DIY Quadcopter från ScratchAtt flyga är något som har varit del av mannens önskan för evigt. Vi har velat ta till himlen ända sedan vi först såg en fågel flyga och med tillkomsten av teknik vi kan resa med flyg över hela världen. Men en personlig flygning erfarenhet är något unikt och stänger vi har kommit till en personlig flygande fordon är en RC flygplan.

RC hobby har tagit världen med storm och med elektronik blir billigare, komma in i hobbyn är enklare än någonsin. En quadcopter är något som kan ta flyg, håll den position i luften och du har en hel del med en. Men ju större de blir, desto dyrare blir det och i denna tutorial jag belysa steget tog jag skapa min egen quadcopter.

Jag gjorde bildrutan från skrot trä, fick motorer, rekvisita, RC sändare/mottagare och flightcontroller från ebay och sammanställt allt på min bekvämlighet. Detta är min första quad och prolly inte min sista och jag hoppas du kan få ut något av min erfarenhet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Intro: Sugru på vår DIY Quadcopter struktur

På våra hackerspace arbetade vi med ett DIY Quadcopter projekt. Vi bygger struktur med hjälp av en Berkley ning låda, grillar, bottnar av energidryck eller soda burkar, plast för anbringande motorer till botten av burkar. I grund och botten med dessa...

DIY Quadcopter med 51 MCU C8051F 2212 KV930 Motor tyska EPP1045

du drömmer om DIY en cool quadcopter själv en dag? Idag delar ICStation Team du gör stegen med en hel del extremt tydliga bilder. Quadcopter presenterar vi att du använder ramen för 51MCU och alla moduler i system baserat på C8051F. Racket är gjord a...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...

DIY quadcopter

Med detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en quadcopter själv. Delarna är gjorda av en 3D-skrivare och vissa lödning. Denna tutorial ska show dig hur man gör det!För denna Quadcopter använde jag dessa material:4 x 8x20mm Motor för Hu...

DIY: Göra en Scratch-Off foto Valentine

du kan ha bara interagerade med en scratch-off kort samtidigt som man försöker vinna på Lotto (det är okej, jag har försökt och misslyckats, alltför). Men visste du att du enkelt kan göra din egen scratch-off med hjälp av maträtt tvål och akrylfärg?...

DIY Quadcopter för nybörjare

Drönare är awesome. De är bra verktyg och lite kul att röra runt med. Detta instructable är utformad för att hjälpa dig att bygga en cheapish quadcopter som kan komma igång på din kärlek till quadcopters. Du kanske har sett dpi phantom och sådana som...

DIY Bikini från scratch

Jag var så upphetsad att sätta min sömnad kunskaper att använda i sommar, och vad bättre alternativ än en anpassad bikini! Jag har inte fått en chans att visa det ännu, men jag planerar att i helgen. Detta är en ganska enkel design och koncept, men j...

DIY Quadcopter Drone

En Drone är en obemannade (UAV). De är en awesome stycke teknik, och blir allt mer populärt nu än någonsin. Drönare har praktiska användningsområden som sträcker sig från fotografi, prospektering, militär, leverans, rekreation och mycket mer. Här är...

PaperQuad DIY Quadcopter

Ett par månader tillbaka, kom min vän, Kevin, med den briljanta idén att blandningen konsten att papercraft med sin nyfunna intresse i quadcopters. Naturligtvis att vara ingenjör själv, jag föll snabbt i kaninhålet som är multirotor hobby och tillsam...

X525 diy quadcopter mod

för att göra x525 används mod ive en gammal rensade datorn mamma ombordSteg 1: Markera hur du kommer att skära Jag gjorde en mögel med papper, än kapade brädan med dremelSteg 2: Gopro del nästan färdig efter snittet, du behöver bara se om passar än p...

DIY ljussabel från Scratch

såg star wars?Alltid velat ha fick en ljussabel men aldrig krävs material,eller hittade bara det för komplicerat för att bygga en med hjälp av online instruktionerBra oavsett vad anledningen är, som du vill ha en ljussabel kan du följa instruktionern...

4$ super billiga Quadcopter Aluminium ram

Quadcopters är underbara och framväxande något kommer ut av detta 21-talet. Var och en vill ha sina egna men det är de flesta av oss inte har råd med de dyra drönarna och kan hittas på online-marknaden butiker. De kostar många spänn och om fick skado...

#ActiveSemi--Hydra-X bygga konkurrens: Quadcopter

Välkommen till kanel bullar DIY quadcopter tutorial! Nej, detta Instructable handlar inte om att besegra ett fabeldjur eller göra mytiskt läckra bakverk. Jag kommer att detalj mina team erfarenhet arbetar med aktiv-Semi PAC5210 på deras HydraX10 utve...

Hur man skriver en bra elektronik Instructable

Detta Instructable inspirerades främst av mina bidrag över The Clinic, som, om du inte har hört talas om det, är en forumtråd där du kan gå för att be om hjälp kritisera dina projekt. Jag vanligtvis frivilligt att hjälpa med elektronik eller robotics...

Magnetiska propeller balancer

Så du har spenderat en massa pengar på din diy quadcopter (eller någon multirotor) och vägrar att ge något mer, men du behöver fortfarande en propeller balancer. Balanserad propeller är mycket om inte viktigaste för multirotors.Gissa vad, kan du göra...

DIY mikro quadcopter

har du en trasig eller pensionerade multirotor eller quadcopter? Här är ett enkelt sätt att föra den tillbaka till livet DIY stil!Steg 1: Delar och verktyg Du behöver4 x motorer som inte kommer att dra för mycket ström, som 5mm somEn FC styrelse att...

Hur man gör en enkel DIY micro quadcopter.

Hej jag är Sankeerth och detta är min första instructable. Här visar jag dig ett enkelt sätt att göra en micro quadcopter. Jag velat alltid göra en quadcoper. Jag har provat det många år innan men det fungerade inte. Detta ditt år jag gav det en go.O...

Flying DVD Quadcopter DIY

Har du oanvänd DVD/CD-skivor i ditt hem? Det kan flyga genom att lägga till standard komponenter för quadcopter. Vi kommer inte att använda FPV utrustning som kameran eller sändare. Detta projekt är för roligt och enda leksaker, Använd med försiktigh...

DIY Nybörjarens Quadcopter

Det har varit en dröm för mig att äga en quadcopter för ett par år nu ändå, jag ville inte en mycket billig en, som skulle bryta riktigt lätt, men på samma gång jag ville inte köpa en riktigt dyra. På min skola, jag var tvungen att välja ett år långa...