DIY tidningen/bok stativ som är tillverkat av palettendu har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Detta stativ kan vara färg i olika färger och är lätt att göra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en pappers-och dalbana | DIY tidningen Craft handledning

Hur man gör en tidning-och dalbana | DIY tidningen Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra vackra glasunderlägg med tidningar i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, k...

DIY LED bok läslampa och ficklampa

Hej alla! I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen DIY läslampa, som du kan montera på boken du läser. Denna lampa är praktiskt om du vill läsa en bok i en bil eller i mörker utan att störa någon annan.Denna lampa är ljusa nog att be...

DIY trä kamera stativ

här är till för alla med diy flyter genom dina ådror. Denna gång gör vi en diy kameran stå ut från några skrot trä.Jag föredrar vägleda människor i rätt riktning i stället för att bara lägga en göra exakt som min tekniska ritningar och mätningar stat...

DIY vertikala bilder stativ

jag alltid ville ta bilder av min grejer precis som i filmer, med ett vertikalt stativ. Detta är en mycket enkel DIY projekt som kan vara acomplished med andra material, men jag använde det jag hade tillgänglig från ett äldre projekt.Steg 1: material...

DIY iPhone / Smartphone stativ connector

Detta projekt är superenkel och mycket billigare än något du köpa i en butik eller online.saker som behövs:Telefonhållare1/4 '' mutter (20 grova)Lim (försök Loctite ursprungliga Stick'n sigill)ClampSteg 1: Skaffa en lämplig hållare för telefonen (kam...

DIY hängmatta stativ

vi köpte nyligen en portabel hängmatta och vi har haft så mycket på vår vandring och camping resor som jag bestämde mig att hänga hemma att njuta av på vår bakgård. Jag tittade på de tillgängliga hängmatta stativ och de verkade ganska dyrt men mycket...

DIY agenda boka ereader fallet

jag gjorde min egen ebook reader fallet med en 5$ agenda i ett mycket enkelt sätt. Vid första anblicken ser det ut som en arbetsbok.Steg 1: leveranser i bilden visas är:-Ebook läsare (detta är en vrå)-Agenda bok-Skärare-Penna-Trälim-Metall linjalSteg...

Virvelvind - en iPhone horn högtalare och stativ som passar i du plånbok!

i en djup "redo för infomercial" röst..."Har du någonsin befunnit dig i behovet av att dela en videofrån din mobiltelefon med andra människor, men ljudet...var...bara till låg!FRUKTA INTE!Den revolutionerande plånbok storlek virvelvind tala...

DIY journaler & bok bindande

Nyligen bestämde jag mig att börja använda handgjorda tidskrifter/bärbara datorer för en specifik ny studie verksamhet och sedan jag började utvidga tanken att matcha behov och intressen för alla mina elever.Jag bestämde mig för att ha barnen gjorde...

Mini projekt #7: DIY tidningen Pull stöd

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka kommer vi att göra en enkel men effektiv tidningen ändring liknar kommersiella produkter såsom den Magpul Mag bistå. Detta är en enkel och billig metod att ändra nästan alla magazine för att förbättra hanteri...

DIY/3D tryckt stativ

Jag började detta projekt främst som ett proof-of-concept för att jag ville se om jag kan göra ett enkelt och billigt (om du äger en 3D-skrivare) eftersom jag ville ha något stort för ett möjligt framtida fotografi projekt (kamera crane). Jag ville o...

DIY tidningen Nail Art

Hej! Jag lär dig hur man gör tidningen naglar! Det är super enkelt och super kul! Perfekt för de som vill börja göra nailart! Nu låt oss gå!Vad du behöver:En tidning (för att förstora)En flaska med ljus nagellack - (vit, beige, silver, rosa... Du väl...

DIY elektronisk frekvensgenerator modul som växelströmmen Generator hembakade

Energi måste flytta fram och tillbaka från en form till en annan för en oscillator att arbeta. Du kan göra en mycket enkel oscillator genom att ansluta en kondensator, transistor och en induktor tillsammans. Om du har läst hur kondensatorer och hur i...

DIY Laptop kylare (grill som)

Enkelt sätt att göra en bärbar dator svalare. :)Steg 1: Material / verktygMATERIAL:-Wire-Tråd kon (tillgänglig för alla skräddarsy butik)-Liten strömbrytare-Liten hobby motor-9 v-batteri-Plywood-Mighty band-9 volt klipp-Propeller (någon slags elesi f...

DIY tidningen skål!

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna fantastiska skål gjord av gamla tidningar! Detta tog mig ungefär en och en halv timme så avsätta lite tid.Steg 1: materialFör denna tutorial behöver duMagazineLim (varmt lim eller Gluest...

DIY våningssäng som, med trappor, cubbie hyllor och naturligtvis... en bild!

jag tycker om att göra våningssängar som är gjorda för att hålla en livstid! Här är några som jag har gjort. En av dessa dagar, och om någon är även intresserad, jag kommer att göra en "utbildning" och gå igenom hur jag gör dem så du kan göra en...

Hur du gör en Sniper Rifle Prop [Barrett M107 50 kaliber] (med tidningen. Stativ, räckvidd, laddar Slide)

alla människor att rösta för Sniper Rifle [Barrett M107 50 kaliber] denna vecka! Här är det!Länkar till några bilder!http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...http://www.mediafire.com/imageview.pH...-------------...

DIY Iphone / Smartphone stativ

här är en 30 andra handledning om hur man gör en Iphone eller smartphone stativ. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att göra ett stativ för under $1...

Hur du använder din ansikte bok bild som din instructables bild

detta instructable kommer att lära dig hur man gör vad titeln säger lättSteg 1: 1. gå till google bilder och skriv in ditt namn vanligtvis din Facebook bild visar upp om inte inte läsa vidareSteg 2: nästa Högerklicka på bilden och klicka på Kopiera b...