DIY rustik stil soffbord med återvunnet träAtt göra en rustik stil soffbord med återvunnet trä är mycket roligt. Detta är en stor möjlighet att använda upp skrot trä, eller att gå till en återvunnen timmer butik och köpa några olika bitar. Detta projekt handlar om kreativitet och skapar ett mönster, som är verkligen ett konstverk.

Bygget är mycket enkel, och använder staples och lim.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Soffbord med återvunnet trä

Jag hade alltid trott svetsning metal var så cool, så när jag hittade TechShop i San Francisco, beslöt jag att ta några svetsning klasser! För att öva min svetsning färdigheter, beslöt jag att ta med ett projekt och bygga ett litet trä soffbord med e...

DIY shamballa stil armband med spikar!

På dag video jag vill utställning du hur till göra denna coola Shamballa stil armband med pärlor och spikar, även om det ser komplicerat, det är verkligen lätt så om du vill veta hur man gör det, håll å tittar.Allt vi behöver är:Svart läder som sladd...

DIY vägg-dekor med återvunnet tidningspapper

jag hade en idé för 2014 och tänkte jag skulle experimentera med den.Jag kände mig som sprucing upp min plats att ta upp energin så att jag hade något nytt och inspirerande att vakna till, men jag ville inte spendera en massa pengar gör det. Jag var...

DIY delta 3D skrivare med låg kostnad återvunnet delar

Detta är en glödtråd nedfall delta 3D skrivare, ritades och byggdes år 2013 med återvunnet delar från gamla matrisskrivare och flatbäddsskanner. FDM (brända Deposition Modeling) är ett lager additiv tillverkning (eller 3D-utskrift) process som använd...

DIY: Droppbevattning i hemmet trädgården med återvunnet material

vi har en hem trädgård full av frukt med träd och detta är min "Do It Yourself" erfarenhet av att tillhandahålla en droppbevattning System med återvunnet material från våra bore väl.Steg 1: Pumpen och vatten i trädgården An 1,5 HP kompressor pum...

RUSTIK pall hyllor - med fjärrkontroll LED belysning

Bor i vårt första hus min fästman och jag hade inte en ton av rum i vårt kök för en tabell andra sedan en liten 2-sits "att göra familj träffass eller som har vänner över något svårt. Angränsande till ut köket var ett sovrum och vi beslutade att ta b...

Rustik Coat Rack med Shou-sugi-ban

Varje korridor behöver en coat rack. För oss regenererade en slumpmässig IKEA en inte fylla räkningen, så jag bestämde mig att bygga min egen specialdesignade timmer coat rack.Detta projekt hade varit cirkling mitt huvud under en lång tid. Den utlösa...

DIY RUSTIKA pall trä hyllor

Lo' och se, DIY rustika hyllor! Detta är först av många projekt som vi kommer att visa er.Detta är en bra start på vägen till crafty självtillit (fortfarande bör du lita på vissa material dock). Vi byggde dessa hyllor med pall trä, men det betyder in...

DIY koppar stil LED målning Illuminator

har du en tavla eller ett fotografi, som du vill belysa? Varför använda en gammal, tråkig lampa, när du kan göra en mycket mer energi effektiva belysningsanordning, som är ett konstverk av sig själv.Koppar är en riktigt snygg metall. Det är sällan an...

DIY pärlstav armband med 4 stand fläta

denna handledning syftar till att informera dig ett fint hantverk smycken att göra tanken, det vill säga diy pärlstav armband med antikt silverfärgade röret pärlor och lime grön 4 strand fläta.Material och verktyg:Tibetansk stil pärlor tubePandora me...

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY papper presentförpackning (med handledning)

Vill du lätt och vacker presentask?Jag gjorde en lätt :)För mer information, titta på min video :)Hoppas ni gillar den.Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjcI...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/...

DIY-komma igång med DRÖNARE (med REMOTE KALIBRERINGSMÖNSTRET)

Vad är de och vem som använder dem? Vissa kallar dem drönare, vissa gäller etiketten "quadcopters", även om de kan ha någon antal rotorer eller ens vara plan – även kallat dem "obemannade aerial system" (UAS). Jag föredrar att kalla de...

Asiatisk stil tomatsoppa med risnudlar

detta recept är så läckra och klassiska till vår familj, jag var bara tvungen att dela. Basen av soupen är främst tomater men tillägg av ris nudlar/spån, köttbullar och anbud grönsaker gör bara allt Klicka ihop.Detta recept är bra eftersom det är så...

DIY svävare leksak (med en CD)

Bygg din egen leksak svävare med hjälp av en CD-skiva och en ballong. Ganska enkelt!Video Tutorial på YoutubeTitta på här: DIY svävare leksak (med en CD-skiva)Svävare använder fläktar för att producera en stor mängd luft under skrovet som ligger stra...

Soffbord med inbyggd pekskärm

nyligen bestämde jag mig att jag ville bygga en mediacenter PC. Jag ville ha något som skulle vara lätt att använda och ser fantastisk i mitt vardagsrum. Efter att ha sett en liknande design någon annanstans beslutat jag att jag skulle prova min hand...

DIY ananas Room Decor * med video ** Pinterest DIY

DIY ananas Room Decor med tallkotte - återvinna idéHej! Jag älskar diy-projekt. Mitt nya projekt är Pineapple rummet inredning. Hoppas alla gillar det ^_^ ❤️...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla Motor handborr

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla motor handborr1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Aluminium 60 m...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER11

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER111 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 200 mm x 80 mm x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Collet ER11 Spinde DI...