DIY träfanér roterande verktygJag har alltid velat roterande verktyg men är inte ännu dags att spendera 100-200$ för det. Kanske för en Dremel.

Så jag började leta hur jag kan göra en. Jag hittade en hel del videor, artiklar som visar det inte är en stor sak så fick jag till att göra planer. Jag velat göra det inte bara användbara men snyggt på en gång. Jag föll verkligen i faner så jag blandade två raden tillsammans och här är resultatet.

Material:

 • Wood fanér (jag använde två typer av fanér bok och akacia men du kan göra det från bara ett)
 • trälim
 • CA lim
 • 12V DC-motor (exempel: http://ebay.to/208gi82)
 • On-Off knapp (exempel: http://ebay.to/1QfJ0kN)
 • 12V plugg i kontakten (exempel: http://ebay.to/1nbPSEt)
 • 12V adapter (exempel: http://ebay.to/1QfJfw1)
 • olja för efterbehandling
 • sladdar
 • Tin för lödning

Verktyg:

 • brukskniv
 • linjalen
 • sax
 • sandpapper (40-200 grit)
 • lödkolv

Hålet beslutsprocessen är mindre än en timme om allt är väl förberett. Plus 2-3 timmar för limmet torka.

(Om jag missat något behaga låta mig veta)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Mini PCB Press Drill DIY roterande verktyg CNC verktyg

Hemgjord Mini PCB Press Drill DIY roterande verktyg CNC verktygDetta är en min aluminium hemlagad vinkel drill infästning som är vändbar och är idealisk för borrning i obekväma vinklar och cut eller malningKonverterar en borr i en vinkel verktyg, Des...

DIY Mini såg bladet fäste för roterande verktyg

Jag köpte nyligen en roterande verktygav Pro's Kit och jag köpte bilagor som borr, slipning och slipning bitar, sågblad. Jag var också ute efter en saw blade fastsättning och det var ganska dyrt för mig runt US$ 31.25 (RM100). Som det roterande verkt...

Gör en roterande verktyg

att införa allt... Jag har alltid velat en Dremel (faktiskt... bara för en liten stund nu) för att göra vissa projekt. Så efter mycket arbetande, har jag utarbetat ett sätt att göra en, som gör att du kan:1. har en fetare plånbok2. har en större käns...

Enkel Mini roterande verktyg

jag ville köpa en mini roterande anordning som kan användas för mina DIY projekt. Använda vanlig borrmaskin var för mycket krångel.Dremel är bra men utanför min budget...Så byggde jag en enkel mini roterande verktyg för1. Pcb borrning2. glas etsning...

Etsning glas med roterande verktyg

Beslutat att göra denna tutorial om etsning glas med roterande verktyg. Hade ingen aning om hur det skulle funka men jag är ganska nöjd med resultatet. Vanligtvis arbetar jag med trä så tänkte detta skulle vara ett trevligt projekt för bortom komfort...

Roterande verktyg arrangör gjorda med en laserskärare

här är min roterande verktyg arrangör. Den består av en trä låda och en uppsättning av flyttbara fack som håller de roterande bitarna. Alla delar var skära på den laser med undantag för den spärr hårdvara, som släpptes på en 3d-skrivare.Jag gjorde de...

Improviserade säkerhetsvakt för roterande verktyg

Jag hade nyligen att skära en lång skåra i ett rostfritt stålrör, och eftersom jag var tvungen att titta noga för att se där jag klippte, jag ville lägga till några extra skydd, bara i fall skära skivan bröt.Skär djupa och långa spår är ganska farlig...

Laser graverat glas (efter att ha tagit Techshops Laser etsning och roterande verktyg klasser)

efter avslutad TechShop Laser skärning & etsning SBU klass (LAS101) och Laser gravör roterande fastsättning SBU klassen (LAS201) jag ville göra några etsade candle holdlers för praktiken.Kursen instruktionerna och använder en bild från Mimi Daly Phot...

Trä precision mini router för roterande verktyg (med kartong prototyp)

Jag har en Dremel som roterande verktyg och jag ville ha en mini router bas för det. Den kan köpas från Dremel eller Stewmac t.ex.http://www.Dremel.com/en-us/tools/Pages/ToolDetail...http://www.stewmac.com/Luthier_Tools/Tools_by_Job/...men jag beslöt...

Lathean Hydra: En multi-headed roterande verktyg från Repurposed bitar

Enligt den grekiska mytologin, varje gång du klipper bort en av Lernaean Hydra flera huvuden växa två tillbaka att ersätta den. Nu, med några extra bitar och vissa kreativa slipning, din svarv verktyg kan göra samma sak! I det här fallet kommer inte...

Att göra spänning skiftnycklar/roterande verktyg från gamla vindrutan torkarblad

Komplett ditt lås plocka set, med ett roterande verktyg (även kallad en spänning skiftnyckel), av upcycling en sliten ut torkarblad.Jag postat en instructable ett tag tillbaka, om hur man gör låset plockar. När jag hade avslutat min uppsättning, var...

Roterande verktyg bit lossnande

För ett tag sedan nu, jag försökte krossa ut några av trä från en gitarr kropp och sedan gick lite för hårt, för länge och fick min roterande verktyg lite fast i själva verktyget.Jag låter det vara för några månader försöker inte komma ihåg hur jag h...

Tandborste till roterande verktyg borste

här är en annan ta på att sätta en begagnad tandborste till god användning. Min tandborste verkar slitas ut inom en månad och ännu värre, bara den övre halvan av borsten slits ut medan nederkant hälften verkar bra. Måste vara något fel med hur jag bo...

Ultimate AIO, helt över konstruerad, Dremel/roterande verktyg Drill Press / Sander / Grinder / Router

Det finns några riktigt bra Instructables visar hur man gör en Dremel/roterande verktyg drill press som inspirerade mig att göra en till mig själv. När jag började designa, undrade jag om jag kunde kombinera funktionen på pelarborrmaskin med en slipm...

Ultra Poor mans roterande verktyg

om roterande verktyg inte är dyrt idag, en massa människor inte bara har råd med en. Denna mini roterande verktyg kan inte hantera allvarliga crafting men skall vara bra för slipning av plast och trä.PS: Tyvärr passar dåligt fotokvalitet. Jag tog den...

Mini-Tablesaw / Router / Shaper för Dremel roterande verktyg

Mini - bord såg / Router / Shaperför Dremel roterande verktyg.Nu när Dremel tävling omröstningen är över antar jag att det är ok för att uppdatera detta instructable. Här är en "tillskott" video visar tabellen såg förlängning i aktion. :)Steg 1:...

Roterande verktyg Stand

I ordning så att både spara utrymme i min verkstad och göra sällan använt verktyg mer tillgängliga, jag byggde en roterande stativ för tre av dem bygger på en design av Jack Houweling. Videon visar du hur jag byggde det, och du kan hitta ytterligare...

DIY Fox TALAS IFP laddning verktyg

medan service min första Fox TALAS jag (första generationens TALAS) gaffel, insåg jag att jag behövde en Fox IFP laddning verktyg för att tömma och åter blåsa IFP kammaren. Jag hittade verktyget på nätet för runt omkring $100. Som verkade lite dyrt o...

DIY trä flishugg Shredder Tamper verktyg

Jag köpte nyligen en Trä Chipper Shredder främst för fragmentering blad som vi kunde använda till kompost våra blomsterrabatter. Vi har en massa träd runt vårt hus så jag också plocka upp en massa små kvistar, pinnar och kottar men det är också jobbi...