kan du projicera en (mycket låg upplösning) hologram från en vanlig projektor. Jag hade sett en video på hur man gör sånt här någonstans, så jag ändrade det några och det fungerade faktiskt! Den behöver for...

DIY LED-projektor som Multimedia (video manuell)

I detta Instructable Visa jag dig hur man gör en LCD-projektor med LED som ljuskälla. Jag försökte göra videor av allt så det är lättare att följa stegen.Este Instructable esta sv versión en EspañolSe fler coola projekt på min blogg.Efter att min för...

Epson 1770W LCD projektor överhettning? Reparera den!

Än en gång provar jag ett annat sätt att skriva en Instructable. Jag tog en bild av varje steg i ordning genereras en GIF som tydligen tar en stund att ladda så om du inte ser ovanstående GIF sedan ge det lite tid eller kolla in bilderna i följande s...

Hemlagad DIY mobil projektor

Hej guyzzz jag m tillbaka igen med en ny instructable på att göra en DIY mobil projektor...Saker krävs-1) en rektangulär låda2) medelstor förstoringsglas3) mobiltelefon4) en spegel (lika med eller större än storleken på skärmen av mobile)5) mobilt st...

DIY LED-projektor

Alla gillar att titta på sina favoritfilmer eller sport på storbilds-TV så de planerar att köpa en videoprojektor. Jag är också galen i projektorer, men de är alltför kostsamma. HD projektorer tillgängliga på marknaden har ett utropspris på ca. 30.00...

DIY holografiskt projektor

Använd denna DIY projektor för att överraska dina vänner med denna magi!Steg 1: Få material Behöver du:-en gammal CD-fodral-en crafting kniv-Rensa tejpSteg 2: Hämta mall Skriva ut mallen och klipp utMall länk: http://i.imgur.com/yXDVr1u.jpgSteg 3: Tr...

DIY - hemgjord projektor

jag kommer att visa dig hur man gör en hemmagjord projektor använder mestadels saker du hittar runt huset. (kom ihåg att läsa hela innan du börjar eftersom jag lägger till ny information i slutet som jag lära mig mer, im en nybörjare 2)Steg 1: vad du...

DIY LED-projektor (jag slutade fungera på det)

jag har sett projektorn instructable från newtonn2 och nu jag ska försöka att gjort en för mig själv detta är inte en blir instructable (ännu)innan jag börjar, im från Belgien och jag kan lite engelska men inte mycket jag försök till använda google t...

Hur man gör en DIY LED-projektor som små

jag varit arbetar med detta för om en tid. Jag gillar att göra tunnar som inte är dyrt men gör jobbet av något mycket dyrare. Jag tror på denna webbsida kan du hitta massor av människor gör samma sak, och det är verkligen bra för oss alla.Se mer cool...

DIY Smartphone projektor

Ganska bärbar projektor!Översikt: Vi gjorde en enkel bärbar smartphone projektor med relativt få material. Enheten använder ingen elektricitet!Steg 1: Samla material-Shoebox målade svart på insidan (eller fodrade med svart papper) - kartong - konvex...

DIY LCD-bakgrundsbelysning

denna enkla metod kan du göra LCD bakgrundsbelysning av någon färg och storlek för att få nya ser till en gammal enhet.Steg 1: Låt oss göra något. För detta jobb behöver du bit av genomskinlig plast, lysdioder, motstånd och några tråd plus bra uppsät...

HEMGJORD DSLR sökare - DIY LCD-Z-Finder

DSLR kamera kan skjuta fantastiska video, utan att vara fotokamera 's första, de vanligtvis behöver några tillbehör för att spela in video. LCD-sökare är en av de första tillbehören som behövs, men de kan bli mycket dyrt!Här är ett enkelt sätt att gö...

DIY LCD-Arduino shield

Detta är ett enkelt projekt att göra en sköld med en 16 x 2 LCD på den.delar som behövs:1. Arduino UNO2. 16 x 2 liquidcrystal display3. 10 k potentiometer4. PCB sköld för arduino uno5. hoppare ledningar6. kvinna leds stift 16 xSteg 1: LCD-kontakt Du...

LED-projektor ljusstråle som DIY 2k(2560x1440)

Denna anvisning förklarar hur man gör en DIY 2k upplösning (2560 x 1440) beam projektor.De ursprungliga inlägg är min blogger (link1 & link2) på dålig engelska, och i min koreanska blogg.Många nödvändiga tyger var från Kina, och jag är lycklig att få...

1950-Leica Slide projektor LCD-konvertering för under $30

i detta Instructable visar jag stegen för att förvandla en vintage diaprojektor till en modern LCD-projektor utan att skada den ursprungliga projektorn så att det fortfarande kan användas för bilder. Allt som behövs är en "nyckelring" LCD spelar...

Billiga förbättrad LCD overheadprojektor

detta är en annan Instructable om hur att bygga din egen billiga LCD-projektor, men med vissa förbättringar.Mer information om detta projekt här, här och härKlassen görWillem de Kooning Academy Rotterdamhttp://blog.wdka.nl/makeSteg 1: Delar, verktyg...