DIY pumpa varm choklad på hem │ hemlagad hösten Drink Recept

Hej du! Detta är seriöst bäst varm choklad jag någonsin ätit i hela mitt liv. Dess nästan som om varm choklad och Pumpkin Spice Latte fått barn... Jag kunde dricka det varje dag! Det är super lätt, packad med hösten smak med inslag av pumpa, ingefära och kanel! Prova det och låt mig veta vad du tycker!

Min YouTube-kanal: Klicka här - prenumerera - dess fria!

Relaterade Ämnen

DIY kryddad varm choklad Mix

Jag har hittat mig tröttna på din grundläggande, vardagliga mjölk choklad varm choklad med gummy marshmallows och kondenserad, sirapsliknande botten. Jag blev så inspirerad att sparka den upp ett snäpp och krydda saker upp (pun extremt avsedda).Detta...

Varm choklad i en hast: 3 läckra recept!

Någonsin bråttom men i stor behov av en himmelsk varm choklad för att värma din själ och lugna nerverna?Här, är mina damer och herrar, där du kommer att hitta den ultimata lösningen för att garantera uppfyllandet av din önskan--allt du behöver göra ä...

Varm choklad på en pinne :)

en av de bästa varma choklad är en hemlagad varm choklad!Steg 1: Vad du behöver: 1. Ice cube tray2. choklad - (gå ganska rik) - vit choklad - Belgien mjölkchoklad - Belgien mörk choklad... etc (själv använder jag Belgien mörk choklad)3. en mugg :) (j...

Hemlagad DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skärning PCB med gamla Motor handborr

Hemlagad DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skära PCB med gamla Motor handborrMaterial:1 st Aluminium 90 mm x 200 mm x 12 mm för säng1 st Aluminium 110 mm x 110 mm x 60 mm för top1 st Aluminium 80 mm x 42 mm x 12 mm2 st 12 x 6 mm x 4 mm minia...

Hur man gör den mest Delicious hemlagad varm choklad

för att hålla varma på vintern med den godaste hemlagad varm choklad, du behöver:Ingredienser:2 dl mjölk1/4 kopp av kakaopulver1 kopp varmt vatten1/2 kopp sockeren nypa salt1 msk vaniljAnvändbara redskap:2 koppar av glas mätglaset1/4 mätglaset1/2 mät...

Varm choklad festliga Dunk, DIY

Kan du tänka dig sitter med familjen framför spisen, titta på någon julfilm samtidigt ha en festlig varm choklad?! Låter underbart...Här är en söt och julig dunk idé för din varm choklad! Vem ska ge det ett försök? Om du behaga sända jag en bild elle...

Hur man gör hemlagad varm choklad pinnar

Varm choklad och plast ägg lock. Nu tror du att dessa två saker inte går ihop? Tja, kan du bli förvånad men de gör! Fram till för några dagar sedan visste jag faktiskt inte heller. Jag var på väg att göra varm choklad på en pinne när jag insåg att ja...

Rik, lätt varm choklad

hemlagad varm choklad med bara några enkla ingredienser och otaliga möjligheter.Steg 1: få dina ingredienser Vad du behöver: smältande choklad (mjölkchoklad och vit choklad), smakämnen (detta kan köras av mill extrakten eller du kan gå fancy och anvä...

Extrema Bacon infunderas karamell varm choklad

Varm choklad är min favorit varm dryck för de kalla snöiga dagarna! Det lugnar anda och tröstar själen! Inte bara en bacon karamell varm choklad passar räkningen! Det måste vara den verkliga affären att lugna anda och gunga själen! Du kan inte gå fel...

Halloween varm choklad skedar

Planerar du för en Halloweenfest? Göra dessa skrämmande choklad skedar att gå tillsammans med din varm kakao station eller som part gynnar och jag är säker på att dessa kommer att vara stor hit på festen. Låt oss se hur man gör dem.Steg 1: Material s...

En varm choklad Prop för barns rollspel

#2 son kom hem från skolan med en begäran om en gammal mugg. Hans lärare sa att det var att vara fylld med falska hot-choklad för ett rollspel hörn om pingviner (jag antar att även de känner kylan så småningom), och skulle vara förstört som en kopp.T...

Kaffe/varm choklad Care Kit

detta är ett projekt jag drömt upp medan jag mastering min hemlagade brygga / varm choklad gör färdigheter. Jag bestämde mig att dela min enkla / läckra recept med mina vänner och familj i jul men jag behövde att wow dem också naturligtvis. Hoppas ni...

DIY bröllop-choklad, tvål och ljus gjutgods Video

ComposiMold bröllop DIY bröllop choklad ordSnacka om en unik bröllop! Glöm den hershey's kisses eller bröllop klockorna! Göra den speciella dag riktigt egna med choklad gjord speciellt för brudparet eller ens bättre individuellt för bröllopsgästerAtt...

Mexikansk varm choklad Cupcakes

hela min familj älskar varm paprika. Vi växer habaneros, jalapenos, scotch motorhuvar och cayenne peppar i vår trädgård och använder dem regelbundet. Med min tre år gamla har nyligen uppgraderat till habanero salsa. Han äter det i små mängder, naturl...

Lugnande varm choklad...

Har du någonsin kommit hem och ville något sätt att snabbt koppla av och stänger ute din chefer konstant skrek? Nåväl har jag magiska elixir för dig.Denna varma choklad kommer ändra din uppfattning om skillnaderna mellan choklad och vanilj. Det stämm...

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skärning PCB med gamla Motor handborr

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skära PCB med gamla Motor handborr1 st 42 steg Motor fixering metall fäste stål Robot tillbehör1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 150 mm x 150 mm x 12 mm för säng1 st Aluminium 110 mm x...

Att göra falska varm choklad som rekvisita

För våra kommande julshow, jag behövde för att skapa några heta choklad rekvisita för dansarna att dansa runt på scenen, så det behövs för att se ut som varm choklad, men inte spiller. Det behövs också för att vara lätt och enkelt att använda. Så jag...

Varm choklad Flambe slags

jag inspirerades av mat redaktören här på Instructables att göra flambe. Att vara kort på ingredienser visste jag inte vad jag kunde göra. Jag bestämde mig för att prova min hand på en banan flambe men förlorade på att uppnå önskat resultat. Detta är...

Biscotti varm choklad pinnar (med marshmallows!)

Ever ville det bekvämaste sättet att ha varm choklad med marshmallows och en cookie? Väl säga hejdå till varm choklad tråkiga dagar på en pinne, och välkomna i dessa Biscotti varm choklad pinnar med mini marshmallows ingår!Vad en perfekt julklapp, de...