DIY stämplad metall trädgård markörer



jag var ute efter ett annat sätt att markera de örter som jag lagt i min planter, och efter att ha kommit över lite inspiration, beslöt jag att köra med idén om stämplad metall.

Jag gjorde en del forskning på typer av metall och hittade ihåliga svetsning rör, och trodde de skulle göra den perfekta trädgård stakes.

Material:

Fyrkantig svetsning Tube (3 ft. x 1/2") @ $5 vardera
Hacka såg med skärande blad @ $10
Klämmor eller extra uppsättning händer
Medellång slippapper @ $2/förpackning
Metall frimärken i teckensnitt du väljer @ $20
Hammare
Svarta permanenta märkpenna
Skrot trasa eller pappershandduk

Fullständig handledning och annan information kan hittas här: http://rhodylife.blogspot.com/2013/04/garden-markers.html

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Angry Bird Nail Art med Sharpie markörer

Detta är en söt och lätt Angry Bird nail art handledning som tar mycket lite skicklighet. Jag gjorde dessa på min 9-åriga dotter. Hon har uppenbarligen mycket små naglar så det var verkligen svårt att göra detta på hennes naglar men det är fortfarand...

DIY trädgård markörer

det är ganska lätt för att skilja mellan basilika och rosmarin, men trädgård markörer är så jäkla söt att jag gjorde en uppsättning för min ört trädgård med polymerlera och stämplar.Besök min blogg för mer DIY projekt, design inspiration och diverse...

Hur man gör tålig växt markörer

har du några överfulla klumpar av våren blommande lökar runt din trädgård som du behöver att gräva upp och dela upp? Bra nu är (våren) inte tid att dela upp dem, så vad du behöver är några billiga men tålig markörer att markera fläckarna. Våren blomm...

Laser + Scrabble = trädgård markörer för farmor

Vi beslutade att göra alla våra julklappar i år. Detta innebar att rufsa genom vår lista med kunskaper och försöker lista ut hur de mappas till något våra vänner skulle tänkas vilja. Lyckligtvis, en av oss är lite av en grafisk formgivare, vi är båda...

Mustasch glas markörer

dessa markörer hjälper dina gäster identifiera deras dricka glassesduring parter(*), och mustasch formerna är säker på att vara en rolig icebreaker.Bråttom att hitta en idé för en snabb, rolig, sista minuten present, blev jag inspirerad av många must...

Använda en läsk kan hålla markörer (eller andra saker...)

En dag hade jag ett nytt paket av Sharpie markörer men ingen behållare för att hålla dem prydligt på mitt skrivbord på jobbet. Lyckligtvis hade samma dag jag druckit en hel del läsk medan du arbetar på ett nytt projekt.Samtidigt på en lunchrast, kom...

Göra awesome markörer från dina favoritspel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en markör för datorn min är en metal gear bigboss markören jag hoppas du kommer med något du älskar. UM im 14 och detta är min första instructable så um ja... du vet historien bla bla don kriti...

Hur du använder Montana färg markörer

Jag har nyligen började spela med Montana akryl markörer. Dessa markörer är en vattenbaserad, starkt pigmenterade, de är en ljus-snabb, hög beläggning, vattentät, giftfri och nötning bevis verktyg som låter en akryl ansökan till nästan alla ytor. De...

Pärlstav dryck markörer

mina föräldrar njuter av att ha vin provsmakning och middag parter och ett vanligt problem som uppstår är vars glas är vars! När alla dricker samma dryck, är det lätt att förlora ditt glas. Jag hittade några vin markörer online, men jag tyckte de såg...

Pärlstav vinglas markörer/charm

detta är hur man gör formen vin glas markörer/berlocker.Den grundläggande formen är en triangel av pärlor, så du kan också göra dem till halsband hänge, örhängen, pärlstav bunting eller (min mors förslag!) - en bikini!?!Steg 1: För att starta, måste,...

Pinckneyville trädgård tangentbord växt markörer

Jag hjälpa på Pinckneyville Middle School garden. Den andra trädgården rådgivaren, Mim Harris, föreslog att eleverna använda gamla tangentbord för att göra växt markörer. Eleverna är entusiastiska över projektet och sätta sin första anläggning etiket...

Målade Rock Garden markörer

du vet dessa plast saker du får med växter som du köper från store? Tja, dessa saker tenderar att gå vilse eller du kanske inte har någon trädgård markörer för de växter du har vuxit från frön. Det är viktigt att veta vad du växer! Så, jag bestämde m...

Skyrim karta markörer

vaknade andra morgon och jag ville verkligen Skyrim markörerna. Eftersom jag alltid vaknar med Skyrim på min hjärna?. Så jag bestämde mig att göra några. Tog inte mycket att göra dessa så jag tänkte jag skulle dela hur jag gjorde dem.Nu är det inte b...

Pappers-utsäde markörer

Hej,Jag har postat ett par lätt trädgårdsarbete Instructables innan. Tillbaka i ' 07 postat jag en läsk flaska frö börjar Instructable, smörgås väska seed starter & föröknings saftiga sticklingar Instructable.Idag jag meddelanden en annan lätt som va...

Trädgård markörer

Detta är ett roligt och listig sätt att markera vad är planterad i din trädgård. Grönsaker eller blommor det är inte viktigt. Markörer kan vara flyttade varje plantering rotera dina grödor. Ett bra sätt att re-syfte gamla eller trasiga plattor och ma...

Trädgård markörer @ TechShop Chandler

Detta är en handledning för vissa trädgård markörer gjord av river rock. Dessa instruktioner är förutsatt att du använder den universella lasrar @ TechShop Chandler, och att du har tagit SBU och känner till hur du använder maskinen.För mer informatio...

Trädgård markörer kan du

med alla mina experimentera med betong och vad man kan göra med det, en av mina favoriter är den trädgård markörer eller tecken jag göra med nya konkreta former eller använda gamla, trasiga bitar av betong än kan hittas när en trottoar eller uteplats...

Hur man gör växt markörer från återvunnet material

efter år av skiva upp plast yoghurt containers att göra väderbeständig markörerför mina växter, insåg jag att jag kunde få en hel del råvara från bara en mini mörken.En standard Mini blind ger 160 växt markörer!Steg 1: Montera dina leveranser Hitta e...

Silverföremål växt markörer

växtsäsongen i södra Quebec har varit officiellt pågår för de 3 senaste veckorna. Tyvärr var två av dessa veckor plågas enorma mängder av regn, inte ger mycket tid att göra någon form av något i trädgården - förrän nu. Långhelg och lysande solen ovan...