DIY The fel i vår stjärna sammansättning Notebookom du älskar fel i våra stjärnor, och inte vill ha en vanlig anteckningsbok för skolan, är den rätt DIY för dig!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande lyckliga stjärna

Detta DIY är bra för människor som älskar stjärnor! Du kan använda detta för att dekorera presenter, ditt rum,.. .och dina sopor kan om det ser ut som s ***Steg 1: Samla ditt materialAntal/storlek av stjärnorna är upp till dig! Mer stjärnorna, ju län...

Projekt för barn: Hur göra en DIY 8 spetsig Ninja stjärna

Karl Instructable älskare! Jag sätta för dig en extraordinär Origami konst pappersmodell och lär dig hur man gör en DIY 8 pekade Ninja stjärna. En helt enkelt papper hantverk idé för barn, att göra, detta Origami modulära 8 pekade Ninja Star är en sä...

DIY lyckliga stjärna / / papper stjärnor

Lär dig hur man gör dessa jättesöta papper stjärnor! Snabbt och enkelt när du får kläm på det. Passar familjen crafting också! :)Element, som krävs:A4 färgat papperSax eller pappersknivSteg 1: Se denna video instruktion! :)Detta är en video instrukti...

NYA PAPPA TAR EN STJÄRNA TAK TILL EN NY NIVÅ!

Jag blev inspirerad att bygga en stjärna tak efter att ha sett många människor skicka DIY artiklar online. Jag visste att det skulle vara en kul behandla för min nyfödda son, men jag ville sparka upp ett snäpp.Jag har listat dessa instruktioner i en...

Solar Driv LED tindrande stjärna i en burk

här är en tjusig liten julklapp jag gjorde upp för min dotter. Det går snabbt och lätt att slänga ihop och ser ganska bra ut. Det är ganska mycket en sun burk med ett par ändringar, jag använde en stjärna formad LED från en sträng av julbelysning, oc...

Vill vara en YouTube stjärna? Tja, måste du ha en kamera (stand)!

Så du vill vara en stjärna va? Stor! Men kanske du inte har råd med en riktigt bra kamera? Kanske har du endast telefonens kamera? Stor!!! Som kommer att fungera men du någonsin har problemet var att sätta sak? Min håller glida ner när jag ställa in...

Aluminium stjärna gjutning

Förra gången att jag har publicerat en kompatibel var ca 3 år sedan så med jul kommer upp snart bestämde att dela med dig min nyligen aluminium gjutning projekt. Jag skapade också mina första 2 tutorials, detta är första gången som jag faktiskt talad...

Slot konstruktion kartong sjöstjärna

jag nyligen utformade och skapade en kartong klädedräkt för ett projekt i min skola. Jag fick i uppdrag att designa en slot konstruktion kostym av marina djur. Jag valde att skapa en dräkt av en sjöstjärna. Projektet utvecklats från designa kostym på...

Fiber Optic Panel stjärna tak

För min hustru och jag, har en dröm hos oss alltid varit att ha en hemmabio att titta på filmer med vår familj. Detta senaste vintern vi har äntligen kunnat göra det en verklighet. Vi hade våra färdiga källaren och därvid jag planerat ett bra storlek...

Retro cirkus jul stjärna

år vår julgran var att ha en "Rudolf's Sweet Shop" tema och så vi behövde en passande stjärna att gå på toppen. Efter jakt i butiker och online och inte att kunna hitta en, var det dags att få min Instructables hatt på!Perfekta stjärnan för träd...

Hur man gör japansk lyckliga stjärna!

Detta instructable kommer att berätta hur man gör dem riktigt söt lyckliga stjärna! Legend är något om att det mer börjar du gör desto bättre chans har du att din önskan kommer sant. Jag är inte säker om det är exakt rätt men du kan alltid kolla på g...

Blinkande Multicolor julgran stjärna

så min nya fru och jag flyttade in i vårt nya hem, julen är här och vi satte upp i ett träd, men vänta... varken av oss hade en anständig stjärna att lägga på toppen av trädet.Detta instructable visar dig hur man gör en riktigt cool, blinkande, färgs...

Flimrande LED stjärna!

Detta är ett ganska enkelt att gör en cool, flimrande ledde star! Perfekt för semester!Tid som behövs: några timmarKomplexitet: lågKostnad: för material, <$ 5, för arduino ombord: runt $30Färdigheter som behövs: lödningSteg 1: material! Detta är ett...

Hur man gör ett papper snöflinga stjärna

göra en snöflinga stjärna som kan användas för dekoration. Det är enkelt och ganska!Steg 1: leveranser -7 ark papper (ditt val av färger)-Sax-Rensa tejpSteg 2: Fyrkant papper 1. gånger du papper i en triangel.2. klipp av den extra bit som inte är en...

Origami lyckliga stjärna

Steg 1: Skriva ut (eller köpa) The papper Du kan köpa pappersremsor som skärs redan, eller kan du hitta riktigt cool pappersremsor på webbplatser som deviantART, en skära remsor själv :)Steg 2: Skär remsor (om tryckt) Tar tid, men jag tror det är bät...

Bygga en stjärna spår för din DSLR och göra din egen stjärnkartor!

Om du redan har en DSLR-kamera detta är en billig och effektiv metod tor brett fält astrofotografering.När du står inför norr och observera stjärnorna kommer du att märka att deras position roteras i öst-västlig riktning. Eftersom en full 360o jordro...

Hur man gör en 24 tums trä stjärna med en 2 x 4

Denna tutorial ska show dig hur man gör en 22 till 24" trä stjärna med en enda 8 fot 1 x 4 eller 2 x 4.För två år sedan min fru bestämde hon skulle vilja ha en trä stjärna hängde ovanför vår spis. Jag försökte hitta information på webben om hur man g...

Glödande död stjärna jul prydnad

Vad säger "Christmas" mer än ett roligt, głowy, miniatyr supervapen planetariska förstörelse? Hänga den i julgranen som en prydnad som ska hålla andra ornament på deras bästa beteende, eller använda det som en rolig dekorativ påminnelse av tekni...

Hur man gör en enkel papper ninja stjärna

vad du behöver:1.) 2 fyrkantiga pappersbitar någon storlek papper. (måste vara nära perfekt rutor av samma storlek!)2.) 2 funktionella händer.3.) förmågan att vika papper.4.) tålamod. Varning: om du börjar att rasa och bryta något eller såra någon, d...