DIY sportbil LED strålkastareså det är min SUV. Vacker, Is'nt det? Speciellt med alla dekaler och konst har jag gjort.
(Hörde jag någon begär en Instructable för sådana dekaler? ha ha)

Lägg märke till de stora runda strålkastarna?
Bra att titta på, men inte bra att se med!

På nästa sida...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt DIY CREE LED strålkastare uppgradering för din motorcykel

H4 CREE LED strålkastare kit jag använder kom med 2 förkopplingsdon, 2 - 25W Cree LED-lampor, kylfläktar, och lätt att följa instruktioner. Satsen dök upp på mindre än 5 dagar efter beställning och var mycket väl emballerad. Bästa med detta hela kit...

DIY Full LED 600 + lumen LED strålkastare.

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

Dimbara bärbara Led strålkastare.

jag ville ha en lätt och bärbar led strålkastare med en dimmer. Här är hur jag gjorde detta mini projekt.Steg 1: Fallet. Med hjälp av en gammal solenergi lampa ärende, jag gick på att göra min strålkastare.Steg 2: Lysdioderna.Varje matris av 3528 smd...

Installera Jeep Wrangler LED strålkastare

Jeep Wrangler har varit en stabil amerikansk ikon ända sedan starten på 1980-talet. Jeep Wrangler är känd för sin terrängförhållanden ritt och dessa högtalare form strålkastare som avger den aura av att vara fet och äventyr-driven. Många Jeep ägare ä...

High Power LED strålkastare. Oooo så ljus...

Belysningssystem i min kusins cykel var mycket svagt. Han bad mig att bygga en full LED strålkastare. Efter en hel del forskning som jag gjorde om lysdioder på nätet, kom jag äntligen fram till ett mästerverk "TRIDENT". TRIDENT är det namn som j...

$3 LED strålkastare

Ok, så detta är mitt inträde i hacket det utmaning. Här, kommer vi att använda två separata lampor för att göra en awesome strålkastaren!. Låt mig först föreskriva att $3 beror på dig material kostar, det kan vara högre eller lägre, men antingen så d...

Jeep Wrangler JK LED strålkastare anti-Flimmer dekodrar

Med automotive ljusteknik blir bättre för varje dag, är det faktiskt ganska chockerande att halogen strålkastare är fortfarande ganska vanligt. Om du har någonsin drivande på vägen och sett skillnaden mellan LED och halogen, skulle du förmodligen ha...

LED strålkastare - Roomlight

Detta är en 12 volts 102 LED strålkastare projekt med hjälp av mycket enkla komponenter och relativt enkel konstruktion. Den använder vanliga ultra ljus stråhatt lysdioder som är billiga. Som vi inte använder någon high power LED är mängden värme som...

Portable 10W LED strålkastare

Vill ibland du tända ett område eller ett objekt och det finns bara inget eluttag. Detta kan vara fallet för fotografering, arbete, festivaler, camping eller någon form av utomhusaktiviteter. Ficklampor är användbara och erbjuda bra bärbarhet, ibland...

Tomos / moped LED strålkastare

detta är min första Instructable. Vänligen är Tänk på engelska inte mitt modersmål, så det kan vara möjligt att jag gör några misstag.Jag hittade lager strålkastare på min Tomos Quadro inte tillräckligt ljust och jag hittade på Banggood två 12-80V/DC...

Flaska Led strålkastare

detta är mitt försök att göra en bärbar strålkastare mestadels från delar som jag hade liggandes...ÅTERVINNING!Steg 1: delar...De delar jag använde...en gammal flaska från kontaktlinser lösning (Bausch & Lomb - ReNu)en gammal LiPo batteri, 3sen led s...

Billiga LED strålkastare för skoter

Hej igen scooter fans!Efter min första instructable ($20 scooter surfbräda rack) fick jag många positiva kommentarer. Tack killar!Idag Im kommer att berätta hur du uppgraderar din scooter strålkastare för 8 dollar! Det ser ganska likt xenon och det ä...

Hand veva USB-laddare / LED strålkastare

ladda din mp3 playerand lysa upp din väg någonstans anytime!Denna DIY gadget gör ett mycket tillfredsställande projekt och är mycket användbart för långa bilresor, mp3-spelare med trötta batterier, vanligt prydlighet och imponera på dina vänner.Idén...

Billigaste LED strålkastare

The Challenge: bygga den billigaste pannlampa som möjligt, både i initiala kostnader och kostnaderna för att driva lampan över tid, köpa nya batterier.Steg 1: Skär bort bit av styrelsen Skär bort en bit av styrelsen så att det finns minst 4 hål, två...

Hur man gör LED strålkastare för cykel med en flaska.

Det fanns behov av en strålkastare för min cykel och kunde inte hitta en i butiker, så jag beslöt att bygga en själv.Steg 1: Material som krävs. 2Ltr Tom Pepsi/Coke Bottle - 1st1W LED-ljus - 1stFicklampa reflektor-1stResistor 220K/1W eller .5W-1stAvl...

Uppladdningsbara LED strålkastare

första Instructable :)Jag är en grottis. Jag älskar att springa runt underground. Jag gillar också att mixtra med LED är (främst inspirerade av Dan's instructable Ultimate Night Vision strålkastareDetta är tredje strålkastaren jag har skapat, och den...

LED strålkastare med återanvända mobiltelefon för mer längsta batteri

jag bougth en billig led pannlampa från marknaden.Ursprungligen, dess användning två mynt batteri. och då tror jag att jag behöver extra för denna typ av batteri... så jag köpa en förpackning med det.och vad jag reallise här... att två batteri endast...

LED strålkastare för Velomobile

detta instructable visar dig hur man konstruerar en LED-baserad strålkastare för en Velomobile.Jag ersatte den standard strålkastare på min hemgjorda 'Alleweder' Velomobile med två Luxeon power LED med två olika objektiv, en för en liten bundel för l...

5$ hemlagad UV LED strålkastare hur. (Super kraftfull!)

I filmen ovan visar jag hur jag gör en Super kraftfull UV-strålkastare för under $5 och visar hur du kan göra din egen! Hoppas ni gillar det :) Tack för att kolla det.Musik används:-"Namn Lost" (https://youtu.be/vasBBIUl3cM)-Förlorad natt (https...