DIY Nailpolish RackDetta är en Re-Purposed DIY Hack som jag kom med förra året för att göra ett nagellack rack ur en överdimensionerad bestick facket. Racket är super robust och kan lätt monteras på en vägg genom mesh tråd bakningen eller vänster stående på sin egen. Den rymmer ungefär 30 puts och ser bra spray målade eller lämnade plain. Hoppas ni gillar det! XO Steph :)

Relaterade Ämnen

10 minuter, $10 och 1 verktyg DIY nagellack Rack

jag hade tittat för ett nagellack rack men kunde inte hitta något online för mindre än $60 + frakt så jag bestämde mig att göra min egen. Jag visste hela trä nagellack ställningar som krävs hamring naglarna och mäta inte var för mig så jag tänkte ut...

DIY pall Rack

sjöfart lastpallar är bästa valet när du vill göra dina egna möbler. Mönster ser crafty och unik i jämförelse med våra vanliga möbler och kosta mindre. Här gjorde jag ett rack av resterna från möblerna jag gjorde med hjälp av lastpallar och alla skro...

DIY nagellack Rack

en enkel nagellack rack från material som är lätta att hitta. Flaskor är lagrade upp och ner, vilket gör det lättare att se varje färg, och snyggare att Visa!Steg 1: samla Samla dina objekt!-Din oorganiserad nagellack-Mjölk låda-SågJag rekommenderar...

DIY sladd rack

denna sladd rack är för dem som inte kan montera något direkt till deras vägg.Den metod jag utarbetat fortfarande använder underlag (t.ex. en vägg) för stöd, men inte kommer att påverka ytan bakom den. Du behöver inte spendera några pengar för materi...

DIY kniv rack

jag alltid velat ha som cool magnetiska rack men när jag såg priserna (åtminstone i Kroatien) för det jag sa till mig själv: OK är det dags för något sätt billigare, återvinningsbart och lätt att bygga - något i en anda av GEEK designfilosofi... Och...

DIY - Power Rack (PT-BR)

Esse projeto é de um full power rack, que não precisa ser parafusado ingen chão.Como eu não tenho som ferramentas de serralheria necessárias para construí-lo, esse tutorial irá instruir como proceder ingen contato com serviços externos. Se você possu...

En DIY Laptop Rack

Dessa dagar är så stark att många människor använder dem som sina primära arbete eller hemdator. Med denna setup, du får den processorkraft som du behöver, men de flesta av oss vill ha en större skärm. Så vi naturligtvis köpa vissa widescreen behemot...

DIY perifera rack hacka

hur man gör en dator perifera rack av en litteratur rack / papper sorterare.Detta är en på något jag hittade i en blogg, men jag kan inte för mitt liv komma ihåg var. Originalet hade använt vinglig stapelbara papper sorterare. Jag hade mycket mer sta...

DIY Coat Rack under $30

Jag behöver en Coat Rack, att hänga min kappa och laptop väska när jag kommer hem. Jag kunde inte hitta en som jag velat köpa och göra en av järnrör var lite för dyrt. Jag bestämde mig att göra en av trä.Det färdiga projektet bör vara en 6 fot hög co...

DIY hö Rack (för kaniner och marsvin)

Detta är förmodligen det enklaste och billigaste (att inte nämna de mest röra gratis) sätt att ge hö till din kanin, marsvin eller andra husdjur. Det är underbart snabb att göra och tar cirka 15-20 minuter.Steg 1: Steg ett: skär hålSkär två hål i tyg...

DIY skiftnyckel Rack

ett bra sätt att organisera dina nycklar är att skruva en slips eller bälte rack på väggen. Sedan alla som behövs är att hänga nycklar i beställningsformulär minsta till största. Nu kan du snabbt dra dem bort när det behövs.För mer organisation idéer...

DIY hö Rack för liten sällskapsdjur

Hej Instructables,Detta är min första Instructable, min engelska dess inte särskilt bra, så ledsen.I detta instructable kommer du se hur man gör en trä hö Rack för lilla husdjur, exempelvis kaniner eller marsvin (jag har två marsvin).Steg 1: material...

DIY Roof Rack Cross barer

min Buick SUV inte kom med någon cross barer. Jag såg en på Ebay för ca $120,00 men ändå, måste jag lista ut hur man montera den på takräcket jag köpte. En resa till järnaffären och $10.00 senare, jag kom upp med denna setup som fungerade bra.Detta i...

Hemgjord moderna DIY plagget Rack

Mer garderobsutrymme är alltid bra. Bygga ett hem för dina kläder av EMT conduit, pine styrelser och en 2 x 8. Detta är ett enkelt sätt att ordna det som inte får plats i garderoben.Få kompletta instruktioner på RYOBI Nation....

DIY familj palett bed

när min familj sa att jag ska "köpa en säng och sovrum gjord av massivt trä som kommer att pågå i 30 år" Jag gick ballistiska eftersom jag lever i tron att ingen behöver en säng (eller alla andra bit av möbler) sista så länge. Vad jag behöver är...

Energibesparande lerkruka potten bakning Rack

denna 2 lager mini tyska chokladkaka bakades helt i en liten 3 qt. lerkruka potten!Du behöver inte köpa speciella kokkärl, rack eller skär...Allt du behöver är en tårtform som passar inuti crockpot och en DIY kartong rack/infoga att höja tårtform frå...

DIY utdragbar byxa rack

När du har ett litet inbyggt skåp för förvaring av alla dina kläder, att hitta utrymme kan vara ett uppdrag. Lägga till en utdragbar byxa rack eller två kan du enkelt sortera dina kläder och frigör hängande utrymme. Med denna design kan du göra ett '...

Hemgjord moderna DIY skruvmejsel Coat Rack

detta inlägg är den första delen av mitt verktyg gatsopare experiment. Jag budgeterat $150 och köpte en massa olika verktyg – främst från Craigslist och eBay. Jag sedan sorterade igenom och separerade min nyinköpta samling i två snygga uppsättningar...

DIY installera en Overhead lagring Rack

Det bästa sättet att hålla ordning är att installera lagringssystem som passar dina specifika behov. Placera dina stoppar bort golvet är ditt bästa val. Idag är vi införa och jämföra två stora typer av overhead garage rack installation.Steg 1: DIY st...