DIY stora billiga glas växthus. Grande serre sv recup. Gran invernadero de materiales recuperados

perfekt ljud glasfönster och dörrar är utkastad eller bränd varje dag. Detta är att dela hur jag konstruerat och byggt vårt stort glas växthus och för att introducera några av de andra projekt vi har kommer upp med denna fantastiska resurs. Det blir extra detaljer i min kommande blogg på detta projekt, som vid tidpunkten hade vi inte en digital kamera som visar varje steg. Jag kommer att posta länken när jag har skrivit det, eller om du vill du kan sub till min blogg http://thegreenlever.blogspot.com och få regelbundna uppdateringar. Alla bästa, Andy.
Public Domain musik från Nowick Gray och Eugene Neptune, GreenEarthForever: http://archive.org/details/Nimba. Tack killar! (missade din logotyp av filmen!)

Fenêtres et portes sv verre parfaitement valables sont jetés ou brûlés chaque jour. Il s'agit de partager la konstaterbart inte j'ai conçu et construit notre grand serre sv verre et d'introduire certains des autres projets que nous tackar sv huvudsakliga utilisant cette grande ressource. Il y aura plus de détails sur mon blogg prochainement sur ce projet, bil à ce ögonblick-là nous n'avions pas eu FN appareil photo numérique Häll montrer toutes les étapes. Je vais affisch le lien, ou si vous souhaitez vous pouvez abonner à mon blogg http://thegreenlever.blogspot.fr et recevoir les mises à jour régulières. Salut de Normandie, Andy.

Ventanas de cristal perfectamente válidas y las puertas se tiran o se queman cada día. Esto es para compartir cómo han diseñado y construido el invernadero de cristal grande e introducir algunos de los otros proyectos que hemos vienen usando este gran recurso. Habrá Detaljer extra sv mi blogg próximamente sv este proyecto, ya que sv ese momento ingen tenía una cámara digital con la que para mostrar todas las etapas. VOY en publicar el enlace cuando lo he escrito, o si lo desea, puede sub http://thegreenlever.blogspot.com en mi blogg y recibir actualizaciones regulares. Todo lo mejor, Andy.

Relaterade Ämnen

DIY hemgjord Google glas

I detta Instructable hoppas jag att lära er att bygga en DIY hemgjord Google glas bärbar dator av dina egna. När delarna har köpt och/eller påhittade, bör hela projektet ta bara några dagar. Relativ till $1500 USD Google Glass priset, denna DIY versi...

DIY stora LED lyser segmentet Visa 7

en vän till mig som undervisar i gymnasiet vetenskap beställt mig göra en fara stil frågesport spelenhet med en stor timer display och knappar för spelare. Den bästa sorteringen timer jag kunde tänka på var en stor 7 segment display med 3 siffror plu...

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...

DIY ledde lit glas / eller plexiglas decrotive etsningar

i detta instructable ill Visa dig några tips, på hur man skapar en led tända plexiglas eller glas etsning/gravyr.På bara några få steg kan du skapa en awesome mantel bit eller ens en personlig gåva. För semester eller särskilda någon.Steg 1: material...

DIY dekorativa vin glas

en billig uppsättning vinglas kan vara klädd med lite hantverk-butik glas färg! Helt enkelt måla virvlar runt botten och den bästa delen av detta projekt, ofullkomlighet uppmuntras! Det ser så personligt.Vår artikel innehåller flera andra bra sätt at...

DIY stor pinne ombord hyllsystem System

Som en del av min fortsatta ansträngningar för att piffa upp min nuvarande stallar beslöt jag att adress en av de fulare, tydligare väggarna i mitt kök med en rolig och funktion moderna DIY Peg Board vägghylla. Detta är ett stort projekt som verklige...

Stor skala glas etsning

Denna guide visar hur du skapar en storskalig glas etsning med en vinyl stencil och en kemisk etsning agent. För mindre skala skulle jag föreslår att du använder en laserskärare eftersom det oftast är enklare och snabbare. Du kan också följa denna gu...

