DIY Tattoo ljus

Dessa DIY tatuering ljus är otroligt söta och jättelätt att göra. Perfekt som gåva eller bara för att lägga till lite stil till ditt rum, de kan anpassas exakt till hur du vill.

Tack för att titta på!

DiY blond x

----------------------------------------­­­­­­­­-

Saker du behöver:

* Pelare ljus: http://ebay.eu/1NrDKUH

* Metalliskt överföring tatueringar: http://ebay.eu/1NrDKUH

* Sax

* Svamp

* Vatten

* Vatten skål

----------------------------------------­­­­­­­­--

Följ med:

Blogg: www.diyblonde.com Twitter: www.diyblonde.com Instagram: www.diyblonde.com

----------------------------------------­­­­­­­­----

Relaterade Ämnen

DIY #3 ljus min frön - lysdioder för dina växter

Atelier DIY #3 ljus min frönenvoyé par brigadeneurale Här är lite knepigt. Jag har gjort en komplett instructable men det är på franska.Det är inspirerat av http://www.popsci.com/lightspikesMen jag antar att videon är tillräckligt bra för att förstå...

Lätt DIY PLL ljus passande för planterade akvarium.

Hej alla,Jag skulle vilja dela min uppfattning om "Lätt DIY PLL lätt montering för planterade akvarium" med alla. Nog av dessa kostsamma färdiga rördelar som brinner bra hål i våra fickor. I detta instructable jag kommer att visa upp min idé om...

DIY video ljus (800-watt-motsvarande för $86)

Griffin bygger en kraftfull, DIY video ljus för $86, med hjälp av järnaffär delar och åtta 100-watt-motsvarande kompakta lysrör (CFL) lökar. Diskuterade också: tre-punkt belysning och färgtemperatur / vitbalans.Light output: 12.800 lumen, eller 13 gl...

DIY skruvmejsel ljus

vi är idag, kommer att vara att göra en DIY skruvmejsel ljus. Eftersom fars dag kommer upp ville jag göra något för min pappa, så jag valde att göra verktyget han använder mest, skruvmejsel och göra det bättre.Steg 1: Steg 1: objekt Saker du behöver:...

DIY svart ljus och fluorescerande bollar

som det ett DIY projekt, jag har använt billiga och lätt tillgängliga material.Steg 1: Ta dina objekt! 1. polymer aqua bollar2. cellofan blad (transparenta ark)3. permanenta märkpennor (blå och röd eller violett istället för röd {om tillgängligt})4....

DIY tryckt ljus

Uppnå utseendet på fransk boutique inspirerade tryckta ljus med detta DIY!Vad du behöver:Vit eller Ivory ljus; vaxljus eller pelareGiftfri stämpeldyna (Tips: pigmentbaserat bläck fungerar bättre, men av hälsoskäl på grund av bränning, är det bäst att...

Göra Mini Coca Cola & Sprite ljus DIY Soda ljus

Letar du efter den bästa hemmafixare idé för nyår eller jul eller varje tillfälle här är hur att göra Coca-Cola och Sprite eller anpassade frukt eller några färgade ljus, det är lätt att göra dem och gåva dem till dina nära och kära. eller få uttråka...

DIY Signal ljus pistol

I ibland, använda sjömän eller flygledare ljussignal för att kommunicera med en annan ship eller flygplan med signal ljus pistol. Detta projekt är DIY en signal ljus pistol för Morsealfabetet eller marken till luft ljussignal utbildning. Du kan välja...

DIY cykel-ljus system

Utrustning som används:Lödkolv och lödVarm limpistol och limDelar du behöver:Tunn kartong, eller affisch-styrelsen5 super ljusa vita lysdioder5 super ljusa röda lysdioder (eller standard lysdioder om du inte har billigt/gratis acess till super bright...

DIY kan ljus

Här är en rolig liten DIY projekt som visar sig mycket trevligt. Detta är också en mycket billig projekt att göra eftersom den består av hushållsartiklar. Läs vidare för att ta reda på hur man gör detta riktigt snygg belysning fixtur!Steg 1: material...

DIY #8: Ljus Spray Graffiti - en ljus Graffiti Tool

nya video hur: konvertera en spray kan måla till LED. Mycket användbart för ljus målning verksamhet.Detaljerade instruktioner finns i franska på vår blogg: http://blog.brigadeneurale.org/2010/04/01/atelier-diy-8-light-spray-graffiti-la-bombe-qui-ecla...

DIY Quick System - för DIY foto ljus modifierare

jag läste DIYP redskap Köpguide, och de nämnde Honl Speed Strap systemet.Dess en mångsidig bärbar system av modifierare för din strobe. Jag har redan börjat min egen uppsättning modifierare för DIY idéer på DIY Photography, och här på Instructables,...

DIY Ring ljus

Många fotografer använder DIY ljus modifierare med sina flashguns eller lampor.Steg 1: materialIngredienser1 metall skål 22-26 cm i diameter1 metall cylinder 10cm dia, 10 cm lång1 plast plattanSteg 2: Att bollen Jag hade en cylinder i en tenn butik m...

BMW 316i SE 2001 Cam Sensor Ersätt DIY orange ljus SRS

min BMW 316i SE 2001 hade en intermittent start problem. Ibland det skulle börja ok, andra gånger det skulle försöka vända men inte start, sedan Visa upp SRS orange ljus fel och slå handen broms varning ljus orange.En ny forward intaget Cam Sensor kr...

DIY Fairy ljus murare burk w/blad

Jag ville göra en fairy ljus av en murare burk och sätta i bladen för en woodland-ish slags känsla. Tack vare Instructables, vi fick en leverans av Dremel verktyg för en Dremel bygga natt på kanin hål Hackerspace och bestämde att detta skulle vara en...

DIY LED ljus-up Tardis Fascinator hat

den senaste Halloween jag äntligen min egen Tardis kostym, från den längsta kör science fiction Visa, Doctor Who. Jag har sett så många versioner av denna dräkt som jag ville prova min egen och göra något unikt. För detta Instructable kommer jag att...

DIY LED ljus - moderna stationära humör lampa med fjärrkontroll

I denna artikel jag kommer att gå över processen jag brukade bygga formade denna awesome pyramid lysdiodlampa humör.Jag använde lönn för den huvudsakliga strukturen och vissa mahogny ryggar för extra styrka. För lampor använde jag RGB LED-lampor som...

DIY: LED-ljus

Låt oss göra led ljus @ homeSteg 1: Saker för att göra ljus 1 kort styrelse2 två led-lampor3 plastlåda4 knappar6 fevi kwik7 wire8 9v. batteri9 cutter10 9v. batterilocket11 stål greppSteg 2: Steg för att göra ljusFölj med!Steg 3: steg fixa knappen i p...

Billiga DIY Laser ljus julshow ~ $16

När jag menar billiga, är dessa laser projektorer billiga. Jag köpte 4 eftersom recensioner säga du kommer behöver reservdelar. Jag fick 2 blindgångare. Grön laser fungerar inte på en och den andra motorn gick redan. Inte en stor sak med tanke på män...