DIY stryker manen Arc Reactor(first generation)detta är min steg för steg Tony Stark alias Iron Man bågreaktorn. Nu beviljade jag gjorde detta i mitt rum och inte en grotta och tack och lov jag har inte ett hål i mitt bröst, men syftet är bara att göra detta ser ut som Iron Man bågreaktorn
Se Steg
Relaterade Ämnen

Arc Reactor: First Generation Designs

These are my own custom designs based off of the first gen arc reactor from Iron Man. Även om inte jag ännu helt dela dessa med världen ännu, kan jag ge dig en ganska bra uppfattning om hur du gör din egen! Med tanke på att du är intuitivt och kreati...

DIY stryker manen Arc reaktorn översikt

redigera: snabb uppdatering killar jag in detta instructable i halloween rekvisita tävling så jag uppskattar om du skulle rösta för:) tackJag vet att du alltid velat vara en superhjälte och medan Iron Man inte nessesarily har befogenheter är han fort...

DIY stryker manen Mk. 1 bågreaktorn (gjort super billigt, förstås...)

Här är min egen ta på att bygga en Iron Man bågreaktorn prop. Det är ingalunda dimensionellt korrekt, men jag försökte vara trogna utseendet av den ursprungliga film prop.Som är typiskt med mina bygger, undvek jag spendera pengar på något annat än ve...

DIY stryker manen bågreaktorn

detta är en mycket billig och mycket rolig, cool, och bara awesome bygga så kan se vad vi kommer att behöva bli Tony Stark Arvidsson Iron ManSteg 1: Få huvuddelen byggt Först skaffa dessa 2 delar av och gamla eller nya stepper motor (finns i gamla VH...

Iron man arc reactor 1st generation bilder

dessa är bilder av min nyaste bågreaktorn som jag har byggt. Detta är baserat utanför den 1: a bågreaktorn som tony stark gjort.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

Markerar jag Arc Reactor Prop

Hej alla!Tack för att kolla mitt försök att återskapa märket jag bågreaktorn från Iron Man. Jag hade mycket roligt att bygga detta (så mycket, att jag gjort två), och förhoppningsvis som kommer över här. Jag har delat upp stegen av vilken del som gör...

Arc Reactor

här är mitt första försök på att göra en iron man arc Reactor.Steg 1: att göra några grova skisser Här jag gör några grova ritningar att lista ut hur jag vill ha saker att titta. Jag hittade några referens bilder från webben för att hjälpa mig.Steg 2...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Hur man bygger en arc reactor mark 1 stil

HIOK låter komma igång,Info:Jag spenderar 3 dag bygga denna bågreaktorn... Ja inte hela dagen, jag gjorde detta under veckan på min fritid efter jobbet, jag arbetar i en järnaffär och snubblade på en "hur man gör en arc reactor tutorial" video f...

Lätt IronMan Arc Reactor halsband

Idag kommer jag visa dig hur man gör en lätt IronMan arc reactor halsband ur en DVD drive motor och en blå LED.Steg 1: Verktyg och delar De verktyg och delar du behöver är:DVD motorLång bit trådTill små neodymiummagneterWire stripersTångVarm limpisto...

Iron Man Arc Reactor + hjälm (hink)

Im går att vara iron man för halloween och detta är min arc reactor och hink hjälm. Dess ingenting alltför komplicerat....

Hur man bygger en Arc Reactor Mark VI

denna tutorial ska show dig hur man bygger en Mark VI arc reactor prop. Detta prop kommer också att kunna passa inuti en anpassad Iron man kostym. Specifikationer för som kommer att införas vid ett senare tillfälle.Steg 1: Material och verktyg som kr...

Arc Reactor Mk.VI - billigt men effektivt!

Detta är hur man gör en mycket billig ($13) bågreaktorn från Iron Man 2 av hushållens material du förmodligen har i ditt skafferi (utom lysdioderna, såvida du inte har en awesome skafferi!). Det bör ta dig ungefär en timme, alla berättade.Två anteckn...

Arc Reactor ljus

här kommer vi att göra en ljus med hjälp av 3D-utskrifter. Ljuset kommer att baseras bort av Iron Man bågreaktorn.Steg 1: Samla material Material inkluderar:Onshape (för utformning av ljuset)-Onshape hemsida eller app fungerarArduino (för att driva l...

Infinity spegel Arc Reactor Prop

film inte helt korrekt.Detta är en arc reactor prop jag gjorde, (andra försök) som har en infinity spegel i centrumDrivs av en mobil battery(Li-ion) och använder ~ 320ma totalt.Inte lika tunna som några andra modeller....

Arc reactor foto sammanställning

bilder här är alla färdiga bilder på min arc reaktorer.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Mk.1 Arc Reactor replika

detta inlägg dokumenterar mitt första försök att bygga bågreaktorn från Iron Man filmer. Detta är specifikt, MK1 bågreaktorn, en som Tony Stark gör i grottan i den första filmen. Av alla de olika versionerna av Arc reaktorerna i fyra filmer är här mi...

Arc Reactor Ring

Jag har sett en massa Iron Man Arc reaktorer ute på sistone men jag ville göra en som du kan bära som en ring på fingret. Denna ring har en solid konstruktion och innehåller det flyttbara batteriet inuti.Instructables många använder vissa avancerade...