DIY Lego Orrery (Star Wars stil)För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars tema kommer att införlivas i sambandet planet och objekt i rymden. Ett rymdskepp kommer att kretsa runt Dödsstjärnan Visa relationerna mellan gravitationskraft och hur ett objekt lockar andra under omloppsbana.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

DIY hemgjord R2D2 Star Wars Halloween kostym

denna kostym tog lite längre tid än väntat på grund av alla små former att klippa ut. Jag tillbringade ungefär $6 på tyg och $4 på skum. Jag använde även varmt lim, kartong och papper mache. Jag gjorde detta mycket som jag gjorde Minion kostym. Du hi...

LEGO Mini Star Wars kulspruta

Steg 1: Steg 1 Måste du först dessa bitarSteg 2: Steg 2 Ta bitar såhär.Steg 3: Steg 3 Trycker på att mitten såhär.Steg 4: Steg 4 Ta denna bit.Steg 5: Steg 5 Plats på toppen.Steg 6: Sedan din gjort....

Star Wars: DIY Rey kostym

Av alla sakerna jag är otroligt glada över när det gäller att snabbt närmar sig släppet av Star Wars Episod VII: The Force vaknar, vad jag ser fram emot mest är införandet av en dagens kvinnliga Jedi! Trots att filmen inte kommer att släppas för en a...

LEGO Star Wars väggmålning

jag ville dela detta projekt med gemenskapens Instructables som jag är riktigt stolt över hur det kom ut. Månader sedan började med ett koncept ritning och sedan sedan har utvecklats till ett avslutade projekt. Min son är verkligen in i Star Wars och...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

Min sons utbytbara Lego Star Wars klocka

min son gjort detta klockan i lera klass när han var 4 år gammal. Se till att det är 12" i diameter eller större om gör din av lera eller trä, men du kan också använda en färdiga trä urtavla. En sökning på ebay skulle få du förborrade trä dem för ett...

Spela lego star wars för PC med wiimote

Okej jag är ett stort fan av glovePIE och lego star wars så jag satte både i ett projekt! gamepad jag har för min PC är riktigt kort så jag måste sitta bredvid tornet att spela men inte längre. Om du alla redo har en wiimote och nunchuk ansluten till...

Star Wars: Rebellerna Sabine Wren Diy

Låt mig berätta hur man gör Sabine Wrens kostym som är mycket dålig åsna. Detta är faktiskt min kostym i år! (2015) jag har älskat sabine från början och det kommer också att vara min comic con kostym också! (Tucson) Jag gjorde detta med hjälp av min...

DIY Star Wars-Walking Dead

Hur man gör din egen Star Wars Zombie Apocalypse.Du hörde mig.Zombie Apocalypse.I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en Diorama ur gamla Star Wars figurer. Jag är en ivrig Star Wars fan, och som barn jag samlat många av actionfigurer....

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

DIY Star Wars T-Shirt stenciler

Alla älskar en bra hantverk projekt, och när det handlar om Star Wars och t-shirts, det är ännu bättre. Detta ganska enkelt hantverk projekt från Shirts.com är något du kan bära med stolthet och säga, "jag gjorde det!" Star Wars: Force vaknar va...

DIY Star Wars Lightsaber part gynnar

Fredag, vaknar kraften som. Med avsnitt VII av Star Wars saga premiär på biograferna 18 kunde inte teamet på Grossistpartier parti vara mer spännande! För att fira denna kommande storfilm, laget har skapat ett DIY projekt som gör att du kan göra din...

DIY Star Wars lasersvärd (tvåfärgade)

Hej killar och Välkommen till vår en annan instructable.Idag ska vi göra DIY Star Wars LightSaber.Så låt oss börja göra detta awesome ljus sabel.Steg 1: Titta på videon... Titta på videon för detaljerade instruktioner om hur man gör DIY Star Wars Lig...

LEGO Star Wars: Lego BB-8 (1k Visa särskilda!)

Min första Instructable har officiellt nått 1000 visningar! Vad en milstolpe i denna resa! Så, fira denna bedrift, har jag beslutat att göra en Instructable på nya fan-favorit Star Wars droid, BB-8. Sägs vara "den sötaste droid i galaxen", har B...

Hur man skapar en LEGO Star Wars Clone armén

en av de mest eftertraktade efter LEGO prestation bland Star Wars LEGO fans är att skapa en armé av clone troopers som vi sett i Star Wars-filmer och TV-serien. Dock kan detta vara ett ganska dyrt företag. Här är det mest prisvärda sättet att göra de...

Hur man gör T3-M4 av Star Wars riddare av den gamla republiken av Lego

jag uppfann inte denna Lego modell, så jag ville tacka en annan Saber-Scorpion's Lair eftersom han uppfann denna modell på den här sidan.Steg 1: Samla delarna Du behöver alla dessa delar.Steg 2: costomize grå staven Du måste kapa grå projektilen i tv...

LEGO STAR WARS: AT-ST

Hej alla! Jag är densitet och jag är 14 år gammal. Jag är ett stort fan av star wars och Lego så jag bestämde mig att visa dig hur man gör AT-ST. All Terrain Scout Transport (AT-ST) är en spaning (militär observation av en region att lokalisera en fi...

DIY Star Wars lasersvärd

Hej mina interstellära Benji Pups krigare!Idag har vi en rolig och enkel DIY projekt för er alla! Gör din egen Star Wars lightsaber på bara ett par minuter och skapa awesome galaktiska slagsmål med din actionfigurer!Allt du behöver är en lim pistol p...