DIY Mini julgran - present till den unga beslutsfattare hemmaGåva de unga beslutsfattarna i din familj en 3D tryckta julgran med en RadioShack presentkort . Jag skickade ut de 3D tryckta delarna till ett par av mina kusiner och vänner som har barn mellan 11-15 år åldersgruppen och en Radioshack presentkort med kopplingsschema och anvisning att montera trädet, hoppas att detta skulle skapa intresse.

Nu om du är på den här sidan och letar efter en sista minuten inredning objekt komma till din lokala Radioshack och köpa elektroniska komponenter som anges i steg 1 och 3D skriva ut STL filer bifogade i steg 2.

Här är de platser som jag kunde tänka på att du kan placera Mimi granen

  • Studera tabellen
  • Din arbetsplats
  • Ytterdörren inredning precis nedanför titthål
  • Vid sidan av ditt arbete Monitor
  • På din bil dash med dubbla stick skumtejp
Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppgradera din XBMC dashboard till den mest aktuella versionen av XBMC

uppenbarligen detta endast avser den xbox versionen av xbmc som någon version av xbmc du skulle få för windows, linux eller mac skulle redan vara nya och aktuella. Jag upptäckte detta genom att vilja göra min xbox mediacenter till den nya versionen s...

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Mini tillbaka till den framtida Hoverboard

detta är min första instructable och som en enorm tillbaka till den framtida fan jag gjorde denna billiga DIY BTTF hoverboard. Jag förberett några mallar för miniversion. Detta är ett stort projekt att göra med barnen. Jag vet att julen är långt bort...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

DIY mors dag present - vi älskar dig till bitar ram

Att göra en hemmagjord present till mamma/mormor/moster/vän är ovärderliga. Detta är en enkel och lätt att göra mors dag gåva att vem som helst kan göra.Steg 1: Steg 1: saker som behövsNågon typ av bildramenPusselbitarLim (jag använde Elmers lim efte...

Hur till DIY min journey(1)

Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är dethjälp för dig.Resa bagageKläderEnligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder...

DIY tillbaka till den framtida Delorean

För det första, Happy Halloween alla!För detta år beslöt min pojkvän och jag att göra en tillbaka till temat framtid. Istället för att bara klä upp som Doc Brown och Marty McFly, ville vi gå den extra milen och bygga en Delorean. Nu det faktiskt tar...

Skaparna E.D.G.E - en Guide för att lära unga beslutsfattare

Denna guide är för vem har någonsin haft att undervisa eller organisera en workshop eller klassen för unga beslutsfattare.E.D.G.E. är en teknik som används i många år av Boy Scouts of America och andra stora organisationer. Det är mycket effektivt ef...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

DIY Repurposed julgran kjol

http://strikesmyfancy-2013.blogspot.com/2013/12/picture-tutorial-repurposed-christmas.html detta är en bild Tutorial för DIY Repurposed julgran kjol gjord av en uppsättning av festliga bordstabletter.Steg 1: Här är en lista över varor du behöver för...

DIY Mini Xmas Tree från Palm förfölja

jag ville göra en billig mini julgran i år. Och när jag kom över fallna palm stjälken i exakt form av en julgran, jag trodde det skulle vara perfekt.Vid första jag tänkte klä det med mini julgran bollar, men när jag såg priset ($5) jag bestämde mig a...

DIY Mini bas Synth: Meeblip anod

Detta är min första instructable på att bygga den prisbelönta monosynth: meeblip anod, från grunden.Nedan är en video från musicradar visar du möjligheten att denna synth.Det är en helt öppen källkod hårdvara bas synth, som är gjord för att ge dig fe...

DIY MINI SNAPSGLAS med COCA COLA

https://youtu.be/R7yNl2xIMM4Steg 1: För att göra en DIY glasögon för MINI skott av COCA COLA du behöver! HEY GUYS! I denna video tutorial Visa jag hur man gör DIY MINI SHOT glas av COCA COLA! Du kan dricka från dessa yummy-gummy glasögon, jag hällde...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Mini julgran (med ljus!)

Denna mini julgran är perfekt att lägga till semester anda till någon skrivbord och kan också göra en bra gåva (åtminstone jag hoppas det! Jag planerar att göra mer och ge en till min bror och en av mina LED besatt vänner). Det kan göras med skrot ma...

DIY Mini telefon högtalare

Vill du höra några hög musik men högtalarna i din telefon är inte högt nog för att tillfredsställa dig? Oroa dig inte, detta projekt kommer att lösa ditt problem. Titeln på projektet avslöjar redan hemligheten bakom det men fortfarande kort förklara...

DIY tidningsställ omvandling till en Kvitsle bokstöd ljud Boom Box

KVITSLE BOKSTÖD ÄR AWESOME!Jag är och IKEA montering service professionellt och passionerade fläkt DIY och alla färdiga att montera tricks och tips så länge som deras fantastiska.Möbler montering och IKEA nästa dag leverans av platta förpackningar or...