DIY trä hängmatta stativHej killar!

Med sommaren närmar, trodde jag det skulle vara en perfekt tid att dela hur jag gjorde denna hängmatta stativ. Gjord av vanliga material som kan köpas på någon järnaffär, är detta projekt perfekt om du inte har tillräckligt stora träd i din trädgård (eller några träd alls) men vill njuta av lång sommar nätter utomhus i en mysig hängmatta. Med hjälp av endast en borr och en såg, ungefär 40$ i material och ca 3 timmar kunde jag skapa denna extremt tålig men ändå lätt att göra hängmatta.

Låter komma igång!

** Ber om ursäkt i förväg för dålig kvalitet på vissa bilder. Gjorde inte har min bra kamera ut 8 (**

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hängmatta stativ

vi köpte nyligen en portabel hängmatta och vi har haft så mycket på vår vandring och camping resor som jag bestämde mig att hänga hemma att njuta av på vår bakgård. Jag tittade på de tillgängliga hängmatta stativ och de verkade ganska dyrt men mycket...

Ihopfällbar hängmatta stativ

Detta är en Instructable om hur man skapar ett mycket grundläggande hängmatta stativ som är robust och ihopfällbar. Jag byggde detta att gå med min gräs hängmatta att jag precis avslutat byggnad. Detta projekt tog inte så mycket tid och var ganska lä...

Fristående portabel hängmatta stativ

En av de bästa sakerna med sommaren är att kunna njuta av det vackra vädret från bekvämligheten av en hängmatta. Men om inte har du perfekta redskapet, kan det vara svårt att hitta två träd eller inlägg tillräckligt nära och robust nog att ställa in...

Hängmatta stativ - inomhus & utomhus

efter en sommar av att min lilla portec hängmatta på kanot och camping resor, bestämde jag mig för att jag ville ha för att kunna njuta av hängmattan på vintern också! Våra vintrar komma till 35 c och det är inte så bekväm utanför längre!Jag är allti...

DIY asymmetriska hängmatta tält med Tarp (hemlagad hängmatta tält)

detta instructable visar stora steg i att göra en hängmatta tält med en vattentät presenning. Allt material finns tillgängliga online eller i någon stor eller liten stad tygaffär och även några stora lådan butiker som har tyg sektioner i dem. Tyget ä...

Perminant hängmatta stativ

inget finare än att spendera en eftermiddag koppla av i en hängmatta!Jag äger flera hängmattor, en Hennessy Asym Delux Explorer, DD Camping hängmatta och en anpassad klon av en Warbonnet som de inte var tills nyligen tillgänglig i Storbritannien och...

DIY kartong hängmatta

hängmatta + kartong = X... hmmmm... Vad är X? Oh ya jag minns sin EPIC.I detta Instructable du lära dig att göra en episk kartong hängmatta, men tänk på skulle vara mycket uppskattat att jag är bara ett barn och detta är min första instructable så oc...

Rocking hängmatta stativ

Detta är en Instructable om hur man gör en gungande hängmattan stå att återskapa känslan av flyter på en long tail båt i Stilla havet. Du behöver2 - 20' lång, 2 "x 1,5" stål rör med en väggtjocklek av minst. 12"1 - 3' x 4' blad stål. 06&quo...

Hängmatta stativ

detta är inte den billigaste står att byggas. Men om du har starka vindar eller behöver något extremt robust som lätt kan delas upp och används där träden är knappa, så här du går!Material:• (4) 1 "x 72" gängade rör • (4) 1 "X 24" gäng...

DIY Camping hängmatta

detta instructable har hur man gör en "Do It Yourself" Camping hängmatta - (detta är min första instructable, så bär med mig...)Steg 1: Material som behövs Material som behövs:1.) stor bit av ripstop nylon - 3 & 2/3 varv - du kan få detta på...

Inomhus/utomhus hängmatta stativ

Detta instructable är om hur man bygger en variabel längd inomhus/utomhus hängmatta. Jag tog inte bilder under hela processen men bilden av slutresultatet bör ge dig en mycket bra idé om hur att göra allt. Den viktigaste delen är att mäta din hål som...

DIY dopp station/motion stativ.

Detta är en utförlig guide till att bygga en dopp station utan behov av många verktyg.Bor i en lägenhet som jag inte har rummet behövs för en hem gym. Efter många trodde kom jag upp med denna design och dimensioner som använder minst mängd trä utan n...

Eno hängmatta stativ

Steg 1: leveranserMaterial:3 2 x 6 x 8 Tryck behandlade brädor (~ $5each)~ 3 tum lång träskruv2 öga bultarSteg 2: verktygVerktyg:DrillGeringssåg (skill såg fungerar också)SkruvmejselMåttbandPennaSteg 3: Först skära alla bitarBeskrivande skäl kommer j...

Personalen i hängmatta

Precis i tid för juli 22 är hängmatta nationaldagen (naturligtvis det är en sak), DIY hängmatta skrivbord. En ram för ett skrivbord och hängmatta stativ att fästa till varandra.Jag byggde stående skrivbord för mig själv och min flickvän, när jag trod...

Gräs-hängmatta

Detta är en Instructable om hur du skapar en bekväm och unik hängmatta från vissa grundläggande material. Detta kan åstadkommas med mycket grundläggande verktyg och färdigheter, det perfekta projektet att göra på en fredag eftermiddag redo för helgen...

Skrota stål skulptur

Tyvärr har jag inte någon steg för någon av dessa skulpturer. Men de gjordes med hjälp av stålskrot från min lokala trailer reparation mans skrot bin, ingen av dem var planerade. Gjorde bara i nuet genom att placera en bit och svetsning på, följt av...

Cykelkärra awesome

Verkar som det finns ett överflöd av dessa tutorials på här, men jag är verkligen nöjd med mitt släp så jag kommer att dela det ändå. Detta kommer inte att vara för detaljerade, mer av en översikt som människor kan dra inspiration från eller kanske g...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

DIY tidningen/bok stativ som är tillverkat av paletten

du har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Detta stativ kan vara färg i olika färger och är lätt att göra.Steg 1: Köp/Sök material Behöver du:2 x paletten (jag köpte min paletter på en lokal återförs...