DIY magnetiska minimalistisk slida för multiverktyg

Hi, alla. Inte alltför länge sedan gjorde jag en ranger bandet minimalistisk slida för mina knivar och multiverktyg. Efter postning att tanken på ett forum, fick jag ett bra förslag på att försöka göra en minimalistisk slida av magnetisk kraft. Och denna video visar vad jag utvecklat utifrån detta underbara förslag. Hoppas ni gillar det!
Relaterade Ämnen

DIY minimalistisk Ranger bandet slida för multiverktyg eller vikning kniv

Hi, alla.Denna video talar om hur man gör en mycket säker Ranger bandet minimalistisk slida för bära din multiverktyg eller vikning kniven vågrätt i bältet. Jag har hopp och köra testade denna skidan med olika slags verktyg, och det lyckas hålla fast...

DIY magnetiska anteckningsblock och penna

Jag har nyligen, funderat vad jag kunde göra med alla dessa PR magnetiska dekaler att få sjönk på min dörr. Jag var säker på att jag inte kommer att sätta dem upp någonstans så jag tänkte alternativ var att använda dem och jag kom upp med idén om att...

DIY magnetiska kryddhylla

jag tröttnade på min plain, gamla, dumpy lazy susan kryddhylla tar upp plats på min köksbänk, så jag beslöt att göra en väggmonterad magnetiska kryddhylla.för mer bilder och DIY roligt, gå hit: angelpeach838.wordpress.comSteg 1: Köpa material 1. blad...

DIY magnetiska krydda rack och kryddan behållare

lagra dina kryddor på väggen är ett bra sätt att frigöra värdefulla skåp utrymme i ett litet kök. Du kan göra din egen DIY vägg kryddhylla med hjälp av en cookie blad eller pizza stekpanna med magnetiska kryddan behållare-färgstarka kryddor kommer äv...

DIY magnetiska svetsning jiggar

Jag är en amatör svetsare. Mycket amatör. Jag köpte en liten Campbell Hausfeld buzz låda för några år sedan för att göra enstaka små svetsarbeten runt min butik. Eftersom jag inte använder det mycket eller försöker för att tjäna mitt uppehälle genom...

DIY Z-axeln Slide för hemlagad vertikal Mill Router

Hemgjord vertikal Mill Router behöver Z axel, kan du lämna gör det mycket enkelt och billigtMaterial:2 st 25 mm linjär kullager Motion CNC uthärda2 st SHF25 storlek 25mm linjär järnväg axel 400 mm - 25 mm linjär järnväg CNC främjande2 st 25 mm Slide...

DIY magnetiska Delta gemensamma

jag gjorde en magnetisk Delta gemensamt kan hantera 250gms lätt. Detta är en DIY lösning, eftersom du kan skapa gemensamt mycket lätt.Här är vad som krävs1) en M6 Allen bult2) en M8 allen bult3) 1/2 tums stål eller MS sfär/boll.4) en neodymiummagnet...

Lätt DIY magnetiska Coil Pickup du CBG från en "Wallwart" transformator.

i den här videon visar jag hur du enkelt kan göra en magnetisk coil pickup för gitarren Cigar Box från spolen i en lätt att hitta 12 v "wallwart" transformator. Tonen är stor, och produktionen är hög. Processen är relativt lätt, men innebär att...

MagSafe för resten av oss: A DIY magnetiska nätadapter

vi alla vet att en av de vanligaste platserna för en laptop att bryta dess förmåga adaptern. Kombinationen av att vara direkt ansluten till moderkortet, värme, och konstant rörliga och skiftande leder kontakten att bli lös och slarvig. Så småningom a...

DIY $20 Camera Slider

Kamera reglagen kan bli mycket dyrt och om du har bara splurged på en högkvalitativ videokamera eller annan utrustning för video-och/eller du kanske inte har pengarna för en professionell reglage.I denna tutorial kommer att jag lära dig att bygga din...

DIY magnetiska Locker påse

med skolan närmar sig snabbt, reklam finns överallt på tal om locker dekorationer och skolmaterial. Jag har haft oräkneliga problem med affären locker påsar. De som jag har haft tidigare är dyra, inte gjort robust nog, och saknar en stark magnetisk h...

DIY magnetiska applikator för Latent fingeravtryck utveckling

Även om det finns många kriminalteknik affärer i staterna, kan det vara frustrerande att hitta saker i ditt land (som i min situation).Om du vill göra din egen forensisk vetenskap experiment, är det bästa sättet att börja latent fingeravtryck.Så förs...

DIY magnetiska darttavla

Trött på alla dessa hål som punkteras i din darttavla? Inga problem. Nu kan du testa dina dart-kasta kunskaper med denna otroliga magnetiska darttavla!Eftersom det är magnetisk, förstöra inte det darttavla genom att göra hål varje gång du kastar en p...

DIY magnetiska alger Scrubber – "Spiderman skurborsten"!

Hej alla,Efter att bli sjuk av städning alger från min tank har flyttat till en hög nitrat område, bestämde jag mig att bygga en alger skurborsten för min bräckt setup. Men eftersom jag inte har en sump eller rum i min huva jag beslutat att skapa en...

DIY: Magnetiska bokmärke klipp

"Gem och bindemedel klipp lämna veck på mitt papper.""Post-its lös dess klibbighet; Så inte miljövänliga. ""Jag förlorar mitt bokmärke hela tiden."Tja, mina vänner här är lösningen! Magnetiska bokmärken komma till hands när d...

DIY Digital Camera Slider av leksak för barn

Låt oss börja med en grundläggande, ganska liten kamera reglaget setup. Detta DIY kameran skjutreglage kan definitivt användas för en kamera och är inget annat än en leksak för barn och du kan göra det mycket lätt...

Ultimate DIY motorized kamera slider-Cinematic del 4/4

detta är den avslutande delen av slutlig reglaget handledning. I denna serie delar Ritwika hennes bio Slider design, konstruktion och användning i filmen att göra projekt.All musik används i den här videon består av Kevin MacLeod. Besök Kevins underb...

DIY magnetiska krokar

Detta instructable förklarar hur du snabbt och billigt skapar en magnetisk krok som kan hålla vikten till 500 gram.Steg 1: Saker krävs Behöver du:En neodymiummagnetEn kapsyl, den typ som är gjord av metall och kan hålla sig till magneten.En trä krok,...

DIY magnetiska hammare

Gravitation kan vara en verklig smärta när du försöker avsluta ett projekt och din leveranser hamnar på marken.För trä hammare, placera din hammare i en vice grepp med handtaget uppåt. Borra ett litet hål och placera en metall bult inuti och limma de...