DIY projektor 4 barn (billigt!)Barn älskar shadow puppets, åtminstone mina barn göra. Så jag tänkte jag skulle försöka hjälpa dem att göra upplevelsen lite "mer".
Detta instructable är resultatet av våra prova några olika saker.

Vi testade några olika ljuskällor och några olika "slide colorings".
Slutar de flesta ficklampor har ljus som inte är orienterad idealiskt för en god prognos.
Men min iPhone och jag antar att de flesta iPhone gör.
För "slide substrat" landade jag på vad som var tillgängligt, nämligen tydliga förpackningar plast. De saker som du får från klart gå behållare och blisterförpackningar. Jag tog vissa platta delar från några tomma paket och används de.
För den "slide colorings" testade vi barn kritor, barn markörer och sharpie markörer.
Kritor producerade mörka märken (kanske bra för molnet skuggeffekter) men inte färgade effekter.
Barn markörer inte fungerade alltför väl (de "bubblade upp" som vatten gör på bakplåtspapper).
Men permanent sharpies fungerade förvånansvärt bra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awsome $50 diy projektor (bra för mig)

jag varit söka på internet på stora föremål för "DIY projektorer" Jag byggde jag slutligen "framgångsrikt". Här är en snabb lista över leveranser jag använde.1-bärbar DVD-spelare med input (gratis trasiga laser öga därför "input&q...

DIY för barn: hantlangare artbot (enkel handledning)

DIY för barn: hantlangare artbot (enkel handledning)Varor och material:Måla färg Penslar papper kopp sax penna linjalen företag färg papper i vitt, svart, grå och blå Googly ögon 2 Popsicle pinnar elektrisk tråd (i vitt och rött, men det är valfritt)...

Hur man bygger en DIY projektor skärm

för under $70, Griffin bygger en elegant 93-tums fast filmduk! Dessutom var man kan köpa billiga skärmen material - blackout tyg – och hur du lägger till en DIY stativfäste till din egen projektor!VERKTYGGeringssågBorrmaskinDELARBlackout tyg, köpt hä...

DIY förskola barn aktiviteter: Hur man gör en papper höna

Lätt papper hantverk är en rolig papper hantverk aktivitet för barn. Så denna gång lät oss ha lite kul och lära sig hur man gör en vacker färgat papper höna. En papper höna är en lätt kid's hantverk idé att de kommer att njuta av lärande och också an...

DIY fluga: Stil på billigt och lätt

Tjena! I detta instructable jag ska visa dig hur du kan sy din egen fluga!Dessa är bra eftersom du kan plocka ut några tyg du vill ha, och det kostar inte mycket alls.Hur jag visar du använder en symaskin, men du får också alldeles utmärkt med en nål...

Hur att stanna uppe sent DIY för barn-tweens / tonåringar

sena är något alla barn gör sätta ibland du kanske vill stanna upp riktigt sent!Steg 1: steg 1 Steg 1. titta på tv försöka watcing din favorit visar inte något riktigt tråkigtSteg 2: steg 2 Steg 2. lyssna på din favoritmusik med dina hörlurar så att...

Konvertera en 40 år gammal DIA diaprojektor till en anständig DIY projektor!

Detta hack i Kairo Hackerspace.Vi behövde en projektor i Hackerspace för Internet saker bygga natt och andra workshops, kurser och vår fredagskväll hacker film.Problemet är att vi inte har råd att köpa en riktig projektor, så vi gjorde vår sista "Hac...

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

DIY flexibla slips slipsar (billigt)

det finns ett antal flexibla band på marknaden och de sträcker sig från 5-10 dollar. Här är ett sätt att anpassa dem till oavsett färg och längd som du vill, och att göra det för en bråkdel av vad de kostar detaljhandeln!MATERIAL:8 guage (1/8 tum) al...

DIY mottagare kontrollerad Switch (billigt och enkelt)

Jag sprang in i ett litet problem en dag medan jag byggde min första quadcopter! Jag ville ha ljus på det men jag ville inte att de alltid är på, så medan jag flög under dagen. Nu finns det naturligtvis alltid möjlighet att köpa en, men jag ville int...

LED-projektor ljusstråle som DIY 2k(2560x1440)

Denna anvisning förklarar hur man gör en DIY 2k upplösning (2560 x 1440) beam projektor.De ursprungliga inlägg är min blogger (link1 & link2) på dålig engelska, och i min koreanska blogg.Många nödvändiga tyger var från Kina, och jag är lycklig att få...

Projektor DIY alternativet

har du varit på de andra DIY projektor guider och önskar att du kunde göra en, men du inte har resurserna, som en OH-projektor? Väl är här DIY projektor alternativet!Steg 1: Getin dina resurser i princip tanken bakom det är, du gör en overhead projek...

DIY holografiskt projektor

Använd denna DIY projektor för att överraska dina vänner med denna magi!Steg 1: Få material Behöver du:-en gammal CD-fodral-en crafting kniv-Rensa tejpSteg 2: Hämta mall Skriva ut mallen och klipp utMall länk: http://i.imgur.com/yXDVr1u.jpgSteg 3: Tr...

DIY LED-projektor

Alla gillar att titta på sina favoritfilmer eller sport på storbilds-TV så de planerar att köpa en videoprojektor. Jag är också galen i projektorer, men de är alltför kostsamma. HD projektorer tillgängliga på marknaden har ett utropspris på ca. 30.00...

(Concept) $275 1440p projektor (eller $225 för 1080p)

Observera att detta alla är skrivna som om jag hade redan skapat denna projektor. Jag har inte. Detta är en projektor som jag planerar att väcka till liv när jag samla resurser för att göra detta. Delarna köpte online förändring i pris ofta, så det r...

Fantasy dockor för barn

Hej dess mig! Igen har inte jag varit på på ett tag på grund av skolan. Men här är en bra DIY för barn!Detta DIY kom över mig när jag spelade med vissa crafty saker, det är ett billigt sätt att göra lite leksaker.Njut!; DSteg 1: Vad behöver jag?Allt...

DIY billiga asiatiska stil bil underbodyen ljus

Hej, im äntligen göra min första instructable. Jag har massor av instructable-värdig projekt och diys men aldrig haft tid att utföra en. så under denna skolan semester jag presentera min första en-som är LED undertill ljus för din bil.Jag gjorde det...

Hacka en gammal bärbar dator in i en 3D-projektor

om du har en gammal laptop liggande och söker en DIY äventyr, detta kan vara platsen för dig. Jag kommer att beskriva hur du kan gå om att bygga din egen 3D-projektor!Det är inte för svag i hjärtat, och jag inte kan möjligen få in i varje liten detal...

DIY hemgjord Google glas

I detta Instructable hoppas jag att lära er att bygga en DIY hemgjord Google glas bärbar dator av dina egna. När delarna har köpt och/eller påhittade, bör hela projektet ta bara några dagar. Relativ till $1500 USD Google Glass priset, denna DIY versi...