DIY Needlecraft Hoopett snabbt och enkelt sätt att återanvända plastbehållare för små needlecraft projekt.

Leveranser
* Ren, torr och plast behållare med lämplig diameter (mindre är starkare).
* Vass mattkniv
* Bra sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Hula Hoop Dream Catcher

Har du någonsin velat göra en dream catcher men vet inte hur? Även om det kan tyckas utmanande, är det faktiskt ganska lätt! Denna handledning kommer att gå igenom grunderna i att göra en dream catcher, however detta specifika projekt det i mycket st...

DIY tyg Hoop Örhängen

kolla in vår hemsida! :smokesignalstudio.wordpress.comSteg 1: material -skrot papper-kartong-Kompass eller sträng och tejp-en kraftig piercing verktyg (t.ex. slipade spik, tandläkare verktyg, tjock nål, etc.)-linjalen-band (helst 3/4" bred eller smal...

DIY stora Hoop koppar, Guld & Silver Bling örhängen

Gav dessa som en gåva till en vän och hon älskade absolut dem!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruk...

DIY dubbel Hoop Memory Wire örhängen

Dessa är helt söt! Använd några pärlor som du har på hand!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktion...

DIY guld Hoop Dingla Örhängen

Dessa är söt för en "guld" dag. Jag har också en matchande halsband handledning för dessa. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att läg...

DIY Hoop hus kalla ram för trädgårdsarbete

Jag har gjort flera DIY Hoop huset kallt ramar, här är en som gör inte använda PVC för att stödja plast. Den använder Hårdna förstärkning tråd istället.Steg 1: Titta på video:Vi använder en rätt vinkelslip med en skärande skiva för att skära trådnät,...

DIY PVC Pipe Hula Hoop

Ska idag jag visa dig hur man gör en professionell rockring, inte som de billiga kiddy som du kan köpa i affären. Du kan göra dem någon storlek för att passa alla. De är bra för vuxna och barn. De är bra för att utöva och roligt för hela familjen. En...

DIY vackra & Chic guld Hoop halsband

Detta är en stor halsband för "guld" dag. Kolla in min andra Instructable som är ett matchande par örhängen för detta halsband. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som ja...

DIY Black Beaded Memory Wire Hoop Örhängen

Dessa är för söt och alltför lätt. De gör en stor gåva!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner...

DIY brun & guld Memory Wire Hoop Örhängen

Detta är verkligen olika och unika och också en av mina favorit par örhängen.Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg...

DIY flytande basket Hoop

Jag fick en idé för några veckor sedan och det är ingalunda en originalprodukt, men det slutade med att vara riktigt roligt att använda. Dess ganska billigt att göra, särskilt om du redan har några av röret liggande.Steg 1: Reservdelslista PVC-rör:ca...

DIY plåtburk kniv slida med ducttape

detta instructable är följa upp på "DIY kniv tillverkad av läskburkar" eftersom folk där så att säga att de där att få skära av det.Steg 1: material Ducttape, sax, kniv och en linjalSteg 2: Forma det Använd din kniv som en guide och vira tejp ru...

DIY glasfiber fönster skärm Mesh Drum huvuden

mig fönstret skärmen mesh huvuden må bra och är mycket tystare än Roland mesh huvudet på Roland PD85Steg 1: Bort huvudet från rim Eftersom jag hade ingen användning för dem, jag använde fälgarna från huvuden som följde med toms jag köpt. Jag tog bort...

DIY ROOM DECOR ❤ virka DREAM CATCHER

Hi guys!I dagens video visar jag hur man gör en vacker dream catcher. Jag vet det finns redan massor av videofilmer om DIY dröm fiskare på YouTube men jag hittar dem så vacker att jag inte kunde motstå att göra min egen version av dem.Först behöver d...

DIY Rock Band Drum kit 8" Mesh huvud Mod

DIY Rock Band Drum kit 8" Mesh huvud falländrings-TutorialSteg 1: jag skär 4 trumma stöd ur en bit av paneler med trumman styrenheten som mall och målade det svart. Jag såg till varje cirkel var samma storlek som den 8" mesh trummor jag använder...

Mic shock mount och pop filter använder quiltning hoops

jag har sett många trevlig chock fästen och pop filter DIY mönster, men inte båda tillsammans. Många av PVC mönster tar en massa tid och lite grejer som jag inte har som 2" hål sågar och Drillborrpressar. Tooling PVC är också tidskrävande. Så var min...

DIY hängande örhängen arrangör

jag har en massa örhängen och ville ha ett enkelt sätt att lagra de jag använder mest så jag kan ha snabb tillgång till dem när jag blir klar på morgonen. Så kom jag upp med denna idé för en riktigt enkel och billig DIY örhänge organisatör som kan hä...

DIY papper örhängen: hur man gör runda Beehive Quilled örhängen

Vad sägs om att göra dessa awesome DIY papper örhängen? Detta lätt papper hantverk på hur man gör runda Beehive Quilled örhängen är otroligt lätt att göra och verkligen en stor smycken att göra idén! Para ihop dem upp med din sommarklänningar till et...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...