DIY spegel dekor / förnyaI detta instructable du lära dig att förnya din spegel eller en bildruta som du vill ändra upp! Det är en mycket lätt DIY hantverk som du kan gåva eller njuta av själv. Jag hoppas du uppskattar detta instructable och ge det en chans!

Jag ville ha en kropp längd spegel (eftersom alla behöver en)! Så jag köpte min på Ross för $14.00 var jag så stoked att hänga den i mitt rum tills jag insåg att det var typ av intetsägande! Så jag bestämde mig att få listig och förnya gränsa av min nya spegel. Det är då jag gick till Michaels och plockade upp några zebra print omslagspapper för $1,50; plocka papper var ett mycket svårt beslut eftersom de var allt så söt, men jag älskar hur min nya spegel visade sig, och jag hoppas du också gör!
(Du kan också använda scrapbook papper, men jag föredrar dekorativa omslagspapper)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Vackra DIY spegel för mindre än $35

Denna spegel kan verka svårare att skapa än det faktiskt är och det är så billigt också. Det kostar mindre än $35 att göra och som innehöll spegeln. Jag älskar denna spegel eftersom du kan skapa och skräddarsy den efter din egen inredning och stil. L...

DIY box dekoration/lampa

detta är för alla som vill dekorera en ledig vägg men vill inte spendera en massa pengar på ramar. i detta instructable jag ska lära dig att göra en Cheez-it box lampa. Jag var uttråkad och jag hade en Cheez-It låda så detta är hur detta Instructable...

DIY Glitter dekoration

Detta är mycket enkelt sätt att göra dekoration med glitter. Det ser verkligen mycket söt!Du behöver bara ett par saker. Njut!Steg 1: Få de saker du behöverDu behöver ett lim, en glitter och det objekt du vill dekorera.Steg 2: Limma den gemensamma jo...

DIY Binder dekoration ark

detta är en handledning om hur man gör bindemedel POPmed färger och mönsterSteg 1: Samla Supplys i denna tutorial kommer jag att använda följande, men känn dig fri att ta igenPapperMaskeringstejpSaxEn pennaNagellackKritorSteg 2: skiss Börja med att s...

DIY-Hur man förnya din gamla handväska: Hummingbird

Är du tona med din gamla handväskor? Prova det här hemma. Dess mycket enkelt. Du kan omvandla din gamla handväska till en ny elegant utseende.Vad du behöver:1 skumplastskydd2 lim3 glitterlim4 glitter5 svart färg akrylfärger...

Återvunnet DIY projekt: hur man gör DIY plastskedar & spegel Wall Decor

Jag älskar att göra återvunnet DIY projekterar! Nu du kanna se en komplett steg för steg handledning om hur man gör en DIY plastskedar & spegel Wall Decor. Pryder vardagliga väggarna och lägga den bästa heminredning idén av en vägg spegel dekor till...

DIY vägg dekoration idé: Hur man gör ett papper krans för prydnadsändamål

Ta upp några lätt konst och hantverk idéer , låt din fantasifulla safter flödar och skapa denna innovativa DIY hem dekoration krans. Denna Färgglada hem dekoration Quilling krans inbjuder lycka, godhet och anden av munterhet och skratt tillsammans me...

DIY höst krans - Party grossistpartier

Det är aldrig lätt att säga adjö till det varma vädret i sommar, titta på löven ändrar till fantastiska nyanser av rött, gör orange och gult definitivt övergången mer uthärdlig. I ett försök att bringa dessa vackra färger i våra egna hem, har teamet...

DIY parti Banner

lära sig att göra en brudkläder dusch eller part banner från färgat papper. Det här är del ett av en tre delvis DIY part dekoration serie...

Mini CD väggdekoration spegel

en liten, hang-stånd, opraktiskt spegel dekoration består av CD-skivorMaterial/verktyg:1 - 7 onödiga CD-skivor2-varmt lim eller superlimSå här:1 - bara kopiera bilderna ingår. Försök att kontrollera den yttre kanten av varje CD vidrör kanten av den i...

3 saker att göra en regnig dag

Vad gör du en regnig dag? Du är uttråkad, det är regnigt och ful utanför och du måste stanna inne! Bra Girlspiration har du omfattas! Här är 3 idéer du kan göra en regnig dag:•Pamper dig: din egen Spadag rätt hemma•Movie paketet: ett paket som du kan...

Pie Tin Hanukkah Menorah med GE iTwinkle lampor

Precis i tid för Hanukkah, detta är en "cirklar av färger" pie tenn menorah: en DIY semester dekoration drivs av vilt roliga GE G-35 iTwinkle Färgskiftande LED-lampor. Menorah är följeslagare att min paj tin julgran Instructable, med hjälp av al...

Glas O lykta och Owl

lätt DIY Halloween dekorationSteg 1: inventering Dremmel Glass eller plast globe djur (valfritt)Steg 2: Design Etch i din design med en dremmel.Steg 3: Bifoga djur Med varmt lim eller superlim, bifoga din beskaffatSteg 4: Fler alternativDu kan också...

Pie tenn julgran med GE färg effekter LED lampor

En ålder gammal DIY semester dekoration projektet för din gårdsplanen är paj pan julgran. Detta instructable beskriver hur du uppdaterar projektet med den GE färgeffekter Färgskiftande LED-lampor. GE färgeffekter lökarna ser häftigt i den paj burkar...

Hur man förnya en spegel

Eftersom jag älskar att använda speglar av alla former och storlekar för att dekorera min plats, frågade min vän mig om jag ville ha denna gamla spegel hon hade hittat på en sparsamhet butik och var inte längre kommer att använda. Hur skulle jag vägr...

DIY Återvunnet hantverk: Bästa ut av avfall torkade blad & kvast hem dekoration Craft

Hej vänner! Låt oss ta upp en annan träff DIY Återvunnet hantverk idé! Torkade blad och kvastskaft hantverk är något som ingen kan tänka sig att göra. Ja! En vacker heminredning idé som kan göras med hantverk leveranser som är mest ofattbara ska anvä...

Fristående stationär Infinity spegel - lätt att dekorera

Nyligen arbetade jag med en massa fantastiska människor att bygga en 20 * 20ft infinity spegel konstinstallation. Tacka alla, jag byggt och gav bort 15 fristående, stationära infinity speglar. Människor var super peppad om dessa som de är långt lätta...

DIY fjärilen ljus dekoration

fjäril dekoration med LED string lamporSteg 1: Beredning av material Vad vi behöver för detta DIY är en trä styrelse, några lampor och något att glänsa. Jag använde en styrelse av tall som jag hade kvar från ett tidigare projekt, en liten sträng av j...