DIY Plywood pall styrelsen belyst garderobenFör detta projekt använde jag några pall styrelser 2 x 4 och vissa plywood för att skapa en garderob som jag desperat behov. Jag bor i ett litet utrymme så extra lagring är praktiskt. Jag skapade en liten hylla område med förvaring för skor under. Jag gjorde det på de billiga samt allt använt material var repurposed och var saker jag hade liggande. Jag köpte några 2.5 tum träskruvar för projektet som var det dyraste kommer in runt 4.98. Jag gör det ett uppdrag att återanvända allt på något sätt och instructables gav mig ett sätt att hålla på att skapa. Jag hade gjort denna pall arbetsbänk som ett tidigare projekt men för de senaste två åren har det varit gör ingenting men samlar damm. När projektet var avslutat hade jag inte en användning för den. Vad jag behöver var välbehövlig garderob utrymme att lagra min garderob och skor. Garderoben tar bara upp ca 50" utrymme i min lilla lägenhet. Allt var repurposed för detta projekt samt vissa saker som gavs till mig.

FÖLJ MIG PÅ TWITTER ATT VINNA EN COOL PRIS FRÅN AMAZON

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Plywood fällbara bord eller arbetsbänk

I min ständiga ansträngningar för att arbeta på min studio lägenhet, i som jag har arbetat outtröttligt å för de senaste åren nu. Jag har arbetat i köket nyligen och dessa två instructables är mina ansträngningar att förbättra effektiviteten i köket...

DIY ram Pin styrelsen | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en rolig och praktisk liten DIY projekt! Allt du behöver är en fotoram i storleken på ditt val, vissa kork styrelse glasunderlägg (eller A4 storlek ark av kork styrelse material) hot lim/super starka lim och vissa utsmyckning idéer! S...

Enkla Plywood pall

Det är alltid givande och inspirerande att besöka någon annans workshop. I detta fall, vissa andra konstnärer från Toledo, Ohio och jag var inbjudna till Center for förlorade Arts i Chicago. Vi var där för att presentera några av våra konstverk. Unde...

Plywood pall Top Challenge - projektet 3, horisontella Router tabell. 1 contreplaqué récup, projekt 3. FN: S contrachapado, Proyecto 3.

Fortsätta utmaningen jag satte mig att använda alla en plywood pall toppen på så många sätt som jag kunde. Här är det tredje projektet jag kom med. Jag behövde för att kunna rabatten pall trä plankor för olika projekt. Alla bästa, Andy.J'ai ramassé u...

DIY drivs Pedal styrelsen med Input Jacks

vänligen bära med mig om detta är svårt att följa eller måste klargöras... Detta är min första Instructable. Om du har en fråga, fråga gärna i kommentarerna!Detta projekt startade som egentligen bara en kombination av flera idéer. Jag ville ha en ped...

Hemgjord moderna DIY pussel pall

DIY pussel avföring visar upp RYOBI 6.1 Amp variabel hastighet Jig såg förmågan att smidigt skär kurvor genom 2 lager av ¾" plywood. Dessa pallar är bra för barn och kan gå i ett lekrum eller förskola.Steg 1: Leveranser + verktyg ¾" plywoodKöp p...

DIY RUSTIKA pall trä hyllor

Lo' och se, DIY rustika hyllor! Detta är först av många projekt som vi kommer att visa er.Detta är en bra start på vägen till crafty självtillit (fortfarande bör du lita på vissa material dock). Vi byggde dessa hyllor med pall trä, men det betyder in...

3D plywood Catan styrelsen

Catan är en familj strategi brädspel för 3-4 spelare (tidigare kallad "Settlers of Catan"). Den har en smart modular styrelse som arrangeras annorlunda varje gång du spelar. Catan har inspirerat många olika 3D-versioner; styrelsen representerar...

Bygga din egen DIY rustika pall klocka!

Kolla på videon ovan för en komplett instruktioner för detta projekt!Detta enkla projekt använder 3 plankor av pall trä med två stöd remsor på baksidan för att hålla dem tillsammans! Virket var slipas och skadad för att "rustika charm". Klockmek...

DIY trä pall gjord med Pocket Hole Snickeri

jag gjort detta fantastiska lilla pall från några kvar över träben och några skrot plywood. Jag har blivit ett stort fan av att använda min Kreg Pocket Hole jig. Jiggen kan för vissa lätt super snabbt och riktigt stark snickeri. Inte skrämmas av gizm...

DIY Plywood jul gård konst julpynt

från Master skaparen Alan HatchLär dig att göra Grinchen juldekorationer gård konst till jul.Absolut ingenting är mer tillfredsställande än en DIY jul. Varför inte göra den minnesvärd för alla dina grannar. Jag har försökt mitt bästa på följande steg...

DIY Macrame Knotting styrelsen

jag behövde ett bekvämt sätt att göra min knutna armband och smycken utan kartong snitten rippning och styrelsen böjning efter några projekt. Så, jag bestämde mig att skapa min egen knotting styrelse som skulle vara runt och sturdy för länge!!!Steg 1...

DIY Plywood hantverk helgdekorationer gården Art

Någon semester, speciell händelse eller ens födelsedagar gård konst kan användas för nästan alla tillfällen. Jag har gjort gården konst i mer än 20 år och om du tar din tid och stegen nedan kan du ha den bästa DIY semester gård konst som alla dina gr...

Återvunnet Plywood Cruiser styrelsen!

Här är min instructable visar hur man gör en ganska badass proffsiga kryssare styrelsen däck, gratis!För er som inte vet, är en cruiser styrelse bara en 22"(~ 55cm) skateboard/longboard som är lätta och enkla att ta med överallt. De är mycket roligt...

DIY Plywood alla hjärtans dag gåva/dekoration

Vad bättre sätt att säga jag älskar dig än med en hemmagjord present till att speciella kärleken i ditt liv. Denna konstruktion gjordes med något gammal plywood biten jag hade liggandes på gården och är så lätt med bara några verktyg och några fina a...

DIY stubbe pall

En gång när jag var på Mina kusiner till lunch hörde jag ljudet av en motorsåg. Jag tittade och fann att grannarna rensa upp trädgården! Jag sa trädgårdsmästare där att om de skulle hugga mig några stockar jag skulle betala dem för det ;-) De kom öve...

1 plywood pall toppen = 7 projekt. 1 contre-plaqué récup, 7 projets. FN: S contrachapado, 7 proyectos

jag plockade upp en stor palett med plywood topp och satte mig utmaningen att använda allt det på så många sätt som jag kunde. Här är de första två projekt jag kom med. Alla bästa, Andy.J'ai ramassé une grande palett sv contre-plaqué et mig suis donn...

DIY Plywood och gummi Drive Gear

Jag vill göra ett 3 axel CNC (dator numeriskt styrda) gravyr verktyg för min verkstad och jag har ganska mycket avslutat elektronik sidan av att bygga (Arduino och EasyDriver baserat). Jag har tittat på och experimenterade med ett par olika plattform...

Hemgjord moderna DIY Plywood Media Console

Detta projekt kan göras i några timmar av $40 av möbler grade plywood. För hela konsolen är tillverkad av remsor av plywood som är staplade och skruvas ihop. Detta är ett enkelt sätt att konstruera ett media skåp eftersom det finns ingen rät vinkel a...