DIY Minion Halloween maskot kostymdenna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett par dagar och jag låter det torka över natten innan du dekorera den. www.JJsHalloweenOutlet.com
Se Steg
Relaterade Ämnen

"Klass Clown leverans" Halloween Illusion kostym

Hej!När Halloween närmade sig detta år, ville jag skapa en "illusion kostym" för eleverna på min skola. Jag tog min inspiration från flera postat på YouTube, specifikt "box" kostymer. Eftersom jag är känd som klass-clownen, tänkte det...

EDWARD SCISSORHANDS Halloween smink/kostym handledning

Edward Scissorhands Halloween smink/kostym tutorialSteg 1: hud.1. först I gäller Lumene Naturalcode BB-foundation för mitt ansikte.2. jag också använda pulver.Steg 2: Hud del 2.3. 4. 5. och 6. Jag använder vit ögonskugga och jag använda den till a, b...

DIY Haunted Halloween lykta

Du kommer att älska dessa Halloween lyktor! DIY HAUNTED HALLOWEEN lyktor Det är ett bra sätt att spook upp Halloween tabeller, veranda steg och mörka hörn. Detta är ett billigt sätt att dekorera ditt hus genom att återanvända de gamla burkarna för at...

DIY underhuggare hantverk: Hur man gör återvunnet DIY Minion spargris

Vem älskar inte att göra DIY Minion hantverk! Det är därför jag tar du en awesome återvunnet hantverk och lätt papper hantverk idé att göra en helt bedårandeDIY Minion spargris som kan hjälpa dig spara pengar på ett roligt sätt. Om du är en lätt papp...

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Ungdom Totoro maskot kostym

när man ber mina söner vad de ville vara i år gick vi igenom många möjligheter. De båda fixerade på en av sina favoritfilmer "Min granne Totoro" av Hayo Miyazaki. Om du inte har sett denna film, rekommenderar jag den. Det är en vackert oskyldiga...

DIY SpongeBob Squarepants maskot Halloween kostym

ganska enkelt att göra, minimal sömnad. Totalt kostar mindre än $10. Material som behövs. 1 yard gul fleecetyg. 8 x 10 ark vitt skum, 8 x 10 ark svart skum, 2 8 x 12 gult skum, 8 x 10 röd filt, 8 x 10 blå filt och massor av varmt lim!Steg 1: Kartong...

DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelser

här är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)...

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

DIY Strawberry Halloween kostym

YouTube Tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=rP7Sqgu0Pfs...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

DIY Minion

min DIY-projekt. Dave minion från filmen Despicable Me.Förnödenheter som behövs.2 konservburkar för glasögonpar utskrivbara ögon1 gård av gul filt1/2 gården av blå filt4 svarta piprensare för håret2,5 tum av svart filt om en gård långa för bandet i g...

LittleBits projekt: Halloween streckfigur kostym

Besök den littleBits projektets sida för mer DIY projektidéer.Med bara några snaps kan du använda littleBits för att göra omedelbar interaktiva wearables: gör din egen ljus-up stick figur kostym, glödande dinosaurie hoodie och mycket mer!Detta projek...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Halloween Puppy kostym - häst & Jockey

det är Halloween kostym tiden för hundar igen & denna gång jag har en valp! Jag ville göra en kostym för Dexter att jag kunde fästa koppel för att inte vara svårt att bära och vi ur tugga utbud. Jag blev förälskad i "jockey" kostymer som jag...

Halloween varuautomat kostym

med ett antal kartonger, massor av sprayfärg, nio slinkies, en bit av plexiglas och lite godis, jag gjorde min son en varuautomat kostym till Halloween. På grund av vikten av behandlar, jag var tvungen att tömma godis av diskret öppning varje paket i...

Mustasch maskot kostym

The mustasch Dache, en mustasch tema 5k, i uppdrag att skapa en maskot. Baserat på min tidigare kostym arbete, tog det bara ca en dag. Jag är säker på att det inte finns tusentals människor bygga mustasch kostymer där ute, men förhoppningsvis teknike...

Halloween kartong kostymer och vapen Gears of war stil

** ser väl ut som jag var för sent att få det i detta år comp men kanske bara kanske trevligt folk här på instructibles kan bara låta det glida; } ***Välkommen längsDetta är min första structible så bär med mig och njuta av åkturen.Varje år kom hallo...