DIY moderskap kuddedetta instructable kommer att visa dig hur jag konverterade en regelbunden King-size kudde i en moderskap kudde att stödja min mage och tillbaka, och hålla mig från att rulla på min rygg mitt i natten.

Någon regelbunden king size örngott bör fortfarande passa över detta.

Denna kudde är fler för magen stöd och förhindra rullande än för ryggsmärta. Om du har ont i ryggen, denna kudde kan eller inte kan hjälpa. Om din ryggvärk är relaterade till vikten på magen dra i sidled på natten, kan denna kudde erbjuda viss lättnad. Om det är relaterade till höftproblem, kommer inte detta förmodligen hjälpa mycket. Men kan du också sova med en vanlig kudde (eller en specialitet kudde) mellan knäna, vilket kan ge mycket av lättnad för nedre ryggsmärtor. Jag gillar kombinationen av en knä kudde och en kudde som denna, eftersom jag kan fortfarande enkelt ändra från ena sidan till den andra på natten, men kan inte rulla platt på rygg i min sömn. De flesta av de stora moderskap kropp kuddar på marknaden, som ger knä stöd samt stöd för mage/rygg, är en) ganska dyrt, och b) mycket skrymmande.

Mage sliprar kanske också kan använda en kudde som denna för att kunna sova på deras magar för lite längre. Jag är just vid den punkt där om på min mage inte normalt bekvämt, men jag kan lägga på detta på min mage och det stöder mina sidor nog att det finns ingen press på min baby bump.

Du behöver :

~ 1 konung storleksanpassar kudde ("fast" är bäst)
~ en söm ripper (eller en liten, spetsiga, vassa saxar)
~ en penna (eller tyg penna/markör)
~ något att använda som en rak kant
~ rak stift
~ bomulls-tråden
~ synål eller symaskin

Jag använde en helt ny (men billigt) "firma" kudde för detta projekt. Om du har en gammal kudde liggande som förmodligen skulle fungera bra, men om det är riktigt gammal och knottrig slutprodukten kanske inte mycket bekväma!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Varulv DIY kasta kudde

Hålla en varulv i vardagsrummet denna Halloween utan bekymmer av potträning och skadade möbler! Om den här lilla killen ser bekant, kanske då du har sett det Halloween avsnittet av kortlivade craft tävlingen Visa "Pysselkriget" på TLC tillbaka i...

DIY TOMS kudde

mer dorm DIYs! Här är en dekorativ TOMS kudde. Enkel DIY. Material: - TOMS väska (eller två flaggor) - nål/tråd - fyllning (jag använde strimlad skum bitar)1. sy väska halvvägs.2. saker med skum.3. efter påsen om fylld till din smak, sy väskan stängd...

DIY resor kudde

Förra året hade jag tillfälle att resa genom Europa. Det var ett stort äventyr och jag fick se en massa ställen. Jag tillbringade också mycket tid reser för att komma till varje plats. Jag måste säga jag gjorde min andel av att sova på vägen, och de...

DIY ROOM DECOR ❤ Super enkel COOKIE kudde! (Sy/nej sy)

Hi!!Idag en bring du en super enkel och rolig DIY: cookie kudde!Du behöver:Någon form av tyg (storlek beror på hur stor du vill att din kudde vara)Brun filt (kan du använda svart, men jag tror att brown kommer att se mycket bättre)Sy kit: sax, tråd o...

DIY ROOM DECOR - inga sew hjärtat kudde! (V-day inredning & gåva idé)

Hi!! Idag vill jag ge dig en riktigt snabb och enkel DIY idé för kommande alla hjärtans dag: en nr-sy hjärtat kudde!Som du ser är super enkelt och slutresultatet är söt och perfekt för ibland!Du kan använda den till inredning din säng som jag gjorde...

DIY ROOM DECOR ❤ lätt Uggla kudde! (Sy/nej sy)

HI guys! I dagens video kommer jag visa dig hur man gör denna lätt Uggla kudde. Det finns massor av sätt att göra dessa kuddar men detta är den version jag kom med, så jag hoppas det kan inspirera dig och låt oss komma igång.Det första steget är att...

