DIY stående smycken fall w / spegel dörrmin flickvän sa alltid till mig att hon ville ha en stående smycken skåp med spegel dörr. Jag har velat få henne en ett tag nu men varje gång jag såg en i en butik som tycktes vara tillverkade av billiga material, struktur var rangliga och priset var väl över $100.

Självklart, jag bestämde mig för jag kunde göra det bättre för mindre. I själva verket är den hela bygget tillverkad av återvunnen virke och små skrotar jag hade i garaget.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY stående skrivbord för $20

bygga en DIY stående skrivbord av PVC för $20Reservdelslista:Datorbord4 bitar av 2 tums diameter PVC rör8 2 tum PVC kopplingar4 2 tum PVC slip pluggar4 2 tums ¼-20 bultar4 ¼ tum låsbrickor4 ¼ 20 nötterKaffebryggare-Guide.comPrenumerera eller besöka k...

DIY brudtärna smycken-pretty Handgjorda örhängen som en gåva från bruden

denna DIY brudtärna smycken tutorial är en bra idé för en bride-to-be. Om du vet något, berätta för henne om denna praktiska idé för att förbereda Handgjorda örhängen av sig själv som en gåva till hennes tärnor!Vårt DIY brudtärna smycken projekt är m...

DIY hår smycken smycken-känsliga pärla bow hår

i inlägget vi visar dig hur du skapar en pärla bow hair ornament som ditt nya hår utsmyckningar. Dessutom kan göras till ett Hårspänne, ett klipp eller limmade till en tom pannband. Du måste älska diy hår smycken.Lägga mer gnistrar till din hela utse...

Fristående stationär Infinity spegel - lätt att dekorera

Nyligen arbetade jag med en massa fantastiska människor att bygga en 20 * 20ft infinity spegel konstinstallation. Tacka alla, jag byggt och gav bort 15 fristående, stationära infinity speglar. Människor var super peppad om dessa som de är långt lätta...

5$ DIY telefon täcka/fall

Min telefon såg typ av gamla eftersom baksidan täcker opaintstarted skalar av. Så i en anda av att beslutat jag att göra en egen telefon fall/cover/back platta att komplettera min kärlek till iron man.Verktyg-Spray färg x 2spray lackMaskeringstejpPen...

DIY Mod Podge telefon fall

Hur man kan inreda ett mobiltelefon fall med papper och mod podge! (glitter tillval) Jag är ett stort Harry Potter fan, och eftersom min telefon (en HTC en) har mycket begränsade alternativ för kul fall, jag gjorde en själv! Ovanstående bilder visar...

DIY turkos inspirerade smycken

Hej! Mitt namn är Lindsay och du hittar mig över på Glada Momma. Jag älskar verkligen turkost smycken men kan det vara så dyrt! Jag ska visa dig hur du kan återskapa turkos utseende med polymerlera.Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:Polymerlera. J...

Handgjorda hängen med färgglada Briolettes-DIY handgjorda fina smycken

i detta projekt handgjorda fina smycken handgjorda hängen är gjorda med flerfärgad kluster av briolettes. Vi använde en mycket enkel teknik för att göra detta projekt.Denna handgjorda fina smycken handledning är ett stort projekt att göra. Eftersom v...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

DIY cross-stitched iPhone fall

göra din egen anpassade iPhone fall med hjälp av en cross-stitchable iPhone fall (win en av fem kit).Steg 1: Vad du behöver: en cross-stitchable iPhone fall, brodertråd, en trubbig nål, en Sharpie, ett par saxar och rutat papper.Steg 2: Använda rutat...

DIY Cyberlocks hår Falls

Denna Halloween bestämde jag mig för jag behövde något att verkligen driva min flying fox kostym över toppen. Jag hade sett dessa sval sett hår faller innan, så jag beslöt att försöka göra några av mina egna! Det slutade med att vara super enkel och...

DIY fristående väderstation drivs av Arduino

Hej beslutsfattare uteÅterigen är detta inte en steg för steg Instructable. Som alltid jag glömde att ta snaps ta sedan starten av projektet.Idén att bygga en weather station med öppen hårdvara sparkade en lång tillbaka. Vi människor från en DIY loka...

DIY Cup Cake telefon fall

vill göra denna super söta telefon fall? Kolla tutorial här....

Billiga DIY Rock Star smycken

inte dessa ser fantastiska? Jag fullständigt älskar dessa rock aka biker smycken... Det jazzes upp nästan alla kläder!Och det är så lätt och billigt! billigt att vara summan av kardemumman! :-)Vad är mer??? Du skulle vara återvinning... alla dessa vä...

DIY Pine kon smycken

Detta smycken jag gör från en naturlig grundläggande råvara, kotten. Det är ett mycket bra, intressant element, tall kon lappa, som brickor är staplade på varandra.Steg 1: Pine Cons skalor Vi skär ned pine nackdelar skalorna.Steg 2: Bas En duk krydda...

Pizza box smycken fall för en liten flicka

min familj älskar pizza, men jag är särskilt förtjust i kyckling lasagne. Eftersom det kommer i en folie och sedan dök in i en pizza låda, rutan är fortfarande ren och jag rekommenderar inte att använda fett-färgade rutor för detta projekt. Du kan gi...

DIY stående lampa w / hyllplan

Om du vill prova dig på att göra en lampa detta är ett riktigt bra och enkla projekt som kombinerar en lampa med möbel. Lagerhyllor är alltid efterfrågade och para ihop det med en lampa gör ett mycket vettigt. Denna skriftliga tutorial är en följesla...

DIY hängande smycken Organizer

Medan de bodde i min studio lägenhet i NYC, hade jag en massa lagringsutrymme och jag hade att få kreativ för att lagra och hålla mina smycken organiserade. Jag ville ha en lösning som skulle ge mig lätt tillgång till mina smycken, hålla det vår i si...

DIY Meade ETX 125 fall

HejDetta är mitt första projekt. Jag har använt den ursprungliga Meade fallet för teleskopet ETX 125, men detta är mycket tungt och opraktiskt, så jag bestämde mig att bli en med hög densitet skum och en resväska med fyra hjul.Du behöver:En resväskaH...