DIY speglade smycken Armoire: leta efter mindreSpeglade möbler är en tidlös titta full med bara en antydan eller glint snarare av glamour! Om du forskning eftertraktade köper dessa möbler hittar du snabbt att priserna fortsätter att klättra, normalt börjar på $300 +

Mina steg för steg handledning hjälper dig att ha din dyra smak med i ditt eget hem för mindre än $120.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Leta efter mindre: från Crate & fat till Coral blommig kudde

nyligen, märkte jag en vacker Crate & Barrel Julian Orange kudde i katalogen våren. Dock jag letar efter något lite mer överkomliga. När jag promenerade genom Jo-Ann tyger, märkte jag ett tyg som liknar Julian Pillow. Efter en snabb rota igenom några...

Smycken Armoire

detta är en smycken Armoire byggde jag för min fru i julklapp i år (Ja, jag gav den till henne tidigt). I princip sätta tillsammans med skrot trä jag hade i garaget, och jag fuska för trim och gick till Ace hårdvara.Steg 1: Starta tabellen Brukar jag...

DIY flickor smycken: Hur man gör strumpan Flower Tiara

Att göra DIY flickor smycken är så mycket roligare! Nu för tiden stil kvoten av någon klänning du bär kan tas upp ett pinnhål, om du Lär dig hur man gör en söt och vacker strumpa blomma Tiara. att göra denna lätt DIY hantverk hemma är ett häftigt sät...

Moderna smycken Armoire Makover

hur man tar en antik ser smycken armoire och ge det en modern makeover. "Moderna" lösningar att lagra smycken är svårt att hitta och dyra. Detta är ett billigt och enkelt alternativ.Steg 1: Skaffa en klassisk ser smycken armoire Ta en antika smy...

Smycken Armoire gör om

Jag absolut älskar denna smycken armoire och använda den dagligen!Kolla före och efter!Steg 1: Rensa en bit! Det började på en vacker loppmarknad lördag.Jag plockade upp den här killen för $9... efter en hel del talar dem. Det var i dåligt skick och...

Cool hantverk smycken beslutsfattande-DIY punk smycken

den här gången, vill vi presentera en cool hantverk smycken gör idé. Det är DIY punk smycken! Du kommer att lära dig att förbereda en serie multi storlek pärla trådar och godis-färgade stift att helt enkelt sätta ihop denna punk halsband.Hantverk smy...

DIY roterande smycken Storage Using flingpaket

Jag kom igenom en stor stråsäd endast efter att jag gjort spannmål box korgar till påsk. För ett ögonblick suckade jag tänker jag skulle ha gjort en stor korg i stället för en mindre men då kom jag ihåg en av min vän i vårt community center fick en m...

DIY speglade Dresser

Jag har varit förälskad i dessa speglade möbler sedan de började poppar upp för några år sedan. Fantastiska i en art déco-boudoir och lika Välkommen i en glittrande matsal, speglade möbler expanderar och lyser upp ett rum. Jag är inte en att ge efter...

DIY justerbar bordshöjd (för mindre än $70)

under en lång tid jag ville ha en justerbar bordshöjd i mitt hemmakontor. Tyvärr kunde inte jag hitta en Instructables eller andra DIY guide som tillät mig att enkelt och billigt göra en justerbar bordshöjd. Så, jag bestämde mig att bygga en själv.De...

Handgjorda smycken Armoire

Detta har varit på min lista över projekt ett tag, och även om jag kan sakna rätt verktyg och/eller kunskap att göra det, har jag tid. Det visade sig ganska väl, jag gjorde det med handverktyg bara och fick okej förutom att borra en massa 3/8 i hål i...

DIY Vintage smycken Box

Vill du få någon en gåva? Men kan inte hitta en bra bit? Här är det. En vintage smycken låda. En enkel bit som visar hur mycket en person innebär att du genom en blick för att insatsen du sätter för dem! Även om inte som en gåva, kan du alltid göra d...

DIY Lego smycken

halsband, armband och örhängen med Legos är bortom lätt att göra och ett bra sätt att återanvända din favorit barndom leksak. : DDen sista bilden visar en enorm sats av halsband jag gjort på en dag!jag har en ton av halsband till försäljning i min et...

DIY säng ram för mindre än $30

min flickvän och jag har sovit på en luftmadrass för de senaste månaderna eftersom vi inte kunde slå ut $300 + för en "riktig" säng. Det var inte illa, men det var på golvet.För tre veckor sedan körde jag upp för att se hade mina föräldrar, och...

DIY Pokeball smycken eller Prop

Denna ska tutorial undervisar dig hur man gör en pokeball för smycken eller för en cool cosplay propse bara pokeball större för en prop och mindre för smyckenSteg 1: Rulla ut en röd boll av lerarulla ut en röd boll av lera storleken du vill ha din po...

Hur du hittar din pojkvän och hur man Anti-leta efter frihet

Jag brukade ha en mycket begränsa flickvän som alltid ville kolla min position varje timme, antingen genom att ringa själv eller be mina vänner.Men en dag, hon stannade kontroll. Jag hade mycket tid att umgås med mina kompisar innan jag fick reda på...

DIY Hand smycken innehavaren

Tummen upp, dela och kommentar på youtube om du vill ha mer skönhetstips :DPrenumerera på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UC16S8GMDlEhyNW5bM...Det är vad du behöver:-en silikon handske-1 kg gips-Spray färg (din favorit färg)-trä fö...

Sök efter mindre

Dagens inlägg handlar om min besatthet med denna kjol. Denna ROKSANDA ILINCIC Hot Pink och senap siden Organza Full kjol ursprungligen säljs, för $830 och försäljningspriset är $498 (Foto c/o Polyvore) båda priserna är utanför min budget för en kjol....

DIY enkla smycken innehavaren

Detta enkla smycken innehavaren skulle göra en stor gåva för någon kvinna. Du behöver inte en massa verktyg eller utrustning för att göra detta, och du kan ändra design som passar din personliga känsla för stil. Det är enkelt, men ändå slående och in...

22 saker som registrera företag kommer att leta efter och ta reda på om du

Varför så många stora musiker och låtskrivare aldrig lyckas bli enskivkontrakt? Enkelt uttryckt, det finns otaliga musiker som kan spela bra på sina instrument eller skriva bra låtar – att göra "musikaliska förmåga" en mycket vanlig och lätt att...