DIY steam-punk ring gjord av några metallavfall/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 cm 5.4pt 0 cm 5.4pt; MSO-para-marginal-top: 0 cm; MSO-para-marginal-rätt: 0 cm; MSO-para-marginal-botten: 10.0pt; MSO-para-marginal-vänster: 0 cm; linje-höjd: 115%. MSO-sidnumrering: änka-orphan; font-size: 11.0pt; font-family: "Kaliber", "sans-serif"; MSO-ascii-font-family: Calibri; MSO-ascii-tema-teckensnitt: minderårig-latin; MSO-fareast-font-family: "Times New Roman"; MSO-fareast-tema-teckensnitt: minderårig-fareast; MSO-hansi-font-family: Calibri; MSO-hansi-tema-teckensnitt: minderårig-latin;}

Denna ring är i grunden gjord av våren som du hittar i en gammal fjärrkontroll devise eller klickern som man kan säga, tillsammans med baksidan av en gammal hand klocka. Precis som i bilderna nedan:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steam punk skulptur-NEFERTITI

jag skapade denna klänning skulptur efter att ha studerat steam-punk för min Alevel konst examen. 6 fot + nunna (döpt nefertiti av min konst klass) var en låna ut från min konst avdelning och de flesta av de eqipment används:6M chickenwire4M glasfibe...

Steam punk flying Drone

Detta är hämtade från några planer som jag designade för en drönare. Jag använde Autocad Inventor för att utforma detta gjort. Idén var att skapa en drönare som kan göras i en typisk hem verkstadsmiljö. Jag ville inte investera i en 3d-skrivare och v...

Steam-Punk mus

Detta är mitt första inlägg och jag har inte läst att många på här så jag vet inte av kriterierna men jag ska försöka. Jag bygger en steam-punk dator och behövde en mus eller jag byggt musen och behövde en dator för det, ledsen jag minns inte vilket...

Steam Punk R2D2

efter att hitta en hårtork sugestive av R2D2, beslutades det att göra en fullsize ånga Punk R2D2 "dra leksak" för dekoration.Kupolen var enkelt, efter att ha lagt en trä disk till botten för Lazy Susan hårdvara och en blå LED/strömförsörjning fö...

DIY konkreta huset Ring av Linda Bennett på kicken

det DIY konkreta huset Ring är en högkvalitativ silver och konkreta sammansatta unisex ring. Ringen är förpackad i en DIY kit, som inbjuder dig att uppleva den unika och givande processen för att göra. Skapad av arkitekturen graduate Linda Bennett (a...

En DIY elegant Ring gjord från ett badrum kakel

detta DIY är så lätt jag skäms nästan att lägga det som en DIY, (nästan) ;-)So... Jag jobbar på några projekt runt huset och vi har extra badrumskakel ligga runt som fick mig att tänka, "Hmm... Jag kunde använda en bit av kakel att enkelt göra en sup...

En DIY elegant Ring gjorde från knappar

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

DIY fri stil ring

Hej alla! Här är min fri stil ring handledning. Det är steg för steg men Huvudtanken är ringen bas som kommer att vara basen för att fri stil ringen. Så som du lär dig basen då du kommer att bara lägga till bas ringen någon random pärlor du har att d...

Steam Punk låg energi ljus

Hej killar... Jag hittade steampunk för några dagar sedan för första gången och älskade vad jag såg :DJag var också intresserad av en instructable av Horatius.steam, en ljuslåda för camping drivs av en gammal kamera elektronik och en låg kraft ljus b...

STEAM PUNK / DIESEL ALIEN AREA 51 "Främmande på vakt"

Jo historien bakom detta en började med min fru lämnade mig hem med min dotter när hon gick SHOPPING.MIN DOTTER SA HEJ PAPPA, TROR DU ATT LAMPAN SER UT SOM SPIDER MANS HUVUD ELLER ETT FRÄMMANDE?Jag sade väl jag inte kan göra SPIDER MAN men jag kan sä...

STEAM PUNK STORM glas

denna ånga-Punk Storm-glas var uppdaterad 20 April 2013 i junioch igen i decemberFitzroy Storm glaset introducerades först av botronics och hans fina vänners kompatibla.(han också anslöt ibles 3 dagar innan jag gjorde :-)När jag behövde en riktigt fi...

Steam Punk skalle skrivbordsklockan

beslutat att göra en klocka som involverade två av mina favorit saker, dödskallar och ånga punk. Jag började med att få en grundläggande målad frigolit skalle som var avsedd för Halloween dekoration och några punkter från craft och järnhandel. Så är...

Steam Punk stil mekaniska penna

detta är min första ånga Punk modell. Jag ursprungligen ville göra en modell, eftersom jag gillar saker som saker, inte bara flytta eller har flashiga lampor.Så kom jag upp med detta. Denna idé kom till mig i skolan. Jag har målat metall saker i min...

En 555 testare & delar bin-steam punk / trä punk stil - gåva utbyte

Här är en översikt över hur jag byggde en delar innehavaren bin (eller vad du vill använda botten för) från en trä hantverk, och införlivas med en 555 testare locket, med en pyrograph (Ja, faktiskt två pyrographs) på locket också.Steg 1: Delar, etc....

Steam Punk cykel hjälm

Jag blev utmanad av en vän att dekorera en cykel hjälm för kul... så jag gjorde en ånga punk version!Steg 1: Börja med skum... OK, så jag glömde att ta en bild på den ursprungliga cykel hjälmen innan jag började, så jag tog en efter det gjordes alla,...

DIY Satin Rose Ring

Att göra sidenband ros med fällbara teknik är ganska populär och en av mina favorit tyg blomma mönster. Jag gjorde några sidenband ros ringar förra veckan och lärde sig några knep om det.Denna kompatibel kommer att visa hur jag gjorde sidenband ros r...

Steam punk nattlampan

Jag velat alltid göra denna sval sett ånga punk lampor och jag har nyligen lyckats göra en. Här är min guide för dig om hur man gör detta sval sett nattlampa. Jag kommer också att visa hur man får de flesta delar gratis :}Steg 1: Samla materialDu beh...

Trä lampa - Steam Punk stil

detta är min första instuctiable vara så lätt på mig. Efter att ha bläddrat igenom ånga punk avsnittet kom jag upp med denna lampa. Den är gjord av ek och använder en kombination av trä redskap för att slå på ljuset med en dimmer.Steg 1: material Här...

DIY Hot Dog Ring

Varm korv, en populär läcker behandla många människor tycker om för att äta, och nu... det blir tillgängligt att bära. Vad! Ha på sig? HAR världen blivit galen!?! Inte ännu! Eftersom idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen varmkorv ring! Den...