DIY smält glas örhängen i mikrovågsugn

Fusing glas i en ugn är en fascinerande teknik som gör att konstnärer för att skapa unika och underbara projekt.I detta instructables lär du göra smält glas örhängen hemma.Om du gillar min instructables, rösta för det i smycken att göra tävlingen.Du...

DIY: Etsade typografi glasögon

bra typsnitt är konst – fantastiska, färdiga grafiska konst till hands.Etsning på glas är en av mina favorit sätt att visa upp vackra typ. Det kan verka skrämmande att tänka på bränning grafik på glas, men du kommer bli förvånad över hur lätt det är!...

DIY murare burk glas ljus täcker

Lägg till stil och färg till valfritt rum genom att skapa enkla mason burkar lätt täcker.Detta projekt är så snabbt och lätt att göra och armaturer kan du skapa är oändliga.Material som behövs:-Mason jar(s)-Armatur-Lampor-Exacto kniv-SaxTid: 10-15 mi...

En Hemlagad DIY stor bas (dvs Viola-Range) brännare för $30-40

i familjen recorder, den stora bas recordern har en rad som börjar på C under mellersta C (det vill säga viola spänna). Instrument i detta intervall ger välbehövliga bas stöd för vind ensembler.Eftersom brännarens storlek kräver keywork, som måste gö...

DIY stor rosett Capelet

Göra detta vacker båge capelet själv i vinter eller som en semester gåva för de särskilda. Denna kompatibel kommer att visa hur man gör detta stor rosett capelet i några enkla steg.Steg 1: Material som behövsFör att göra denna capelet behöver du:Flee...

DIY hängande glas saftiga Garden

Jag gjorde denna planter av återanvända några saker jag hade liggande hemma. Jag gillar utseendet på lampskärmen glas tak och har ett hål i botten som gör det enkelt att lägga till galgen och ger dränering. Du kan använda samma idé för att hänga en t...

DIY smuts billiga kontinuitet testare med LED + 555 IC

Hej, jag ville ha en kontinuitet testare (min multimeter behöver inte en Summer) så jag don´t måste titta bort från kretsen jag testa att se universalinstrument displayen. Även om jag ville ha en Summer jag lade också till en lysdiod och en strömbryt...

DIY stor fågel bur liten voljär

Detta är min instruktion om att bygga en stor fågelbur eller liten fågelvoljär, jag har två zebra Fink som jag köpte på pet Supermarket för ca 13 dollar. bygga fågelburen tillbringade jag ca $33 dollar och tillbehör om $10 dollar. Typ av trä som anvä...

DIY Harry Potter glasögon halsband

Steg 1: leveranser Svart lera, kedja eller sträng, hoppa ringar om din med kedja och saxSteg 2: Rulla lera Rulla lera till en lång remsa sakSteg 3: Form lång remsa Forma in på Harrys glasögon kan du även göra hans ärr men ärret kommer inte att vara i...

Spegel-fotoram DIY målat glas

Dina väggar är täckta, tabellen har inget utrymme kvar. Du vill ha en mer foto stomme, men du behöver också en spegel. Har ibland du inga bilder, och ramen är till någon nytta. Men om det är en spegel kan du alltid ta en titt på dig själv. Så spegel...

DIY stora Hoop koppar, Guld & Silver Bling örhängen

Gav dessa som en gåva till en vän och hon älskade absolut dem!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruk...

Enkel DIY stora teleskop fallet (för OTA och mer)

jag köpte en 50 gallon Stanley verktyg bröstet flera år sedanatt fungera som fallet för min Celestron C11 teleskop. Min avsikt var atthelt pad insidan av fallet med en bunt med 1" skum lager ochskär försiktigt ut utrymmen för OTA, motvikter, motor os...