DIY söta paljett Bling mobiltelefon fall

Detta är söt, lätt och billig så att bling upp det gamla tråkiga cell/tablett fallet! Titta på videon och se själv. Bli kreativ och gör det din egen! Happy pyssel!

Relaterade Ämnen

Hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall

Denna ska tutorial vägleder dig steg för steg att skapa ditt alldeles egna kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber (CF) är en alltmer populär material att använda för mobiltelefon fall eftersom det är starka och lätta men framför allt på grund av dess e...

Mobiltelefon fall av knä stödbandage

Jag gjorde det på Techshop. http://www.Techshop.ws/Jag behövde en mobiltelefon fall för min nya telefon. Jag ville ha något som sträckte sig till telefon form och enkelt passar in i min ficka. Jag kom upp med följande.Steg 1: Material för fallJag köp...

Honung citron Cosplay mobiltelefon fall

ingen honung citron cosplay är komplett utan hennes mobiltelefon fall! Jag piskade detta för min vän för våra stora hjälte 6 Gogo och honung kostymer på Anime Milwaukee förra helgen :)Vad du behöver:-1 ark tjock craft skum-klart eller gamla mobiltele...

Snabb mobiltelefon fall Makeover

När jag köpte ny mobiltelefon fall bestämde jag mig att ge min gamla mobiltelefon fall en makeover. Detta är verkligen ett snabbt sätt att ge ditt mobiltelefon fall en makeoverSteg 1: Ta den mobiltelefon skydd du vill dekorera.Skrubba bort smuts och...

Mobiltelefon fall - Verizon Blitz

kanske du inte är nöjd med din nuvarande mobiltelefon fall/hölster. Kanske suger tillgången på fall gjorts för telefonen helt enkelt. Oavsett din anledning, detta instructable hoppas kunna ge dig idéer för ett fall gjorda för att passa din mobiltelef...

Lätt Jeweled mobiltelefon fall

Göra dessa mobiltelefon fall med smycken bitar och dollar store telefon fall!Steg 1: Titta på videon här!Steg 2: Du behöverE-6000 i klara och svartTrimma svart strass, pärlor och ädelstenarCrystal strass trim, pärlor och ädelstenarGrundläggande mobil...

Semirugged mobiltelefon fall

Jag har haft en mobiltelefon av ett slag eller en annan sedan början av 1990 men även när de slutligen krympt till en storlek som gjorde dem bekvämt fickan, jag som sällan en. Du kan inte göra riktiga arbete eller effektivt surfa på internet med en s...

Snabb sugru fix att göra en mobiltelefon fall de märkesvaror och klistermärke-vänlig

jag gillar min silikon & plast incipio mobiltelefon fall, men den framstående logotypen har alltid avlyssnat mig. Jag kunde inte sätta ett klistermärke där jag ville ha utan det bära genom. Lite av överblivna sugru från en Instructables-sponsrade byg...

PP/PE mobiltelefon fall

Detta är ett roligt och super enkelt projekt att göra - en mobiltelefon fall av PP/PE! Du slipper även sluta med en mobiltelefon fall. Dessa steg kan tillämpas på allt ditt sinne kan tänka...Material:Återvunnet PP bag (ex: shopping väska)Önskad PP/PE...

Återskapa ditt egna halsduk mobiltelefon fall!

i denna film ska vi visa dig hur man gör en mobiltelefon fall av en gammal slips och i några enkla steg. Detta projekt gör en stor gåva för pappa, se bara till att inte skära upp hans favorit slips!...

Anpassad mobiltelefon fall - projektet Geek #5

En av de mest enklaste projekt som man kan göra. Det tar mindre än 2 timmar och det kostar ingenting.Jag har alltid velat en sval sett fall för min telefon men ingen på marknaden matchade min smakJag hade en tydlig fall liggande, så jag att jag komme...

3D-tryck mobiltelefon fall

Precis som det finns många ställen att köpa en mobiltelefon fall och en mängd olika fall att välja mellan, finns det en mängd olika metoder man kan använda att konstruera egna. Detta Instructable kommer att fokusera på den engineery sfären av 3D-utsk...

DIY mobiltelefon fall

BARA TITTA PÅ DENNA VIDEO...ELLER SE FULLSTÄNDIGA INSTRUKTIONER NEDAN... MEN FÖR ROLIGARE, TITTA PÅ VIDEON! ;)))I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör vissa super cool DIY fall! Och bästa är att du kan använda din favorit färger och skapa m...

Kartong mobiltelefon fall.

jag har haft min mobiltelefon droped, krossade och skärmen sönder i min väska. Så gjorde jag detta för att skydda den.Steg 1: material. Vad du kommer att behöva:1. en Sharpie.2. sax.3. ditt val av tejp.4. mobiltelefon.5. och naturligtvis, kartong.Ste...

Free Diy Zune, iPod, iPhone, PDA, mobiltelefon eller gadget innehavaren/dock/stand

det har sagts att nöden är uppfinningarnas moder. Jag har funnit att det är sant ofta. Förra veckan var inget undantag.Jag har lagt ned alltför stor mängder av tid på min dator på jobbet jakten. Eftersom jag hade nyligen ersatt min dator med en serve...

DIY USB-laddare för mobiltelefon litiumjonbatterier från en trådlös mus laddare

detta ett bra sätt att ladda upp mobiltelefon batterier utan en mobiltelefon, de flesta mobiltelefon AC adaptrar inte kommer ladda ett batteri effektivt som de är omkring 5 volt DC själva telefonen har batteriladdare av den. Men jag tycker dessa batt...

DIY solar laddare för mobiltelefon laddare ficklampor.

jag ville dela med min soliga laddning av mobiltelefon. Jag avrättades henne flera månader från laddning med soliga batteri ficklampa sedan. Till denna tid agerar utan några problem.Steg 1: Köpa soliga ficklampa. Ficklampa då den enkel anordning som...

DIY: Sy egna E.T. iPhone fall

vi frågade vän och Hjälte bilder fotografen Leah Brandt att skapa denna bedårande cross-stitched iPhone fall precis i tid för Halloween.Steg 1: Vad du behöver:Din favorit korsstygn mönster ().Alla lämpliga floss anges i mönster.En skarp par saxar.Kor...

Steampunk/Elegant mobiltelefon fall

detta är en snabb och enkel Instructable om hur man "klass-upp" din standard Galaxy S II Flip täckaSteg 1: Samla ditt material eller "mise en place" Här är mitt material:Den flip coverTenn paint, jag valde tenn eftersom, även om jag äl...