DIY tuff Bluetooth Boombox (varar 20hrs!)Gör dig redo att bygga en tuff & robust boombox! "RaveBOX (v1.0)" kan storma USB anordningen, spela MP3s och ställa in FM-radiokanaler! Det kommer också med en IR-fjärr erbjuder bättre bekvämlighet. Boombox ger actionsport och friluftsentusiaster 18 timmar nonstop musik. Oavsett om du är på stranden, förblir skytte forsar, eller Fotvandring utomhus, boombox säker i sin tuffa (Pelican-liknande) väderbeständig skal.

Hur jag kom upp med designen:
Det har varit ett tag sedan jag senast postat min sista boombox handledning, det var ganska mycket en framgång men som vi alla vet att tekniken går framåt varje år. RaveBOX är nu lika kraftfull som min gamla boombox men det är hälften så stor som gammal en.

Jag hade verkligen ingen design när jag gjorde detta projekt hade jag en "gå med strömmen" slags vibe. En dag åkte jag till köpcentret att köpa min vanliga leveranser då plötsligt kom jag över denna generiska Pelican-liknande fall. De sålde det för likadana P480 ($9,60), jag hade fortfarande vissa högtalare liggande, så jag trodde det skulle vara häftigt att passa mina fyra oanvända fullrange högtalare + min HiFi woofer 4". Med ingen tvekan köpte jag awesome letar fallet. När jag gick hem, började jag söka efter delar i mitt lager. Jag hade fortfarande några amp marker liggande. Jag hittade två extra 2 x 3 Amp moduler (blankett dx.com) och min älskade Bluetooth spelare modul (från dx.com).

Allt som är kvar är mitt batteri, jag ville se till att min boombox skulle pågå en dag av oavbruten uppspelning utan laddning, så jag dock av en lösning! Min robotar använder LiPo batterier eftersom de hade en hög "makten" storleksförhållande, vilket betyder att de har en hög mAh betyg för sin extremt kompakt storlek. Eftersom konkurrensen är fortfarande planerad till December, jag lånade några av mina LiPo batterier och beslutade att sätta dem i mitt nya högtalare projekt.

Specifikationer / funktioner:
-2.1 kanal Audio System (6W + 6W + 20W)
-USB-laddning kapacitet (6600mAh)
-18hrs Max uppspelning (LiPo Bat)
-Bluetooth 3.0 ljudanslutningen
-3,5 stereo AUX anslutning
-Utrustad med FM radiotelegrafera till stämma
-IR-fjärrkontroll

Varning! Du behöver några grundläggande lödning färdigheter, lite kunskap om elektronik och lite tålamod att bygga detta. Snälla Skyll inte på mig om du röra till modulerna. SMD chip är mycket känsliga för överspänning, hantera dem med extrem försiktighet! Det finns mycket att gå fel med detta projekt. Lycka till!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY överladdade Bluetooth högtalare (v2.0)

möta AirJam, DIY överladdade Bluetooth-högtalare. Redo dina verktyg, vi gör en från scratch! Tidigare "DIY Bluetooth-högtalare (v1.0)" hade några mindre brister så jag listade alla möjliga förbättringar och byggde en version 2.0, som heter AirJa...

Stor ' ol Bluetooth Boombox

Det finns inget bättre än ljudet av en scratchy post, eller helt bruset av en gammal kassett. Tyvärr så många av dessa gamla tekniker håller på att försvinna. De bryta och gå oreparerade, eller tyvärr oftare de få ersatts med nyare tekniker. Missförs...

2.0 Bärbar Bluetooth Boombox

Detta instructable är på att bygga en 2.0 bärbar bluetooth Boombox.För detta bygga jag anskaffas delar lokalt samt från Kina.Jag har gett två basport längst ned i detta bygga. Högtalaren drivs av en 12V 7Ah förseglat bly syra batteri och har Bluetoot...

Hur man gör en bärbar bluetooth boombox

Detta blir en tutorial på hur jag byggde min Bluetooth boombox, detta behöver inte vara så komplicerat som min boombox, eller om du är avancerad jag elektronik, du kan göra det bättre än min. Det är ganska lätt att bygga, måste du bara veta grundlägg...

USB Bluetooth BoomBox för $4!

Välkommen alla!I denna Tutorial kommer jag visa dig hur man gör en USB Bluetooth BoomBox som underlättar en FM-Radio!Så låt oss komma igång!Steg 1: Titta på den Video Tutorial!Du kan också titta på min Video Tutorial på detta som skulle hjälpa dig at...

