DIY smycken stativ / hängarejul kom och jag var ute (sista minuten naturligtvis, för det är så det alltid är ;-) för presenter till mina systrar (och min fästmö). De har en massa stora örhängen som inte riktigt passar bra i smycken lådor.

I en av de sista avsnitt av Desperate Housewives som jag såg (inte stort fan men showen är ok) en av dem (Lynette - den blonda en) hade denna stora smycken hängare av deras säng. Jag älskade idén - så enkelt och så nyttigt.

Jag började diggin i internet och hittade ett bra smycken träd av Centastional flicka http://www.centsationalgirl.com/2009/07/diy-jewelry-tree/. Tyvärr är det vinter (och det var-15C här i Polen när jag ville göra det) så jag inte var så ivriga att gå och leta efter grenar och det skulle inte passar så bra i min systrar rum. Men det ser riktigt bra ut så kolla upp. Timmar senare hittade jag några bilder av minimalistisk trä/tråd hängare inte (kan hitta dem nu :/) gjort av en polsk konstnär - de inte var pricy och looke riktigt bra - jag skulle nog köpa dem om det inte var för julen (det fanns ingen chans att det kommer att arive av jul)

Så jag gjorde 3 galgar själv - "wave", "fjärilen" och "blommar" ;-) så bilder av processen är blandade.

Uppskatta alla kommentarer detta är min första instructables. Och ledsen för misstag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY smycken hängare

Hur håller du din halsband organiserade? På en DIY smycken galge, thats hur! Detta projekt är super enkelt och prisvärt.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver för detta projekt, utom trä galgen, kan köpas på din lokala järnaffär. Lätt peasy! Trä häng...

DIY Ultimate stativ med kameran Boom

I denna tutorial får du lära dig att tillverka ett händer gratis webcam stativ med en tålig och professionell letar teleskoputskjut arm och universella kamerafästet. Boom-arm kan enkelt tas bort från det basen stativet, komprimerat till en liten stor...

DIY smycken: Filt papegoja örhängen

det är fantastiskt hur många saker du kan göra med klädde med filt. Inspirerad av det jazziga, ljusa färger av papegojor jag replikerade form och nyanser av denna vackra fågel med filt. Med hjälp av en svart bit av filt som bas lager jag alla färgade...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

Handgjorda accessoarer-godis kulöra DIY smycken display

lära sig hur man bygger enkla och anpassade handgjorda accessoarer och en färgad DIY smycken uppvisning av en målning färgpalett med dessa enkla instruktioner. Det är den perfekta assistenten att organisera dina smycken bitar!Har du brainstorming sät...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

Hur till DIY smycken innehavare (lätt)

I den här videon lär du dig hur du DIY vackra smycken innehavare att visa alla dina tillbehör. Oavsett om halsband, ringar eller armband, måste ett vackert sätt att visa upp dem i ditt rum. Detta är också det perfekta sättet att organisera och reda u...

Enklaste DIY smartphone stativ montera - iPhone 6, 6 plus, 5, Galaxy, Nokia Lumia och många fler

Universal Smartphone Tripod Mount för iPhone 6, 6 plus, 5s, Galaxy, motorola, etc etcDetta är hur vi gör en enkel billig smartphone stativ montera. Det tar ca 5 minuter inklusive torkning och inställning av tid och sedan dess iväg till tävlingarna.Ma...

Lätt DIY smycken rulle

Denna roliga och lätt nr sy DIY hantverk projekt tog mig mindre än 1 timme från början till slut.Jag beslöt att göra en smycken rulle som jag också kunde använda som ett resefodral, om jag ville. Tror du inte ärendet smycken skulle göra en fin presen...

DIY smycken - Ring facket med polymerlera eller Fimo (med handledning)

Hej alla.Idag ska vi göra smycken - Ring facket med polymerlera eller fimo. Men jag använder keramiska degen. Det är fantastiska och lätt formel (keramiska deg). I framtiden videor :)Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC...

Smartphone DIY Lego stativ

Hej killar,Jag har nyligen köpt en HTC Desire HD och kameran i denna telefon är helt fantastiskt, så jag ska använda den som en primär kamera.Men problemet var att jag inte hade ett stativ för denna smartphone och jag visste inte var man kan köpa! Oc...

DIY iPhone stativ i 60 sekunder från husgeråd

göra en iPhone stativ i mindre än 60 sekunder från enkelt husgeråd. Jag älskar min nya iPhone men jag verkligen ville ha ett stativ - här min design... Du behöver ett plastlock från en sprayburk, och Tom vattenflaska och en sax - det är det! (Se även...

DIY hund våningssängar

Skapa din egen vovve våningssängar!Jag köpte två av dessa: American Kennel Club Solid mocka kil sällskapsdjur bädd med päls topp och mått är 36" bred x 27" djup så det är storleken på sängar dessa planer är utformade för att passa. Om du redan h...

DIY smycken: Hologram & filt örhängen

det är fantastiskt hur många saker kan du skapa med filt, från koppleri tote påsar till att skapa dina egna örhängen. Att lägga till trasiga bitar av en cd i örhängena gav det en edgy och kreativa touch. Plus om du arbetar med en senare bryta upp, br...

DIY smycken Organizer!

Hej där! Här ett roligt sätt att göra dig själv en även funner smycken organizer! Njut! x...

DIY bälte hängare

Super lätt och enkel och tar ca 10 minuter!Jag hittade en liknande idé på Pinterest, men hade inte material att göra på det sättet, så jag improviserade med vad jag hade och detta är hur jag gjorde det, sparar utrymme och gör bälten lättillgängligMat...

Skrot Happy Bijou: DIY smycken Refashioned från tyg skrotar

Få skrot busting med denna bedårande steg för steg handledning: skapa bijou armband, halsband, örhängen och ringar i minuter med överblivna bitar från din stash!För massor av DIY tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelse...

DIY smycken Display gjort med papper handduken rullar

Hålla dina smycken organiserade genom att göra egna smycken innehavaren av papprör handduk och något tyg.Du hittar alla mina videoklipp här:http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videos...

DIY smycken: Stämpling på metall för barn

på bara 10 år gammal, Lucy Kelly lär denna introduktion stämpling på metall klass för barn! Låt inte Lucys ålder lura dig, den här tjejen vet sina grejer! Följ med när Lucy lär alla sina tips och knep för att göra cool stämplad metall smycken. Denna...