DIY R134a portabel luftkonditionering!Här är min senaste företag i kyl. Jag har alltid velat ha en bärbar innebär att kyla en behållare för livsmedel eller luft villkor ett litet utrymme. Använda reservdelar liggande jag beslutat att skapa en liten paketerade luftkonditionering enhet.

Jag har kompressorn från en liten ismaskin. Det fungerar bra och jag använde det för att kyla en batteribox. Jag har sedan dess ur bruk det och lämnat det parkerade upp för de 2 senaste åren. Nu bestämde jag mig att göra en luftkonditionering för framtida bruk.

Peltier kylare har extremt låga EER kontra köldmedium baserade system. Jag ville ha maximal kylning via denna 100 watt, 15lb, R143a baserade kompressor. Detta projekt drivs via hushållens 120 Volt, 60Hz AC.

Detta projekt kräver tålamod och färdigheter. Det är inte svårt men tar lite tid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batteridriven Peltier portabel luftkonditionering

Bara en introduktionHej där, när du läser detta instructable, du letar efter något att svalna dig rätt?Eftersom jag är ny på instructable, ska jag lägga upp vad jag har uppfunnit dessa år. Hoppas de inte är ut den när jag posta dem här.I sommaren 201...

Plug-in portabel luftkonditionering

någonsin varit bara lite för varmt, men du ville inte slå på a/c? Nu finns det Plug-in portabel luftkonditionering (Pipac)! Det kommer att ge dig en liten tryckvåg av kall luft, precis tillräckligt för att kyla du ner. Det bästa är att den inte använ...

Portabel luftkonditionering

Jag fungerar min bil 8 timmar om dagen som en väktare. Min bil är min kontor. Det är inte kostnadseffektivt att köra min lastbil luftkonditioneringen hela dagen. Jag byggde denna bärbara luftkonditionering att använda i min bil och det fungerar bra.R...

Hålla mig Cool portabel luftkonditionering svalare 120V

jag har alltid velat ha luftkonditionering i mitt skjul, jag använder det främst för lagring, men jag är alltid i det letar efter något! Jag var också ute efter för att ha något jag kunde ta med mig, vart jag än går, så att en kompis om vi bara umgås...

Portabel luftkonditionering (bara Lägg ice)

Centralen luftar inte fungerade så bra i mitt sovrum, så jag beslöt att göra detta för att kyla ner mig / mitt rum.Också, detta gör en awesome backup om din AC bryter, denna lilla killen kommer att tidvattnet dig över tills reparatören dyker upp.Steg...

Mini Peltier luftkonditioneringen (planer)

detta Instructable visar dig hur man gör en miljö vänliga portabel luftkonditionering. Denna maskin använder en Peltier modul som en mekanism för kyla och vissa kylfläktar för att blåsa luft.Steg 1: Här är en bild hur det fungerar Detta är precis som...

Beer cooler air conditioner

En portabel luftkonditionering med 12 volt fans, en Styrofoam öl svalare, en luftningsventil och frysta öl, som fungerar på USB, nätadapter för ett eluttag eller en 12V bil lättare.Jag gjorde denna bärbara luftkonditioneringsapparat du använder på en...

Fönstret Vent för portabla AC eller annat bruk

Det finns 38 bilder med bilder, instruktioner och ritningar med måttsättning. Detta kan vara lite jobbigt att göra men gör ett bra jobb under lång tid. Om du har till krok upp en portabel luftkonditionering, hårtork, Fume Vent eller annan anslutning...

DIY Solar luftkonditionering enhet

solen är bra och viktigt att nästan alla jordens processer. Vad stör mig är att solen också gör luften riktigt varmt! Som ett resultat, vända miljontals människor sig till luftkonditionering att kyla deras hem, bilar, kontor, etc. Traditionell luftko...

DIY luftkonditionering med återanvända

Välkommen, idag kommer jag visa dig hur man bygger en liten luftkonditionering, material som är lätt att hitta ochsvårigheten är mycket låg, naturligtvis, har inte samma makt som en sann conditioner men givet den låga utgifterna hansprestanda är myck...

Homade DIY luftkonditionering

En annan handgjorda enhet för dig att blåsa ut den varma sommaren, ett annat sätt att spara pengar och skydda vår miljöFrån återvinning gamla saker, visar vi dig det enkla sättet att göra en luftkonditioneringFördel:-Lätt att göra.-Billiga.-Arbeta ef...

DIY hink luftkonditionering med smartphone kontroll

Jag bor i en ganska varm plats i södra Indien och min arbetsplats blir täppt. Jag hittade en snygg lösning på detta problem genom att omvandla gamla hink till en DIY luftkonditioneringen. Modellen av AC är mycket enkel, låg kostnad men ändå effektivt...

DIY Power Bank för mobil (portabel mobilladdare)

Komponentlistan:800 mah kapacitet---2 batterierUSB-hona---1små ledde---1Resister 100 ohms---1Resister 0,1 ohm---1diod---1lödning trådanslutning ledningarSteg 1: Plats batterier, USB-kontakt, laddning jack, diod, ledde och resister med limPlacera batt...

DIY luftkonditionering nästan gratis

detta instructable visar dig hur man gör ett luftkonditioneringssystem för ett riktigt lågt pris jag har använt dessa mycket genom åren så jag tänkte jag skulle visa er hur man gör en: D det är en glass badkar med en cpu eller case fan av en dator. h...

DIY Electric-Skateboard

Detta är min första gången att göra en elektrisk skateboard. Jag skulle vilja ge krediter och tack till comsa42 på hans DIY elektriska longboard. Mycket informativ instructable. Som ni ser, använde jag en penny styrelse och ett kit i stället för att...

DIY bärbar batteripack

Vi lever i ett ständigt rörliga värld där mobila enheter är våra fönster till sociala medier, internet och underhållning resurser. Det enda problemet är att dessa mobila enheter inte har en oändlig batteri utbud. När de dör, så gör din handhållna kom...

DIY BIRD STAND

Vi har velat skapa en monter för våra 2 papegojor på länge och äntligen kunde skapa detta projekt! Detta är en enkel DIY fågel står som du kan skapa som visas i detta instructable eller anpassa för dina fåglar!Vi åkte med PVC för detta projekt så det...

DIY plattform säng och madrass substitut - Out-Of-The-Box, bärbar, lätt, billig

Någonsin behövt släpa en madrass, en madrasser eller en tung, clunky trä eller metall säng upp eller ner några flygningar trappor eller läsa in den i en bil eller van? Eller orolig över att behöva kasta bort en annars perfekt användbara och dyra madr...

Mini DIY fotografi bakgrund

jag har letat efter en lösning på min bakgrund frågan ett tag nu. Vars behov är revisited varje gång ett nytt hantverk tillverkas för min lilla Etsy shop, och jag bestämde att det var dags att göra något åt detta.För en tid sedan jag blev mycket insp...