DIY #4 Bear BoomBox - Teddy högtalare björnen

Atelier DIY #4 Bear BoomBoxenvoyé par brigadeneurale Enkla projekt, lite lödning och en hel del sömnad!Lägg en stor högtalare till din favorit Nalle!...

DIY Bluetooth BoomBox

Så jag började med en önskan om en höga (er) kvalitet musik erfarenhet och som jag alltid har velat bygga saker (t.ex. jag har gjort 2 högtalare dockningsstation för iPhone), jag bestämde mig att bygga min egen Boombox.Första steget var att titta vad...

DIY bärbara Boombox (från början!)

Time to party! Låt oss rock huset! Idag kommer jag visa dig hur man gör en boombox som låter som en äkta audiofil högtalare. Den är tillverkad av 100% scratch. Jag lagt till en iPod dockningsstation funktion, det fungerar även med någon form av MP3-s...

DIY Wireless Bluetooth hörlurar med örat muff

Här är affären, min gamla bluetooth-hörlurar fick förstört av slitage & tår under åren av användning som en sida av hörsnäcka bröt och inte längre passar mitt huvud.Så jag bestämde mig att återvinna de interna komponenterna för att göra min egen tråd...

Ammo kan Bluetooth Boombox

Intro:Här är en annan enkel ammo låda instructable. Jag byggde detta med avsikt att hålla det enkelt som möjligt och att WW2 krig rivna titta till rutan. Jag valde att använda en liten Altec Lansing mini Bluetooth-högtalare, en ammo box, akrylfärg, s...

Scooter handskfacket Bluetooth Boombox

Hej killar,Här är min första outgrundlig ge lite feedback för att göra nästa ännu bättre!Denna boombox drar fördel av det begränsade utrymmet i en handskfacket kupé en gammal skoter Yamaha Beluga 80cc (2nd Gen och re-bränt av MBK).Det är makt av 3 ce...

DIY högtalare Boombox

Inte slänga det DIY högtalarlåda, använda den för att göra en akustisk bergsprängare. Det kan vara små, men det rymmer en punch och är inte alls lika stor och tung som ett original. Allt du behöver är lite tid och några lätt att hitta extras.Steg 1:D...

DIY Android Bluetooth PC gamepad med arduino leonardo

Handledning och test video:Länk till App Inventor och Arduino filen i youtube video beskrivning.Steg 1: Lista över ledningar och spela -Arduino Leonardo (leonardo styrelsen har tangentbord och mus tävlan. Jag använder pro micro)-Bluetooth-modul (Im a...

DIY Arduino Bluetooth kontrollerad Tryk (trehjuling)

Detta är min första Instructable som jag bokför eller dela här.Genom att göra denna Instuctable .it undervisa mig om hur man fokus på allvar, det är stor hjälp för mig eftersom det motiverade och inspirerade mig att göra mer. Men min huvudsakliga mål...

DIY kartong iPod Boombox

Har du någonsin känt nostalgi för dagar när 100 pund boom rutorna var i stil, eller när det fanns en breakdance battle på varje block? Tja, kan du nu ta boom lådor tillbaka med en ny och modern twist! Detta är hur du kan göra en boom kartong med enda...

DIY Bluetooth högtalare

uppfyller PartyBar™! Gör en trådlös högtalare, högt nog för att fylla ett helt rum! Med en budget mindre än $15, kan du ha din egen Bluetooth högtalare från scratch material! Det är smart, snygg, härkomst och mest av allt det är kompakt och passar i...

Bärbar Bluetooth högtalare Boombox

jag har blitt vaktande instrutables ett tag och även YouTube-videor och forum. Detta är från där alla mina idéer kom från. för att göra denna lilla boombox jag använde en vinflaska trä fallet som jag skar till en mindre storlek, en 12v 12ah batterier...

Bluetooth högtalare drivs av Power Bank

Detta är ett mycket enkelt att bygga, men ändå kraftfull bergsprängare. Ingen lödning heller någon kunskap om elektronik som behövs.För cirka €30 kan du förvandla din bokhylla högtalare till en bärbar bluetooth boombox.Jag valde att använda en power...

Akryl Boombox

denna Boombox skapades för min vän med mestadels återvunna delar. Historien är att jag skyldig min vän stor tid, så jag tog hans gamla bil högtalare han inte var med och beslutade att göra något nyttigt.Nedan är hur jag hade från början tänkt hur det...