DIY Off Grid LED Grow Lighten prisvärd LED växa ljus för off grid drift.
Se Steg
Relaterade Ämnen

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

LED Grow Light

Hej alla,Uppdatering: fläktlös design -.Jag kommer att dela med dig hur man gör en billig men ändå mycket kraftfullt ljusna. denna 12 Watt - brett spektrum led-ljus kommer att blomstra dina växter ($ 7,88/år). nästan varje del finns runt huset eller...

LED Grow Light batteridrift Joule tjuv i en veke trädgårdsskötsel behållare för billigt!

Så titeln har många ord i det, men det är eftersom detta instructable kombinerar många idéer från många källor. Den allmänna idén härrörde från robomaniac's Desktop energi seed lampa kombinerat med} {klådans växande växter med LED-lampor instructable...

Build Your Own 3120 Lumen LED Grow Light

I started this journey after after testing several of the low cost grow lights being imported from China. Varenda en som jag testade var över hyped, låg powered skräp. När jag tröttnade på lurar med den kinesiska skräp 3 watten LED hade kommit ut och...

108W LED Grow Light Panel

HejDetta är min första instructable, jag hoppas ni alla njuta av det och förhoppningsvis några av er kommer att få någon användning av det.Växer med LED-lamporAtt använda LED-lampor för växternas tillväxt är ett trevligt alternativ till att använda H...

Batteridriven LED grow light

ny design; Växten hyllanny design; Växten armenSå hur exakt gör jag en av dessa vapen?Idag efter jobbet bestämde jag mig att göra en mycket enkel version så vi alla kan förstå det bättre. Om du har alla delar liggandes, tar hela processen ca 30 minut...

USB-drivna LED grow light

ny design; Växten hyllanny design; Växten armenHej världen, (kom ihåg att kolla in nya prototypen uppladdningar på min profil)mitt första instructable över här, så snälla bara med mig. förra veckan fick jag verkligen till grundläggande elektronik/kre...

40W LED Grow Light

Jag ville ha ett led ljus som var billig och skulle utföra samma eller bättre än t8 / t5 lysrör.I detta instructable jag göra en 50w ledde bar att ersätta en 4' 2 tube fixturKostnaden är omkring 23$.Steg 1: Verktyg & materialVerktyglödkolvsåg(valfri...

60W 30€ dimbara LED Grow Light

!! Arbeta med El kunde alltid vara farligt, så var försiktig och skydda dig! Om du har någon erfarenhet i att arbeta med El lära sig grunderna först.!Vi som växer saker. Eftersom vi vill odla växter som peppar, tomater eller pumpor, måste vi börja de...

Billig och enkel led grow light

detta är min version av den led ljusna. de blå och röda ledde är bra för stimulerande växternas tillväxt och klart ge bort alla de andra färgerna green är att göra ljuset ser klart istället för blå och röd som led mest växa lamporSteg 1: material 1.a...

LED Grow light för krukväxter för $30! Lätt!

Hello! Och Välkommen till min instructable!Om du är som mig och inte har de flesta Fönstren och vill odla några växter inuti., är här hur du kan göra det!Normal LED växt lampor kan gå för $100 + jag kommer att visa hur man gör dem för mycket billigar...

#2 LED Grow Light

3W röd, gul, blå LED växa ljus.Steg 1: MaterialHårddisk skal x 1pcAluminium bar ca 40cmTrä bar ca 30cm1W röd LED x 1pc1W gul LED x 1pc1W blå LED x 1pc3W LED drive board x 1pcKylare x 1pcSteg 2: Base En hård avkasta skal är för base igen.Anslut alumin...

DIY musik synkroniserad LED Traffic Light

Här är några bilder av ett musik synkroniserad LED trafikljus som jag gjort. Du kan läsa om det på http://colvins.ca/?p=86. Här är en video:...

USB-drivna LED grow light 2.0

ny design; Växten hyllanny design; Växten armenHej alla, jag har satt ihop en ny arm. Det är mycket mer slimmad och kraftfull med en överraskning tillägga!igen människor, tanken är att odla växter någonstans, men vad händer om vi lägger en webbkamera...

DIY solpaneler för RV eller off grid

detta instructable är om ett par solpaneler jag gjorde medan man reser i våra RV. Jag beställde 72 solceller från ebay. Det var ett kit som kom med celler, flux penna och platt buss tråd. Glaset kom från en Återanvänd butik för 5 spänn. Jag fick epox...

"Off-Grid" DC Solar Electric Garage belysning... Hard Wired och helt integrerad

i detta Instructable kommer jag visa dig hur jag ställa in min sol elektriska garage belysning. Jag använder en Fenix International ReadySet Solar Kit för att driva mitt ljus. Vid soligt väder 15 watt solpanel genererar elektricitet och lagras i batt...

Motorcykel LED Tail Light

om du har tänkt bygga en svans lysdiod för din motorcykel - eller alla andra fordon- då du måste läsa denna guide. Varför? Om du försöker lista ut hur man gör det än du förmodligen redan har räknat ut att lysdioder är super ljusa, slå på och av vägen...

Quixote Off-Grid stuga Under $5000

Jag är en lång tid fristående homesteader och designer av små (under 400 sqft) stugor och hus för off-grid living och DIY byggare. Nyligen kom jag över en hemsida som visade en fantastisk liten stuga stil stuga som byggdes till huset hemlösa i Olympi...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...