DIY ljus upp Paintball MaskHey guys detta är hur du gör någon typ av mask med en klar lins lyser upp.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY ljus upp idén / ljus lampa

Detta ljus upp glödlampa är en super söt b-day present! Det är verkligen lätt att göra och super original. YAY!Steg 1: skärFörst låg din två bitar av filt en på varandra. Dra formen "glödlampa" på ovandelen av papper. Skära formen ut, och se til...

DIY ljus upp Dalek hjälm

Här är ett lätt elektronik projekt för din favorit Dr Who fan! Många av min hjälm material hittades runt huset eller på Goodwill, så du kan ersätta i delar som är ungefär samma storlek/form.Jag använde:Plast army-stil hjälm. Goodwill bär dessa runt H...

DIY ljus upp Kick Drum

En sak jag har alltid varit intresserad av korrelera ljus och ljud. Jag har gjort lyser upp högtalare och några andra intressanta saker, men jag bestämde mig att göra något lite annorlunda. Eftersom jag är trummis, tänkte jag, "varför inte göra det s...

DIY ljus upp trumpinnar

bra trummis? Dålig trummis? Inte en trummis? Det spelar ingen roll, eftersom med dessa minnen det ingen kommer roll hur du låter, eftersom strimmor av ljus kommer att blåsa publikens sinne!Steg 1: Material & verktygFör det här projektet verktyg komme...

Cool DIY ljus upp skor

Jag gjorde detta projekt att undervisa yngre barn begreppet elektricitet och att visa dem hur lysdioder arbete. Visar sig det är ett bra sätt att starta händerna på med lysdioder. Så allt du unga beslutsfattare sitta still och gå igenom detta kort oc...

Hur man bygger en ljus upp kameran nivå för en DSLR

Har du någonsin skjutit i svagt ljus och märkte dina bilder var av nivå? Jo har jag gjort! Jag har gjort en hel del arbete nyligen med lång exponering fotografering och när jag är ute på fältet en gorillapod jag befinner mig kör in här ganska ofta.Ja...

"Ghillied upp" gör din egen ghillie paintball mask

min första instructable, hur man gör en djurisk paintball mask med husgeråd. Dess mycket enkelt, men ändå ganska effektiva och strid testas. Berätta hur jag gjorde! :)Steg 1: Teh stuf du behöver. * 1 * Paintball mask (en med visir)* 2 * bomulls snöre...

Armén av två Paintball Mask

någonsin velat vara Salem eller Rios i verkliga livet? Jag vet jag har! Och nu kan du när du bär din egen armé av två Paintball mask. I detta projekt du kan välja att bara göra det en prop, eller du kan gå den extra milen och göra det en paintball ma...

Luften kyls Paintball Mask

jag arbetar som en paintball domare och ett kroniskt problem som jag har är min mask imma upp. Jag anser att detta är värsta att hända på fältet paintball om reffing eller spelar. Som en ref, kan inte jag hålla reda på spelare eller exakt förklara tr...

ContourHD på en Vforce Grill Paintball Mask

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi reser över hela USA för att spela paintball och har rest till Skottland och England för händelser. En sak som vi vill göra är att ta en massa bilder och filmer av våra e...

Kindle 3 DIY ljus

The Kindle 3 använder en teknik som ser ut nästan som glansigt magasin print. Vad gör det anmärkningsvärt och så lätt att läsa är att den använder omgivande ljus att lysa upp skärmen snarare än en bakgrundsbelysningen. Kvaliteten på bilden är fantast...

Ninja Tree Topper (med ljus upp ögon!)

Man skulle kunna tro att en kasta stjärna skulle vara bättre för en tree topper. Men en kasta stjärna är lättare att göra som en prydnad än en ninja är. Plus, om du hade en massa ninja ornament skulle det inte vara coolt om de hade ljus upp ögonen. H...

Ljus upp kostym

denna kort tutorial går dig till och hur man gör en ljus upp kostym med elektroluminiscent wire (el wire). Denna kostym var i synnerhet skräddarsydd för DJ utför runt om i världen. Jag arbetat nära med formgivaren och el wire leverantör för att produ...

Kamouflerade Paintball Mask

saker du behöver:1. Måttband2. kamouflerade garn3. sax4. Paintball maskSteg 1: Klipp garnet Skär garnet i 18 tum långa strängarSteg 2: Börja göra Ghillie Börja med passerar varje hål 18 tum nedskärningarna av garn på masken. Det hjälper mycket att kn...

Hur man målar en paintball mask

i detta instructable jag visar dig hur man sprayfärg en paintball mask kamouflage. Du kan också välja olika mönster och färger på din mask att måla. Detta instructables är bra för amatör paintball lag som vill ha matchande masker. Följ bara de enkla...

Att göra en Paintball Mask kamerafäste v2.0

listan:2 skruvar4 skruvar-mutteren bit av PVC - 40mm i diameteren bit någon snäll metall eller ett metall-hörnen liten bit av KARDBORREBANDstarkt limoch några verktygDet är en andra version av mount till paintball mask, detta fäste kan användas i någ...

Hur man gör en glöd-i-den-mörk/ljus upp raket

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ljus upp raket för natten. Det hjälper dig också hitta det efter jag har inletts.Steg 1: Material som behövs: Behöver du:En raket med en stor konEtt ljus upp ljusx-acto knivstark avbitareHot...

Ljus upp ditt folk

IR dioder och detektorer gör saker roligt och magiska. Vi är att röra eller vända en switch som slår på lampor. En enkel transistor krets med en IR-detektor och lampor ändringarna med våg av fingret. Mitt kretskort är enkla och alla delar att köra de...

Ljus upp en godis skålen

med min ljus upp Halloween B kretskort till ljus upp en godis skålen eller något. Här är för Halloween med en skelett krans och en pumpa hink för skålen. I denna krets använder jag vad jag kallar en brytaren. Den har både IR-detektor och sändare i et...