DIY min egen blekmedel penna!

Jag gör min egen blekmedel penna vid en gammal akvarell-pennan.

Jag har ta bort bläck och bada sen i blekmedel.

Relaterade Ämnen

DIY Google glasögon (3: e ögat Video glasögon) - mitt försök att skapa min egen virtuella världen

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiMitt försök att göra min egen Google-glasögon. Med hjälp av följande material:1) video glasögon med vga-utgång2) HDMI till vg...

Multitonal steg Sequencer & Sonic Art buller Blaster. E.Z. min egen nybörjare kod.

Min första någonsin arduino thing.simply förstått och ganska jargong gratis .drawing visar teorin av ledningarna, kod grunderna förklarade så gott jag kanläge 1 är 33variable flerverkande buller maskin, full på mayhem.mode 2 är kod baserad 24step ton...

DIY magnetiska anteckningsblock och penna

Jag har nyligen, funderat vad jag kunde göra med alla dessa PR magnetiska dekaler att få sjönk på min dörr. Jag var säker på att jag inte kommer att sätta dem upp någonstans så jag tänkte alternativ var att använda dem och jag kom upp med idén om att...

Blekmedel penna kläder mönster

denna tutorial ska show dig hur man skapar hand dras mönster på dina kläder med ett blekmedel penna!Min favorit del om projektet är hur mångsidig. Du kan använda bara om någon bit av kläder! Jag valde att använda ett par leggings och en skjorta.Steg...

DIY MINI SNAPSGLAS med COCA COLA

https://youtu.be/R7yNl2xIMM4Steg 1: För att göra en DIY glasögon för MINI skott av COCA COLA du behöver! HEY GUYS! I denna video tutorial Visa jag hur man gör DIY MINI SHOT glas av COCA COLA! Du kan dricka från dessa yummy-gummy glasögon, jag hällde...

DIY Mini Xmas Tree från Palm förfölja

jag ville göra en billig mini julgran i år. Och när jag kom över fallna palm stjälken i exakt form av en julgran, jag trodde det skulle vara perfekt.Vid första jag tänkte klä det med mini julgran bollar, men när jag såg priset ($5) jag bestämde mig a...

Jag har skapat min egen bio

I sommar jag ville göra något nytt. Samtidigt reparera en DLP-projektor insåg jag att det skulle vara ett slöseri att bara njuta av kraftfulla projektorn i bekvämligheter i min egen lilla rummet. Jag ville skapa en set-up som kunde placeras var som h...

Hemgjord RepRap Prusa 3D-skrivare Laser Plotter ram DIY Mini PCB Miling Router Mill Aluminium

Hemgjord RepRap Prusa 3D-skrivare Laser Plotter ram DIY Mini PCB Miling Router Mill AluminiumHemgjord X Axis bild här:Hemgjord Y axeln bild här:Material för Z-axel bild:1 st Bakelit 220 mm x 220 mm x 8 mm2 st aluminiumlegering 80 mm x 42 mm x 12 mm2...

DIY Mini vas Room Decor idéer ** utan vatten * med video

[DIY] Mini vas Room Decor idéer * med tutorialsHallå! Alla.Jag älskar blommor. Jag älskar våren.Mitt nya projekt är Flowers vas.Hoppas alla gillar detta mini projekt ^_^Älskar - * MOON *...

3D companion cube. Det är dags att skjuta upp uppfinnare och göra min egen companion cube.

Portal (Valve Software - Orange Box) gå ut och köpa det! Då kommer du förstå varför du kanske vill en companion cube. Så efter flera timmar av spelet spelar borta, det är dags att skjuta upp uppfinnare och göra min egen companion cube.KdjamesSteg 1:...

DIY Mini ull bollen hänge

[DIY] Mini ull bollen hänge * med tutorials...

Jag ska kunna ta bort min egen instructable!

Jag vill ta bort detta instructable men har inte haft någon lycka. Jag ska kunna ta bort mitt arbete! Om jag hitta någon gjort en instructable precis som min men sätt bättre, eller kanske jag bara inte gillar min egen eftersom det var en min första o...

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skärning PCB med gamla Motor handborr

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skära PCB med gamla Motor handborr1 st 42 steg Motor fixering metall fäste stål Robot tillbehör1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 150 mm x 150 mm x 12 mm för säng1 st Aluminium 110 mm x...

DIY Mini Solar Tracker

Hej därMin allra första instructable är min design kallad DIY Mini Solar Tracker är en solpanel som spårar solen! Jag använde detta för mitt åttonde klass science fair projekt och mina klasskamrater tyckte det var fantastiskt! Tracker användningsområ...

Hemmagjorda verktyg Frame för DIY Mini Press borr fräsning Router Mill borrar

Hemmagjorda verktyg Frame för DIY Mini Press borr fräsning Router Mill borrarMaterial för säng1 st Aluminium 280 mm x 110 mm x 16 mm för säng1 st rund specialstål rör 300 mm x 45 mm med säng 90 x 10 mm1 st rund specialstål rör säng 150 x 12 mmDet är...

DIY mini fisk tank vattenfilter

DIY akvarium vattenfilter - Klicka här för fler roliga filmer, DIY mini fisk tank vattenfilter. Görs med hjälp av olika instructables, modded liten för en mini tank....

DIY Mini cirkulär tabell såg hemlagad skärande PCB från gamla borr Motor

DIY Mini cirkulär tabell såg hemlagad skärande PCB från gamla borra motornDIY Mini såg blad är skära och slipa olika material med mini sågblad och avskurna. Erfarna modeller och början hobbyister både uppskatta den rena, skarpa cut och gör det med mi...

DIY Mini PCB Press Drill hemlagad borrning mycket billiga

DIY Mini PCB Press Drill hemlagad borrning mycket billigt med 2 st Aluminium profil 40 mm x 80 mm x 300 mm1 st aluminiumlegering 70 mm x 150 x 12 mm göra hål 40 mm1 st 25 mm linjär kullager Motion uthärda CNC1 st SHF25 storlek 25mm linjär järnväg ska...

DIY Mini Press Drill hemlagad Micro PCB Driller med Ozito eller Dremel verktyg

DIY Mini Press Drill hemlagad Micro PCB Driller med Ozito eller Dremel verktygmycket billigt och lätt:Material:2 linjär bäring typ linjär Bussning fläns typ 20 mm2 st 250 mm 20mm axel långa härdade Rod linjär rörelse axlar2 st SHF20 storlek 20mm linj...