DIY tablet: kraftfull, lätt att göra, (relativt) billigt [Del1: modet]Hej alla! Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att dela den med er! Nu, med tanke på att du är på denna webbplats eller app, jag skulle gissa att du troligen skulle ha minst en tanke som slog du som ett basebollträ och sedan ockuperade de yttre gränsen till din neocortex sedan dess. Detta hände mig på tåget en dag som jag stirrade på skärmen uppbundna publiken, och jag tänkte, "Hej, vad händer om du kan göra din egen tablet?"

Jag fortsatte sedan med att skura internet för guider och "hur man och kom över denna stora guide av Michael Castor beskriver hur han gjorde sin egen tablett med en Raspberry Pi här. Med flashiga batteri ljus, carbon fibre underlag och en käck valnöt finish var det enda jag var inte särskilt förtjust i Raspberry Pi och svårigheten i att bygga den. Jag ville ha något med lite (faktiskt mycket) mer kick till det som inte skulle kosta tre fjärdedelar av projektet. Så vände jag mig till Odroid U3 för flera utförande buffs och likaså bra. Nästa steg kommer ytterligare detalj prestanda.

Flera saker att notera:

Alla priser är i USD om inte annat anges

Alla priser och valutaomräkning är från och med 2 januari 2015

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Macarons från Marshmallows | Att göra ätbara spela deg

https://youtu.be/jXdroaOnxOUSteg 1: För att göra en ätligt spela deg (Macarons) du behöver! Idag är en spännande dag, och jag ska visa dig hur man gör en Macarons från Marshmallows, en spela degen video... men det inte är bara vanlig spela degen, det...

Hur till Diy en liten låda att återvinna sopor för tabellen

Det är alltid smutsiga och rörigt när vi Diy något på ditt arbetsbord. Om det finns en monterad under tabell lilla lådan som skräp, skadad hud fragmentering tråd in sopas bort och hålla tabellen ren. Du kan även sätta vanliga verktyg i en låda och hö...

DIY Ljusstake (super lätt att göra!)

Den DIY Ljusstake är lätt att göra. Du barabehöver 12 stammen till göra den. Det är en original Ljusstake och det är mycket söt för i ditt rum eller på bordet.VadDu behöver:-En penna-En pott-Papper-En sax-Dekoration som du kan sticka på potten-Lim-Pa...

DIY Tablet 2.0

I december förra året jag postat en Instructable om hur man bygger din egna tablett (gnista Tablet 1.0). Jag visste att detta inte skulle vara den enda tabletten som jag skulle bygga, men jag var inte säker vad folk ville införliva i sina egna bygger...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

DIY Tablet teater

Detta projekt är billigt, lätt och roligt för att göra. Teatern Tablet tillåter användaren att titta på filmer eller Netflix utan att behöva hålla enheten. Bara helt enkelt hitta en bekväm plats på din soffa, säng eller golvet och koppla in dina hörl...

Mega sumpig: En stor, ekonomisk swamp cooler tillräckligt kraftfull för att kyla flera rum!

Hej, i detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör ett stort, effektivt och ekonomiskt träsk svalare kraftfull nog att kyla de flesta av en genomsnittlig förorts hem.Under de senaste veckorna, har temperaturen i min hemstad regelbundet top...

Tips till bra/snabb DIY PCB Etsning kommer du att älska

BakgrundDet finns många bra instruktions inlägg om olika metoder för etsning PCB brädor. Mest bara beskriva processen, ge ett par tips men är inte mycket robust och du kan sluta som mig; underwhelmed med dina resultat undrar varför du slösat 4 timmar...

DIY Tablet eller E-bok läsaren fall/handväska - Minimal sömnad

detta instructable kommer att hjälpa dig skapa din egen väska eller fallet för din tablet eller ebook läsare. Jag gjorde faktiskt mig från ett par cargo byxor som var för liten för mig och med några dekorativa tyg från en klänning jag redigerade ner...

DIY Tablet Carmount

när min son kom hem med denna tablett bilen fäste han gjort i skolan, vi sprang med den som ett trevligt projekt för far och son...Vi slutade att göra två fästen tillsammans...Steg 1: Vad behöver vi? Material:Trä planka (25 * 20 cm eller 10 * 8 tum,...

Använda en DIY rörelsesensor för att automatisera din spökhus

De särskilda effekterna i ett spökhus måste vara väl tidsinställda. Det bästa sättet att göra detta är att använda sensorer för att upptäcka där dina gäster är i spökhuset. Så gör jag en rad projekt som visar en mängd olika sensorer som du kan använd...

DIY kameran reglaget för att ta perfekta Dolly skott

En kamera reglage är viktigt för att ta dolly skott, men det kan bli mycket dyrt. I detta Instructable visar vi dig hur du använder en skateboard som en kamera reglage för dolly skott. Vi har testat olika hushållsartiklar, och en skateboard är ett br...

DIY Tablet & IPhone arrangör

Denna stora tablet arrangör är riktigt enkla att göra och mycket praktisk. Det skulle göra en stor gåva runt semester, och du kan anpassa den efter din tablett, telefon eller annat du vill behålla i Sorteraren.Steg 1: Gör arrangören Material som behö...

Funktionella smycken att göra tekniker-make DIY hårtillbehör genom att knyta en knut

de efterföljande tutorial ska show dig en funktionell och underhållande smycken att göra teknik som tillåter dig att göra alla typer av handgjorda objekt enkelt. Dagens teknik handlar om hur man gör en DIY hår tillbehör genom att knyta en knut.När du...

DIY blod pumpande effekt - hur att gråta blod

Förra Halloween jag blev inspirerad att få spooky, gillar verkligen skrämmande. Mitt val av kostym var en kyrkogård ängel, men det var inte tillräckligt. Jag behövde flex några elektroniska muskler och har alltid varit fascinerad av de gråtande madon...

DIY Gamebit skruvmejsel för att öppna Nintendo, Gameboy, SNES, N64 & Retro konsoler

nyligen med retrogaming och vintage videospel bommen, en del människor klagomål om att Nintendo använder någon form av icke-standart säkerhet skruvar på sina konsoler och spel som NES, Gameboy, N64, SNES och i konsoler som N64, SNES, Virtual Boy, etc...

Bygga en DIY Återvunnet antenn (för att få gratis TV!)

På grund av alla de senaste prat om "DTV övergången", T.V. har varit något som är på mitt sinne. Jag nyligen scrounged en perfekt bra T.V. trash dag. Det förvånar mig att människor kommer att kasta sånt här ut fortfarande.Hur som helst, eftersom...

Spara pengar på ditt DIY laboratorium - robust, lätt att fokus USB-Mikroskop

det finns gott om exempel på hur man bygger en USB-Mikroskop från en gammal web-cam ute. Denna design bygger på dessa exempel med hjälp av en plast twist pack (även känd som "Bolt fall" och ofta används för att lagra verktygsmaskin fräsar) för a...

"DIY" rumstemperatur & luftfuktighet modul genom att använda Arduino uno

Detta instructable förklarar driften av modulen temperatur & luftfuktighet. Modulen är konstruerat och byggt själv. Dess har en digital temperatur och luftfuktighet sensor (DHT11) inbäddat. Denna sensor hjälper modulen för att förvärva temperaturen s...