DIY "POD GX studio"I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en POD från en 10$ rockband mic. ledsen för de crappy bilderna, men allt jag hade var min telefon. Jag slutade den faktiska enheten innan jag gjorde den "vänners kompatibla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hem inspelning Studio

detta DIY hjälper dig att göra ett hem inspelningsstudio.Steg 1: En bra dator En bra dator är en nyckelkomponent till att ha ett hem inspelningsstudio. En bra dator bör kunna hantera musik att göra apps som GarageBand, och bör inte upprepade gånger k...

DIY HiFi bokhylla högtalare (Studio referens)

uppleva studio kvalitet högtalare på en låg budget! Bygg din egen HiFi högtalare från grunden och hör skillnaden! Detta är en stor förrätt projekt, tillräckligt bra att införa hobby till en värld av ljud kvalitet. Min setup kostade mig mindre än en $...

DIY tabell Mono-pod med hårddisk

Hej alla jag är tillbaka med en enkel DIY tabell Mono-pod för videokamera och kamera.Du behöver:-Begagnad hårddisk-Tråd aluminiumrör-Srew x2Så det är enkelt bara öppna hårddisken och töm den. Hålla chassit och omslaget. Borra locket och skruva upp ti...

R-Pod MkII DIY Racing SIM-Rig

En DIY racing SIM-rigg som kräver vissa betydande tid åtagande att slutföra. Mellanliggande träbearbetning skicklighet krävs.Förteckning över material:Trä remsornaRestbitenLövträSkruvar / bultarSittplats för löpareGummidukMattanBlackboard vinylAkrylK...

Coco-Mic---DIY Studio Quailty USB Mic (MEMS-teknik)

Hej Instructabler's, Sahas här. Vill du spela in dina ljudfiler som ett proffs? Förmodligen skulle du älska att... Tja... faktum är att alla älskar att. Idag kommer att din önskan besannas. Presenteras här är Coco-Mic - som inte bara registrerar ljud...

Billigaste DIY SoftBox (studio light)

Hej! I detta instructable jag vill visa dig hur man gör en super billiga softbox, bärbar källa av mjuk studio ljus!Du behöver bara:BordslampaKartongVit plastpåse eller vit textilEtt bandBambupinnarDu kan också titta på alla processen för att göra på...

DIY Smartphone spegel Pod

vi lever i en värld som idag där vi kan ta bilder när vi vill. Att inte vara i en gruppbild av dina vänner är ganska dissappointing. men det kan vara möjligt om du tar en mono-pod eller stativ tillsammans med dig. Eller be någon att ta bilden för dig...

DIY Studio

jag kommer att visa dig hur jag ställa in min Studio i ett litet utrymme en förhoppningsvis kommer du att göra dina egna och när du berätta och dela en bild.Material:Vit Bristol bredVitt tyg2 vita lampor2 sidobordliten öppen plats.Detta är en extrem...

$2 lätt DIY Macro Studio

Detta kommer att vara en snabb liten instructable att visa upp hur du kan bygga en diffust studio för makro / fortfarande liv fotografering. Anledningen till att jag säger $2 är även om du måste köpa mjukpapper och affisch styrelse bör du kunna bygga...

DIY bärbara makrot Studio för Under $25 (förmodligen mycket mindre)

detta är min första Instructable och det kom baserat ur behov av ett enkelt och bärbara sätt att fotografera små produkter. Jag hade sett olika instructables såhär som gjordes från en kartong som är bra men inte mycket professionell eller hållbara. J...

DIY - gör din egen står för Studio monitorer högtalare

Jag bestämde mig att göra min egen står, eftersom jag behövde rätt höjd för min studiomonitorer, att förbättra din position och ljud, plus jag ville inte spendera mycket pengar.Står jag såg i butikerna var för dyrt för vad jag egentligen behöver.Häls...

DIY Studio kondensatormikrofon

bygga en studiokvalitet + 48v phantom powered kondensatormikrofon för under $35! - http://www.diycondensermics.comDessa mikrofoner är mycket känsliga och ställas in att använda ett 9v batteri om du inte har fantommatning. Du kan sätta dem i stort set...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

DIY pall rumsavdelare

Så för denna skapelse kom inspiration från några gamla fula köra ner pallar jag hade ut i min trädgård som jag var bara tvungen att göra något med. Jag äger mitt eget hem men beslutat att jag inte längre hade råd huset själv. Huset hade en något lite...

DIY bröllop Galleri fortsatte del 2

Detta instructable är fortsatt från del 1 DIY bröllop gallery. I detta instructable jag kommer dela placeringskort, centrera lappar och natur fynd. På den här bilden använde jag en druva blad, en utsäde packet bröllop tjänst och en målad rock med bru...

DIY pussel

Vill du veta hur du gör din egen personliga pussel? Tja, om så har du kommit till rätt ställe! Detta DIY pussel åtgärder ca. 6.35 inches med 9,5 inches. Detta instructable kommer att berätta hur man gör ett pussel med en siluett maskin. Detta är bra...

DIY Arduino matrisskrivare armbandsur

Handleden klockor är fantastiska och fancy mode accessoarer för män och kvinnor. Beslutsfattare vilja alltid använda något annat. Min diy arduino matrisskrivare armbandsur är slutresultatet efter en månad. Klockan visar tid, datum och temperatur i tv...

DIY Millennium Falcon handväska

Som många andra människor i galaxen, har jag tillbringat en stor del av 2015 darrade av förväntan för frigöraren av första nya Star Wars-filmen, The Force vaknar. Naturligtvis, jag har försökt att balansera min upphetsning med en hälsosam dos av skep...

Skytte för en hemsida funktion: Timelapse och Multi-exponering fotografi DIY Hur (göra eller skriva egen kod!)

Vad jag gillar med Instructables är att det är foto-centrerad: det första du ser när du skapar en ny Instructable är "Lägg till bilder", före all text visas dialogrutan! I den värld vi lever i idag, är bilderna allt.Min senaste Instructable var...