DIY Solar omladdning Station för batterierBatterier.

Tycker om det ordet. De är ganska mycket överallt. Om du tänker på det, använder vi dem allt, också. De är inne i våra telefoner, våra tabletter, våra iPods (som jag använder att ta mina bilder. Om de är låg kvalitet, vet du varför. Ljus runt det gör att det ser sätt bättre.), våra iPhones, våra leksaker, våra hem, våra bilar, Gud vet vad mer! Vi använder dem för en mycket lång tid, och de gör sitt bästa! Och som vi njuter av allt annat om dem, det värsta, läskigaste, mest olycksbådande sak händer att batteriet:

De dör.

Alessandra Volta gjorde batterier i 1800-talet. De har utvecklats och nya har skapats. Nya, såsom AAA'S, AA, 9V's, D's, AAAA, listan går på och på! En av mina favoriter är uppladdningsbara 9V batteri (jag prototypen ibland med dem och använda min altoids laddare med dem. Att se det, gå till min sida.), så när det dör, kan jag bara ladda den. Jag beslöt att göra en Solar Battery, som är min egen modell av något som kan ladda 9V batterier utan batteriet läcker energi in i den medan du laddar.

Delar

-Solpaneler

-Diod (2 X)

-Avlång knapp strömbrytare

-LED'S (detta är frivilligt. Jag fick en röd, orange, gult och grönt.)

-350 ohm motstånd (om du få lysdioder)

-LED ramar (om du få lysdioder. Även tillval även om du får lysdioder.)

-22uF kondensator (slätar ut 9V)

-Batteri Clip

-Perf styrelse

-Wire

-Stor Altiods Tin

-Lödkolv

-Löda

-Varmt lim

-Eltejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Solar Tracker

IntroduktionVårt mål är att introducera unga studenter till teknik och lära dem om solenergi; genom att ha bygga dem en Helios som en del av kursplanen. Det finns en insats i engineering till push energiproduktion från användning av fossila bränslen...

Solar Science Station

Solar verksamhet är intressant att lära känna och utforska, men ofta ses som en smula tråkig och livlös. Vindkraftverk flytta, hydro-electric växter har forsande vatten, hand veva generatorer kräver muskler, och sol bara... typ av sitter där. Som en...

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY Solar flaska glödlampa och mobilladdare

Hej alla,Detta instructable handlar om DIY Solar flaska lampa och mobilladdare där vi kan bygga vår egen sol flaska-lampa och en mobiltelefonladdare. Detta Instructable är hjälp var det finns ingen elektricitet eller elektricitet är mycket höga.Jag g...

DIY Solar Filter för kamera

detta bör har postats tidigare transitering av Venus men jag har haft svårt att hitta tid att arbeta på en kompatibel de senaste månaderna. Hur som helst, denna kompatibel visar dig hur du gör din egen disponibel sol filter för din digitalkamera med...

Arduino Solar Shield - en DIY solar källa för dina projekt utan att vänta på PCB

detta instructable är en grundläggande version av Bley Joel ("det är klockan nio på en lördag, regelbundna publiken blandar i) Solar Shield, och det bör fungera för de flesta arduinos. Jag har testat det med Sparkfun's Arduino Pro och den nya Leonard...

DIY uteplats paraply Solar Laddning Station

Idén till den Solar paraply luckan kom till mig medan jag satt på Starbucks under en av deras bistro paraplyer (kontrollera min e-post) och jag märkte min telefonens batteri var lite låg. Jag dock "vore det inte bra om jag kan toppa min telefon medan...

DIY solar-powered battery charger från en trädgård ljus

Vad gör du när din solar-powered trädgård ljus ger upp? Solcellen är oftast OK. Jag väljer att konvertera den till ett 1,5 V smet laddaren. Det fungerar mycket bra!...

DIY Solar installation.

Detta instructable kommer att berätta hur jag gick om att bygga en 12v Solar setup för att köra min svalare luft under våra varma sommaren och 12v 120 liter kyl/frys under de kallare månaderna.Det kommer att omfatta några av de saker jag fick rätt oc...

DIY SOLAR LI ION / LIPO laddare

[Demovideo][Spela Video]Tänk dig du är en gadget älskare eller hobby /tinkerer eller RC entusiast och du kommer för en camping eller utflykt. Din smarta telefon/MP3 spelare batteri tar slut, har du tagit ett RC Quad Copter, men inte kunna flyga under...

DIY Solar Powered mobilladdare

Hej och Välkommen till min en annan instructable i detta jag kommer att visa dig hur man gör en Solar Powered USB mobilladdare det är mycket enkel och lätt och jag hoppas du kommer att gilla det.Vad är en solpanel (kopierat från wikipedia)?Solpanel h...

18650 diy Ebike batteri från Laptop batterier.

Hur jag byggde min diy ebike batteri från gamla laptop batterier.För mer information om hur du ansluter batterierna klicka här...

En enkel Solar Laddning Station

Hej, jag heter Corwin och detta instructable kommer att vara en guide för processen jag brukade bygga sex solar powered laddningsstationer som del av min Eagle Scout projekt för Boy Scouts. Mitt huvudsakliga mål när jag designade dessa stationer var...

DIY Solar USB-laddare

mitt namn är Joshua Zimmerman. (DOB: 1982/10/21... 21 oktober 1982)Mitt förslag för Jack Daniels oberoende projekt tävling är en låg kostnad DIY sol USB-laddare för användning i hemmet, utbildning och humanitära ändamål.Så avvisade Jack Daniels tävli...

DIY Solar Powered USB-mobilladdare

Hej och Välkommen till min en annan instructable i detta jag kommer att visa dig hur man gör är en Solar Powered USB mobilladdare det mycket enkel och lätt.Vad är en solpanel?Solpanel hänvisar till en panel för att absorbera solens strålar som en ene...

Klipp på Solar Laddning station

Hej, mitt namn är Daniel och detta är min första instructables projekt. Jag bygger detta för bärbara tech konkurrens. Det är i huvudsak en dockningsstation som du vill använda för en iPod eller smartphone. den enda skillnaden är att du kan bära den....

DIY Solar + vind House

Människans beroende av elEl är en av de viktigaste behovet av 2000-talet. De flesta människor är beroende av el för deras dagliga behov som laddar sina smarttelefoner, driver sina hus eller ens deras bilar, etc. De flesta av den el vi använder i våra...

DIY lödning Station

Hej igen!Projektet var på mitt sinne för över ett år nu.Efter tortera mig själv med hundratals arbetstimmar med generiska no-namn 40W lödkolv har jag äntligen beslutat att göra min egen professionell lödning verktyg. Det finns många billiga alternati...

DIY solar Laddningsbar automatisk natten ljus (utanför användning)

Här kommer jag visa dig hur man gör en solar Laddningsbar automatisk led night light. Jag gjorde min för extern användning men Hej du kunde göra vad som helst med din! :)Hur kom idén? först jag har tänkt att få något slags armatur på vår bakgård, jag...