DIY Solar Powered fågelbad fontändetta är hur jag gjorde en solar powered fågelbad fontän av grejer jag hittat om runt garaget.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Solar Powered mobilladdare

Hej och Välkommen till min en annan instructable i detta jag kommer att visa dig hur man gör en Solar Powered USB mobilladdare det är mycket enkel och lätt och jag hoppas du kommer att gilla det.Vad är en solpanel (kopierat från wikipedia)?Solpanel h...

DIY Solar Powered USB-mobilladdare

Hej och Välkommen till min en annan instructable i detta jag kommer att visa dig hur man gör är en Solar Powered USB mobilladdare det mycket enkel och lätt.Vad är en solpanel?Solpanel hänvisar till en panel för att absorbera solens strålar som en ene...

DIY solar-powered battery charger från en trädgård ljus

Vad gör du när din solar-powered trädgård ljus ger upp? Solcellen är oftast OK. Jag väljer att konvertera den till ett 1,5 V smet laddaren. Det fungerar mycket bra!...

Bygga din egen DIY solar powered mobiltelefon

detta Instructables beskriver i detalj hur man bygger en egen solar powered mobiltelefon.Linjär teknik artikel diskuterar solar laddning, med maximal effekt spårning - se utdraghttp://CDs.Linear.com/docs/lt%20Journal/LTMag-V19N4-04-LT3652-JimDrew.pdf...

DIY Solar Powered varmvattenberedare: 3 steg

I denna första Ecowanderer DIY instructable lär du, steg för steg, hur man gör en enkel solfångare från enkelt husgeråd.Var noga med att kontrollera Ecowanderer för de senaste nyheterna om miljöteknik, energi, renovera och allmänna vetenskapliga geno...

Upcycled solar powered trädgård fontän / fågel bad

jag älskar att vara ute i min trädgård. Här, i centrala Florida blir det varmt på sommaren så jag ville ha en vatten-funktionen att svalna saker. Jag har en liten trädgård så en damm var ute, därav en fontän verkade vara precis rätt. Inte har pengar...

Automatiserad Solar Powered horisontella Blind Controller

Jag började detta projekt eftersom vi har några horisontella persienner ligger i ett högt fönster över ytterdörren till vårt hus. Fönstret vetter mot söder, och här i Colorado, det betyder massor av solsken. Det vore trevligt att ha att solljuset lys...

Hur man gör en Solar Powered gångväg

jag säker älskar mig några sun burkar! De innehåller flera av mina favorit saker att röra runt med: lysdioder, solpaneler, varmt lim, man det är alla där och de ser bra ut för start!Det finns dock ett stort fett problem: solen! När det är mörkt ute,...

Cykel Directional Lights - enkel, låg kostnad och Solar Powered

Jag använda min cykel för att pendla till arbetet, och under hösten säsongen gång jag befinner mig rida hem i mörkret. Medan min cykel är utrustad med varselljus (och jag med en reflekterande väst) är jag inte särskilt orolig för att bli sedd medan j...

Fristående Solar Powered alger odling

Detta instructable kommer att täcka hela sammanställningen av min resa efter att ha avslutat min prototyp DIY Standalone Solar Powered Algae Cultivation gjorda av en återvunnen 55 gallon pvc trumma. Jag kommer också att visa hur jag integrerat en sol...

Hur man gör en Solar Powered Stencil Light Box

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Hur man gör en magnetisk monterbar solar minty ljus (solar powered ficklampa)

bygga en solar powered ficklampa i en Altoids tin för nästan ingenting. Innehåller hög effektivitet lysdioder. Helt själv drivs. Använder en solpanel, ett laddningsbart batteri, 5 extremt ljusa vita lysdioder och en Vippbrytare. Allt passar in i din...

Bird Proof Squirrel Feeder & Solar Powered Camera

Solar Powered-bevis ekorre fågelbordet w\ kamera gör att ekorrar att hämta frön, nötter och majskorn utan att oroa om de där irriterande fåglar stjäla all deras mat. Medan din ekorre har bytet av din feeder, du njuta av härliga digitala bilder för at...

Solar Powered Arduino klocka!

Nyligen har jag varit intresserad av solenergi och dess tillämpningar. Med framsteg inom solpaneler teknik, har solpaneler blivit mycket mer effektivt och billigt på samma gång. Men är de fortfarande ganska dyrt, så slår upp en lägenhet med dessa sak...

Solar Powered Trike

resa gratis med kraften i solen!Hur man bygger en Solar Powered TrikeSyftet med detta projekt är att bygga ett fordon som:-Ger gratis, "gröna" transport för korta sträckor (< 10 miles), således måste det aldrigAnslut till ett vägguttag eller...

Billiga solar powered iPhone laddare

i detta Instructable, eleverna lära sig om grundläggande elektronik och förnybara energikällor genom att bygga en solar powered mobiltelefon laddare. Samtidigt som befintliga laddare kör från $70 - $90, kosta komponenter för detta projekt bara runt $...

Bygga ett växthus med Solar Powered Ventalation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Solar Powered vertikala DROPP Hydroponics med franska smide Detaljer * uppdaterad! *

jag verkligen ville ha ett sätt att växa en betydande mängd råvaror utan att använda någon makt som krävs en plugg att göra det, och att det ser bra - mer som möbel som du vill ha inne i huset. Så byggde jag detta.Det finns en miljon olika sätt att k...

Få din solar powered lampor tillbaka till livet

alla har ett gäng av dessa hemma. Du ser dem i butik, köpa dem, sätta dem i din trädgård och beroende på deras kvalitet du kommer att kasta dem ett sätt några veckor till en säsong senare.Solar powered lampor fungera så här;1. solen skiner på solpane...