DIY regenererats trä skylt Vintage (upp inspirerat)jag har gjort trä dekorationer ur vin ribbotten och gammalt trä runt gården
När återvunnet trä tävlingen dök upp, åkte jag omedelbart till jobbet att tänka på vad jag kunde göra
Jag visste från början att jag ville göra en skylt som sa "antikviteter" men tänkte som var alltför tråkig
Vid första jag ville göra en skylt med ett hus på botten men en av mina barn sa som var tråkig
De föreslog att lägga bubblor målade
Det gav mig en idé att göra ballonger poppar ut ur huset som filmen upp
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY elektrisk till ljus ljuskrona upp-cykel

steg #1Första saker först, du kommer att behöva skära och återstående ledningar och pull och ta del alla onödiga hårdvara som fortfarande på din begagnade ljuskrona.Steg #2Du kommer att behöva rengöra din ljuskrona speciellt om det är från en sparsam...

DIY generell version för upp praktiken Drum Pad

Tja, jag är en percussionist och jag tillbringat de senaste 3 och ett halvt år sedan jag började utan en practice pad (förvånansvärt). Ja, praktiken pads är ganska billigt (du kan få en för $15 från Remo), men jag föredrar att göra min egen. Jag hade...

DIY oljebyte. Få slå upp genom en unge med Polio.

Byta olja i bilen. Gör detta varje några tusen miles.Jag lärde mig att oljebyten i high school tal klass. En av pojkarna arbetat i ett garage. Han gav ett riktigt bra steg för steg demonstration/tal om att byta olja. Han gav en annan om roterande däc...

DIY Hur till sätta upp hitta min iPhone

Steg för steg-instruktioner om hur du ställer in och använder den mest användbara iPhone app....

Ljus upp din Skidstavar

har du någonsin varit natt skidåkning? Det enda som saknas från Kvällsskidåkning... roliga lampor! Det är därför jag bestämde mig att Linda en gammal uppsättning av Skidstavar med blå mini LED lampor. Det ser bra ut mot snön och gör det mycket enkelt...

Hemgjord moderna DIY pussel pall

DIY pussel avföring visar upp RYOBI 6.1 Amp variabel hastighet Jig såg förmågan att smidigt skär kurvor genom 2 lager av ¾" plywood. Dessa pallar är bra för barn och kan gå i ett lekrum eller förskola.Steg 1: Leveranser + verktyg ¾" plywoodKöp p...

GSI Glacier flaska Cup Mod, DIY lock & locken hållare

flaska cups är ett av de vanligaste objekten i en daglig ryggsäck. De är mest populära, särskilt eftersom en 32 oz Nalgene vattenflaska sitter prydligt i cupen, vilket sparar utrymme när backpacking. Förmodligen är den mest kända av flaska kuper GSI...

DIY Reflexband pansar för cykel

Cykling nattetid är farligt. Du bör alltid vara synlig för fortkörning cyklar och bilar. Det mest kostnadseffektiva sättet att synas fördriva tiden på-den-gå är att reflektera ljuset faller på dig.Jag har redan en billig cykel huvud-ljus och en DIY b...

Gov'not - ett försök att förvandla en gammal ram till en kopia av en vintage sökvägen racer - Pashley Gov'nor - för 50 pund.

Detta är den Pashley Gov'nor... det är helt enkelt vacker... sitta och stirra på det ett tag, det gör att du känner trevlig...http://www.Pashley.co.uk/Products/guvnor.htmlDen är baserad på den modell som Pashley på 1930-talet men är utrustade med mod...

Dekorativa hylla sak

jag glömde att ta bilder längs vägen, så jag ska göra mitt bästa för att bara beskriva detta regenererats trä skylt, hylla och hat (eller kappa) galge).Steg 1: Bara ett fåtal material Del återvinns gamla stängselTvå L parentesNågra skruvar jag hittad...

MTI-arbetsbänk

Efter gör ett par DIY regenererats trä projekt, insåg jag att jag kunde göra med en större arbetsbänk. Något kraftigare, med plats för verktyg och en större arbetsyta.Så satt jag till design en. Detta kommer att vara en stor en. Jag har gjorde detta...

Murare burk Planter

DIY regenererats trä, inomhus odlare för ditt hem!Besök persikor + Salt för mer kreativa idéer!Steg 1: Få trä Dumpster dyka eller Sök gränder att hitta några regenererade trä. Om det misslyckas, då jag antar att du kunde gå till din lokala järnaffär...

ÄR DX'ing, en hobby av att lyssna på radiosignaler från långt bort...

i detta instructable ska vi lära dig grunderna i AM sända DX'ing och ge några grunderna om att välja en radio.DX'ing är en radio term för söker radiosignaler från långt bort. AM-sändning DX'ing är en hobby för försöker att "fånga" så många långv...

Justerbar tabell Top bok Rack

du vill ha en cool helg projekt?? Vad sägs om en helg projekt att göra med dina barn, att introducera dem till roliga värld av träbearbetning? Intresserad av?Här är en cool tabell top bok rack som är bra att hålla alla dessa böcker organiserad på bor...

Musik stav armband

Yay! Alla dessa år av pålning gamla bälten har äntligen varit användbart! Igår, när jag i säng, hade jag denna lysande idé om en DIY armband. Jag gick upp och jag skrev ner så jag inte skulle glömma det! Och här är resultatet! En mycket cool musik ar...

Arduino väderstation Part2

så min senaste projekt var en Arduino wind chill maskin.Naturligtvis, detta lata gamla Geek ville lägga en vindflöjel (vindriktning) till min väderstation. Vem bryr sig, du får fråga? Tja, är jag en nörd. Faktiskt, vindriktning har viss betydelse. Hä...

Örter stabilisator

Detta DIY stabilisator håller örterna upp rätt och förhindra stjälkar av bryta isär, så det är skönt att ha en stabilisator till övriga, och samtidigt ger mig mer utrymme på potten att plantera mer örter, win win-situationPå denna snabba projekt jag...

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Flat Pack öl Caddy

Det har varit ungefär två år sedan jag gjorde The trä 6-Pack, men det har en stor brist... tre om du lyssnar på kritikerna som säger att 3/4" stock var för tjock och det skulle vara för tung. Till dem säger jag, "gör din egen och lyfta lite vikt...