DIY Polymer lera snöglober!Alla älskar hemlagad gåvor för semester-varför inte göra en snowjordklot? Jag gjorde 6 av dessa för mina vänner i år--"snö" cool! (Eh, dålig ordlek)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Polymer lera glass halsband | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Vad en super söt och rolig liten polymerlera projekt för att göra för den personen i ditt liv som älskar glass! Vara så kreativa som du vill med färg eller typer av glass. Fler färger och former/typer du göra...

DIY Polymer lera Ara | Hantverk för att ge

Hej du!Vilken rolig liten handgjord present för den personen som älskar alla saker fåglar, i synnerhet Aror! Detta är bara en liten video demonstration som jag trodde att videon är ganska självförklarande. Dock om du har några frågor vänligen Låt mig...

Underbara formar DIY Polymer lera halsband

Lär dig hur du skapar en bedårande halsband med hjälp av polymerlera och en gjutform.Steg 1: leveranser Jeweled brosch mögel3 olika färger av polymerleranål verktyglera verktygbakning pankedjahoppa ringarBAILSHummer klor2 par tång nål näsaAvbitartång...

Lätt DIY Polymer lera regnbågen steg hänge | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är sådant roligt, ljust och lätt liten polymerlera projekt att göra. Och också ett bra sätt att använda upp en del av vänster sida över lera! Gör en regnbåge Rose halsband eller örhängen, vara kreativ! Ha kul med det!Kom ihåg att vara li...

DIY Polymer lera halsband

Hej! Mitt namn är Lindsay, jag blogg över på Södra härlig.Har du sett några av de bedårande ros halsband & Örhängen ute?? Jag har köpt några av dem här & där, men har alltid velat göra min egen. När min söta blogg vän, Lindsay , delade en tutorial...

DIY Polymer lera Fantasy Gnome halsband | Hantverk för att ge

Hej du!Vad en cutie pie! Jag tycker absolut att göra dessa småttingar. De är så kul och var och en visar sig så annorlunda! Detta skulle göra en super rolig present till någon som gillar fantasy varelser. Du kan lägga till hår, även måla några extra...

DIY Polymer lera Indian Ringneck halsband | Hantverk för att ge

Hej du!Vad en söt Indian Ringneck polymerlera halsband! I den här videon kommer jag visa dig hur du gör din egen!Här prenumerera på min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCd8g...Kom ihåg att vara listig med din ge!Tack för att titta på,D...

DIY Polymer lera spelet av troner Dragon halsband #4 | Hantverk för att ge

Hej du!NY VIDEO VARJE MÅNDAG OCH THRUSDAY!Jag älskar bara drakar! Speciellt Drogon från spelet av troner! I den här videon Visa jag dig hur man gör denna Game of Thrones inspirerad drake av polymerlera!Prenumerera här: https://www.youtube.com/craftof...

DIY våren/påsk krans-Polymer lera (Fimo) handledning

Enkelt sätt att göra en krans med polymerlera (Fimo Soft)Steg 1:Steg 2: Göra en polymer lera cirkelLägg till grenar, blad, blommor och bärBaka det på 110° C / 230° c under 30 minuterSteg 3: Efter bakning, Linda grenar runt cirkeln och binda ett bandN...

DIY Cupcake - Fimo Polymer lera uppdaterad med nya Kit

Hej sötsaker! Jag är så glad att ge dig en ny och förbättrad hur man gör en miniatyr cupcake. För att säga sanningen jag var inte mycket nöjd med hur min senaste cupcake video blev eller kit så jag tyckte det var dags för en uppdatering! Vänligen som...

LEGO Polymer lera Box

detta Instructable kommer att visa hur man gör en polymer lera prydnadssak låda formad som den mycket populära pojke byggstenen heter Lego. Jag älskar Lego och trodde det skulle vara riktigt häftigt att ha en liten låda formad som en. Jag försökte hå...

Liten knubbig Dino Charm - Polymer lera Video Tutorial

Hej alla! Detta är JB TheHowToDude och jag ville dela en polymer lera handledning med er alla som visar dig hur man gör en super lätt DIY knubbig Dino charm! Detta är min första tutorial, så säg mig vad du alla gillar eller vill ändra för den nästa v...

Pikachu Pokemon Polymer lera ägg statyett

Ägg gör en stor duk för polymerlera. Jag lärde mig detta genom en utmaning i min polymer lera grupp guild där vi ombads att göra ett konstverk med ett ägg till våra skulptur. Jag gjorde en Marie Antoinette inspirerad ägget huvudet för denna utmaning....

Hur att införliva naglar till polymer lera skapelser

Hej, detta instructable visar dig hur att införliva naglar i dina polymer lera skapelser, hårdvara naglar kan användas i en mängd olika sätt för polymer lera skapelser, användningsområden som stjälkar, spikar, ben, horn och så vidare. Här är en lista...

DIY broderade lera ringar

Plötsligt slår en idé, hur blir det om jag kombinerade lera och broderi? Och här är resultatet... DIY broderade lera Rings.This är ett enkelt projekt som alla kan göra och jag hoppas du kommer att ge ett försök också.Steg 1: Material som krävs förPol...

Ombre Polymer lera Rose örhängen

det första jag någonsin gjort med polymerlera (framgångsrika) var ett par rosa dubbar. Jag älskade dem några mycket, även med alla misstag jag gjort. Så nu ville jag prova ombre rosor.Leveranser:* vita polymerlera* lila polymer lera (eller valfri fär...

Zentangled Polymer lera örhängen

Dessa örhängen är verkligen söt och ganska lätt att göra. Zentangle är ett roligt sätt att skapa vackra bilder med strukturerade mönster, oftast linjer, rutor, krumelurer, prickar, eller oavsett strejker din fantasi. Tanken är att skapa en Zentangle...

Super Mario Brothers Polymer lera skulptur

Välkommen kära instructable Lovin ' användare! Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers Polymer lera skulptur!Lektion idéer för konst utbildning:Återvinning (med trasiga Gem och burk lock)Lärande modelleringTar om armaturer...

Christmas släde Bell - Polymer lera (Fimo)

Mycket enkelt sätt att göra en jul Sligh klocka med polymerlera!Steg 1:Material som används i projektet:-Polymer lera (Fimo Soft)-1 liten metallisk bell-2 runda fräsar av samma storlek-1 styrofoam boll-Aluminiumtråd-3D Liner-Lack (valfritt).Steg 2: A...