DIY stående skrivbord för $20

bygga en DIY stående skrivbord av PVC för $20

Reservdelslista:
Datorbord
4 bitar av 2 tums diameter PVC rör
8 2 tum PVC kopplingar
4 2 tum PVC slip pluggar
4 2 tums ¼-20 bultar
4 ¼ tum låsbrickor
4 ¼ 20 nötter

Kaffebryggare-Guide.com
Prenumerera eller besöka kaffebryggare-Guide.com för mer videor

Musik: Electrodoodle av Kevin MacLeod - incompetech.com

Relaterade Ämnen

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Stående skrivbord, det enkla sättet

Du kanske inte vet det, men sitter dödar du.TLDR; version, enkelt uttryckt, är: vår kropp är inte avsedda att sitta i nästan hela dagen. Efter allt vi har utvecklats i en dynamisk och aktiv miljö, och det är inte lätt att blidka det med en typisk vit...

Justerbar höjd stående skrivbord

efter att ha sett en hel del artiklar på nätet om hur hemskt sitter hela dagen är för kroppen, beslutade jag att prova en stående skrivbord. Och eftersom de flesta av de artiklar jag läst också sade att stå hela dagen var inte roligt, jag ville inte...

Sittande till stående skrivbord med skrivbord tossor gjorde @ Techshop

sammanträde är den nya rökning... eller så har jag hört. Det är inte bra för din rygg eller din hållning, och det brinner mindre kalorier än stående. Stående skrivbord blir allt populärare och jag upplever några ryggsmärtor efter en dag av sitter, så...

Negativa Tilt vinkel tangentbord stå för tillfälliga stående skrivbord

de flesta stående skrivbord på instructables är byggda på en höjd nära mitten av magen, så böj armbågarna i 90 graders vinkel att nå tangentbordet. Efter några experimentera med position har jag kommit till föredrar en lägre skrivbord, en i ljumsken...

Stående skrivbord omvandling plattform

jag har fått verkligen in i tanken på att ha en stående skrivbord nyligen (som oftast till lägre ryggsmärtor orsakas av dålig hållning), men jag har ett skrivbord som jag verkligen älskar och ville inte göra något bestående som kan strula. Min lösnin...

DIY ständiga skrivbord (i prep för löpband skrivbord)

hörde jag nyligen en rapport om "fantastiska tabellen" om Dr Levine vid Mayo Clinic och hans löpband skrivbord:http://splendidtable.publicradio.org/listings/090613/Direkt nästa dag gjorde jag står för mina två icke-stående skrivbord, så att jag...

(Fällbara) vägg monterad stående skrivbord

Jag ville skapa ett stående skrivbord för mig själv, men jag ville kunna lägga undan när inte i använda. (Ja, även mindre fotavtryck än en vanlig stående skrivbord)Jag valde att använda ett sidobord IKEA saknas för det är ljus. Billigt och enkelt ers...

Höga stolen för stående skrivbord

Jag vet vad du tänker:Ja är detta bara dumt. En hög stol för stående skrivbord?? Hur idiotisk!Bara höra mig, om du kommer. Här är berättelsen:Ca 6 månader sedan jag blev sjuk av sitter hela dagen vid mitt skrivbord (trots min helt nya trägolv matta)...

Stående skrivbord från röret VVS? Hur är det möjligt?

jag har en hemlighet-jag har lystna blickar stående skrivbord i några år nu som jag har vissa problem med min nacke och rygg som kräver mig ta bryter ofta. Naturligtvis glömmer jag att göra detta så vanligt i slutet av den dag jag har värk och smärta...

3D tryckt justerbar stående skrivbord för Under $50

Sammanträdet är den nya rökning.Det har varit massor av forskning som visar att folk som sitter hela dagen har högre fall av cancer, diabetes och hjärtsjukdom. Som designer sitter jag ofta 8 (eller som 4) timmar en dag eller mer vid datorn. Jag är ak...

DIY avlysningen post skrivbord ben

Att leva med en katt har inneburit att jag alltid har haft en inte så attraktiv avlysningen post runt min lägenhet. Inte bara är de inte vacker för att titta på, men de ta upp värdefulla utrymme också. Så kom jag upp med idén att omvandla benen på mi...

DIY stående smycken fall w / spegel dörr

min flickvän sa alltid till mig att hon ville ha en stående smycken skåp med spegel dörr. Jag har velat få henne en ett tag nu men varje gång jag såg en i en butik som tycktes vara tillverkade av billiga material, struktur var rangliga och priset var...

DIY fristående väderstation drivs av Arduino

Hej beslutsfattare uteÅterigen är detta inte en steg för steg Instructable. Som alltid jag glömde att ta snaps ta sedan starten av projektet.Idén att bygga en weather station med öppen hårdvara sparkade en lång tillbaka. Vi människor från en DIY loka...

DIY fullt ledade skrivbord video Mikroskop

Detta Instructable är för snabb, enkel och billig DIY video Mikroskop med hjälp av en skrivbordslampa och en Eyeclops leksak.Steg 1: Samla material Material som behövsSkrivbordslampa med flexibel hals och bullet stil kupol (se bild)Eyeclops leksak Mi...

DIY enkla moderna skrivbord

Detta är en mycket enkel och moderna snygga skrivbord. Det har gjort av plywood, med en missfärgade topp och målade ben. Det är lätt, lätt att ta isär och mycket prisvärd att bygga. Det skulle vara perfekt som en students skrivbord, cool moderna kont...

DIY upplyst Design skrivbord

jag har alltid trott att dessa designer skrivbord med glas toppar och ljus var ganska cool. Jag flyttade in i min nya lägenhet, och visste ett skrivbord kallade mitt namn. Och att vara en högskolestudent på en budget, kostnaden hade låg. Det är mycke...

Förvandla ett vanligt skrivbord till stående skrivbord för $4

Gå till din lokala järnaffär och köpa 4 aska block för ~ $1 styck. Placera block under varje ben av skrivbord. Linda stora slangklämmor runt aska block och skrivbord fötter för ökad säkerhet. En Ikea skrivbord fungerar bra för detta....

DIY lätt skrivbord organisk

Mitt skrivbord var så så så så så mycket rörig. Jag tittade på några små skåp du kan få på möbelaffärer och jag tänkte, nr. Jag skulle förmodligen göra en av dessa, så jag fick en kartong från mitt garage (som har allt :)) och använt 15 min planering...