Bow formad kudde DIY

Hej är jag Mizfashionablylate20! Denna vackra accent bow kudde är en kopia katt version av metalliska Stripe Bow kudden av Xhilaration finns på målet för $19.99. Min DIY version kostar $10Material som behövs:Tygkudde infoga eller kudde fyllningNål oc...

DIY kuvert kasta kudde täcka

kuvert örngott är ett snabbt och enkelt sätt att piffa upp ett rum, så om du har ett rum som är i behov av en makeover eller om du är som mig och ständigt känner behov av att åter dekorera därefter diy örngott är precis vad du behöver. Bästa med DIY...

DIY snövita kudde

Säker för att ge dig en barndom flashback, ta att göra denna snö vit kudde inte dig lång tid!Steg 1: material:För detta DIY, se till att ha...-vitt tyg-vit eller ljust färgad tråd-röd, svart och grön PERMANENT sharpie-en tunn synålSteg 2: Ditt fabric...

DIY typografi Stencil kudde täcka

nu att hösten är i full gång jag känner för att göra min hem mer mysig. Jag kommer att spendera mer dagar hemma ändå om det är kallt och regnar ute så jag kan lika gärna göra det värt ListMitt vardagsrum kuddar blev målet för min andra DIY Home Decor...

{JOSHUA} Hur man gör en enkel diy ring bärare kudde

www.diyweddinggowns.comEn enkel diy handledning om hur man gör en enkel ring bärare kudde för det bedårande lilla herrar. Njut! Thank You för besöket:)...

DIY högtalare Whoopie kudde

Vänd din DIY högtalare till en Arduino powered Whoopie kudde med detta lätt att göra krets. Genom att lägga till en tryckgivare för att utlösa 8 bit är ljudfiler roliga möjligheter oändliga. Förlägga under kuddar eller gömma under stolar för 2000-tal...

DIY nr sy kudde

Jag älskar kuddar och filtar, och efter att få en ny soffa, det gav mig en perfekt ursäkt att göra lite mer mjuka kuddar till vardagsrummet. Här är en superenkel teknik för att skapa en super mjuk kudde för plats eller tillfälle.Ingen sömnad krävs!St...

DIY skivstång kudde (aka Squat svamp)

I detta instructable du kommer att lära dig hur man gör en diy skivstång-dyna för smärtfri huk isolering skumgummit rörsystem. Tja, smärtfri i nacken åtminstone...Vad jag gillar med denna isoleringsmaterial är att det inte är mycket tjock så barbell...

DIY Fancy halsduk kudde fallet

Denna video handlar om att göra halsduk kudde fallet hoppas ni gillar det! Gilla och dela med dina vänner och om några förslag eller frågor Kommentera nedan som och följ oss på Facebook, Google Plus, Twitter https://www.facebook.com/profile.php?... G...

DIY Kuddöverdrag

Detta instructable leder dig genom stegen för att göra en örngott! Det är super enkelt och snabbt. Hoppas du gillar :)Steg 1: Få materialFörsta saker först, du kommer att behöva få material att göra omslaget.1. en kuddedu ska självklart behöver en ku...

DIY visning av flera armband kudde

Denna DYI flera armband display kudde är mycket enkel och tar mycket lite tyg och tid att skapa. Jag kom upp med idén av behov och mycket lite tid. Du kan naturligtvis köpa dessa poster från ett smycken display företag, men jag gillar idén att jag ka...

DIY söta nr-sy Uggla kudde

Du behöver...Vitt tygMönstrat tygSvart färgPenselNågot cirkulärPennaStencilLimpistolSaxKudde fyllning sömnad pinSteg1. Vik tyget på mitten.2. gör en uggla schablon och spåra det på tyget.3. ta en PIN-kod och lägga den i mitten av owlen.4. Klipp ut Ug...

DIY biljett Stub kudde

många av oss gillar att samla biljett stubbar, men kort fyllning dem i en låda eller fästa dem på ett bräde, vad mer kan vi göra med dem för att fira att favorit första konsert eller plan biljett från din smekmånad?Gör en biljett stub kudde!Bara skan...