DIY LED mini-projektor för belysning modellerhur man bygger en mini LED-projektor som 5mm och gör en ljusshow på en modell

Kommentera construire FN mini projecteur à LED 5mm et faire un skådespel de lumière sur une maquette

Materiel:
Tube électrique PVC diamètre 16 mm elektriska PVC conduit-rör 16
moulure électrique PVC 30 x 10 mm elektriska PVC conduit kvadratiska rör 30 x 10
Fil électrique souple elektrisk tråd
2 vis parker de diamètre 2 x 10 mm 2 tapping skruvarna 2 x10 mm
1 mini réflecteur Häll LED plastique chromé 1 mini plast krom reflektor för 5 mm LED
LED 5mm haute luminosité (blanche ou couleur) 5 mm hög ljusstyrka LED
du scotch translucide ou du papier kalkera band genomskinlig eller ritpapper
Colle cyanoakrylatlim ou colle Häll PVC cyanoakrylatlim lim eller PVC lim
Une lamt de scie sågklinga
Une lime à métaux a metall fil
FN: s fer à souder et soudure en lödkolv och löd

Se Steg
Relaterade Ämnen

100W LED toshiba projektor mod [Pia]

Vänligen observera att detta är min första instructable och att projektet fortfarande är Pia.Min projektor är en toshiba TLP-T521 och jag vill konvertera den till en led ljuskälla.Jag har kommer alla delar och jag väntar fortfarande för vissa att anl...

DIY LED Ring ljus för Figurspel/Macro fotografering för mindre än USD$ 10

Jag har alltid kämpat med belysning till min miniatyr fotografering, och beslutat att gå med att göra min egen DIY LED ring ljus efter att ha sett detta instructable:Det tog mig ungefär en halvtimme att sätta ihop det som jag hade alla objekt på sida...

Hur man gör ett hologram video för DIY 3D Hologram projektor

Jag gjorde en holografisk Video för min DIY 3D Hologram projektor (Klicka här för Instructable).thebear1 kanske bad om hur man gör en holografisk video och någon annan är intresserad så här är min version. Jag är absolut inte professionell i detta så...

DIY LED Projector V 2.0

Tidigare postat jag instructable om hur man gör LED HDprojektor som du kan se här-Detta var mitt första försök att göra projektor då jag mer förbättra den och lägga till många andra funktioner.Så jag uppgraderade min projektor. Många nya funktioner j...

DIY LED lampa

detta är en steg för steg guide om hur man bygger din egna moderna LED-lampa från en 3D-modell, med hjälp av en laserskärare och några enkla elektriska komponenter. Jag använde faktiskt detta som en arkitektonisk modell men slutresultatet skapar en g...

DIY LED Tachometer

detta är min första LED varvräknare. Naturligtvis ännu inte kalibrerasKolla min nästa video (DIY LED RPM spårvidd)...

DIY LED julstjärna

Här visar jag det, hur man gör en enkel DIY LED julstjärna lätt....

DIY LED Christmas Tree

Titta på detta tutorials för att lära dig att göra en enkel DIY LED-julgran....

LED / Mini glödlampa testare

något jag älskar att göra är att ta isär gamla, trasiga elektroniska apparater och rädda delar från dem. Från många av dessa enheter får jag lysdioder och testa dessa kan vara mycket irriterande om jag inte har någon 3V knappceller liggande. Jag anvä...

DIY Ozito Mini trä cirkulär tabell Jig pilen såg skärmaskin

Hemgjord mini såg med mini Router Ozito mycket enkel och lätt, gör det nu, det tar några timmar i din semester men bra för trevligt liv - det är mycket bra för DIY mini trä verktygDIY Ozito Mini trä cirkulär tabell Jig pilen såg skärmaskinAlla Mini t...

DIY trä Mini svarv metall axel hemlagad dubbdockan med Motor borr

DIY trä Mini svarv metall axel hemlagad dubbdockan med Motor borr mycket billigt och lätt:Delar och verktyg:2 SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2 x 400 mm 20 mm linjära skenorAluminiumlegering profil 1200 mm x 40 mm x 20 mmAluminium legeri...

DIY LED-projektor

Alla gillar att titta på sina favoritfilmer eller sport på storbilds-TV så de planerar att köpa en videoprojektor. Jag är också galen i projektorer, men de är alltför kostsamma. HD projektorer tillgängliga på marknaden har ett utropspris på ca. 30.00...

Gör din egen Design med DIY LED-belysning

Gör din egen design med DIY belysning LED-lampor med grundläggande delar från den hem förbättring butiken! Detta är ett billigt och flexibelt sätt att skapa ljusa belysning som passar ditt space, oavsett om du designar det för din butik eller ditt he...

DIY LED-projektor (jag slutade fungera på det)

jag har sett projektorn instructable från newtonn2 och nu jag ska försöka att gjort en för mig själv detta är inte en blir instructable (ännu)innan jag börjar, im från Belgien och jag kan lite engelska men inte mycket jag försök till använda google t...

Hur man gör en DIY LED-projektor som små

jag varit arbetar med detta för om en tid. Jag gillar att göra tunnar som inte är dyrt men gör jobbet av något mycket dyrare. Jag tror på denna webbsida kan du hitta massor av människor gör samma sak, och det är verkligen bra för oss alla.Se mer cool...

DIY LED ersättning lökar för 12 Volt landskap belysning kil Base lökar

för ett tag sedan bestämde jag mig att minimera vår energianvändning med LED-lampor där så är möjligt. Varför inte börja på framsidan? Jag var med en 500 Watt leverans och använder nu en 44 Watt leverans! Jag tittade på nätet för kil Base LED-lampor....

DIY LED-projektor som Multimedia (video manuell)

I detta Instructable Visa jag dig hur man gör en LCD-projektor med LED som ljuskälla. Jag försökte göra videor av allt så det är lättare att följa stegen.Este Instructable esta sv versión en EspañolSe fler coola projekt på min blogg.Efter att min för...

DIY iPad mini / Smartphone projektor

inte har pengar att köpa en dyr projektor? Nu kan du göra en från hushållens material i minuter. Redo?? Väl än, låt oss komma igång!Steg 1: material Vad du behöver:-gamla skokartong-förstoringsglas-Popsicle pinnar-svart sprayfärg-svart eltejp-kniv el...

LED NeoPixel Motion Sensor trappa belysning

Hej alla!Detta är min första Instructable så please bare med mig. Alla kommentarer och förslag kommer att vara mycket uppskattat! Jag ville dela mitt projekt i hopp om det kan förenkla din forskning, planering, design och utförande. Som med alla proj...