DIY överlevnad Spice PackJag såg halmen smältande idén någonstans på webben. Jag trodde det skulle vara trevligt att göra en krydda pack vad jag kan ta med mig överallt :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra en överlevnad Hip-Pack

en överlevnad hip-pack är bra för vandrare som vill ha en lätt att bära överlevnad pack att de kan ha enkel tillgång till mitt i skogen. Detta är tänkt för överlevnad under några dagar, men inte en lång period av tid. Detta kit är tänkt att vara kost...

DIY överlevnads armband

överlevnad armband kan användas på många olika sätt1. du kan använda den för stil; de ser ganska bra2. du kan sälja dem för ca 3 till 5 spänn3. om u dra macrame (yttre ackord) av det förvandlas till ett rep för "överlevnad", kan du använda insid...

DIY överlevnad PVC Bow

Detta är min post för överlevnadsutmaningen och hacka det utmana. Detta är en överlevnad båge som är gjorda av pvc och nylon snöre flätad. Jag kom med denna idé ett tag sedan när jag hade köpt ett pvc-rör och hade några kvar över... och detta hände!...

DIY trä 6 Pack hållare

Jag lånade planer från Den nya hobby för detta. Vissa ändringar har gjorts utifrån lättillgängliga material. Mest uppenbara var handtaget och sidan bitar. Jag kommer att måla en fisk tillhörande tema på detta och ville ha en fisk form så skär jag den...

Camping "rocket spis" bygga idéer DIY överlevnad

I den här videon gå jag även om stegen att sätta ihop en camping vedspis som rinner av pinnar och kvistar och små bitar av trä. Bra för att inte behöva ta något bränsle. Ser bra ut också.Steg 1: Videon är ganska detaljerad... Rocket spis bygga idéer!...

Min överlevnad Pack projekt

Detta är min överlevnad pack för camping, vandring, och vad inte. att jag har varit att sätta samman en bit i taget. Detta är vad jag har fått hittills.Steg 1: Välja en väskaJag valde denna väska eftersom det hade en inbyggd hydration pack, det enda...

Första ärliga DIY pall projektet på internet

Välkommen till det första ärliga pall projektet på internet.Här är hur du kan kontrollera projektet DIY lastpall inte sluta se ut som en apa med en såg och nail gun gjorde det.Jag vet bättre än att få mellan en pinner och inspirationen hittade på Pin...

Överlevnad skruvmejsel

överlevnad skruvmejselSteg 1: DIY överlevnad skruvmejsel Kan hängas på en Nyckelknippa, kan användas för att öppna Nödutgångsdörrar och fästskruvar och andra skruvar.Steg 2: Material och verktyg Naglar, slipande, strykjärn, sax, koppar, stålViktigt:...

Välsmakande Camping/överlevnad mat

detta är en fantastisk vinprovning camping/överlevnad mat pack som väger en ren 100 gram (3.5 oz) och dess storlek är (6 i X 1.2 i X 1.2 i) (15 X 3 cm X 3 cm) och förpackningar en stor 500 kalorier, 10 gram protein och en massa kolhydrater och den bä...

Blaze Bar vävda Paracord armband

När du är i en överlevnad situationen, räknas varje sekund. Detta blaze bar paracord armband syftar till att snabbt distribuera. Hur snabbt du frågar? Under 20 sekunder! Det är en av de bättre väver jag hittade för överlevnad ändamål, eftersom du kan...

Bug ut lös - Bob

om du är fångad i ett jam, attackeras av zombies, eller bara vill gå live utomhus. Bug ut påsar kan göra vad livet kastar på 'em. Bara ta Observera att alla grejer att min version av Bob är min åsikt och enligt min mening endast, så bara för att jag...

Hemmagjord Deodorant

vikten av probiotika till tarmhälsa har varit allmänt känt sedan länge. Jag har skrivit om de bra bakterier vi äter via fermenterade livsmedel här. Men det är mindre känt om hälsofördelar av probiotika för våra största kroppsorgan – vår hud. Precis s...

Ramen Noodle & Neglegted krydda paketet!

Detta är en snabb FYI post att låta folk veta om de många användningsområdena för en oanvänd spice pack från en förpackning med Ramen nudlar. De sparka i en utlottning, har du några i en väska eller de låg för att slösa på en hylla. Tja jag säga: ing...

"Smart Shield" - bärbara larmsystem genom att använda Arduino

PIR-sensorn är kopplad till arduino kortet. När en rörelse detekteras, börja ett larm ljud och blinkande lysdioder kommer att agera. Tider av motion upptäckterna sparas och kan ses senare på en liten LCD-skärm. Data (motion upptäckter) skickas via bl...

ChilYum

jag ville komma med mitt eget torkad chili recept på paketet som del av en julklapp till nära och kära. Jag har en stor familj och ville göra något lika för alla och personlig från mig! Vem älskar inte kommer in från kylan till något hot & spicy? Det...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Nörd överlevnad Pack

här är en överlevnad pack för oss beslutsfattare. Detta pack innehåller alla våra knorra behov.Steg 1: behållare Måste du hitta en behållare så att du kan hålla alla dessa resisters och sladdar.Du kan använda en altoids box eller medium storlek conta...

Ultimate fiske och överlevnad pack

Har du någonsin velat din egen överlevnad pack och en hemmagjord fiskespö och fisk fälla, lär Tja det dig hur.Steg 1: materialMaterial:Pocket rocket spisLiten kruka2 behållare av bränsleFicklampa/radioStrumporTandtrådSked kniv och gaffelVåtservetterN...

Akut / överlevnad Pack även känd som BOB, bra, hjälp, 3-dagars eller "Oh Sh * t" bag

som de flesta människor är hyper medveten om behovet av beredskap i senaste efterdyningarna av "Superstorm" Sandy, jag arbetade för att förbereda min större nöd väska. Jag har en tidigare publicerade "kompatibel på en liten EDC kit packat i...