DIY Ukulele remHej! Det finns inte att många ställen du kan få en ukulele rem, så detta är en enkel handledning om hur man gör en själv.

Du behöver:
-En rem från en gammal datorväska
-Tejp
-En såg för järn
-Några små rep

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY nr-Drill flätad Ukulele rem

spela upp din ukulele står upp made easy!Steg 1: material för detta diy, du behöver:• 1 par 45" skosnören per färg• 1 ukuleleHur många skosnören du behöver beror helt på hur många färger du vill använda. till exempel, använde jag 2 par grå Skosnöre &...

DIY kompass rem

Här är en underbar Instructable för dem som behöver göra en bärbar kompass rem. Detta är exakt vad jag ville under kör bil. Anledningen är förutom GPS, för långa avstånd domar i en stad jag använder och behöver en kompass (särskilt i Bangalore i Indi...

DIY Ukulele bas

utgifter à  £400 på a Kala Ubass är ett stort engagemang, och som en ung vuxen jag helt enkelt inte har pengar att investera. Detta är en enkel konvertering som ursprungligen utformades av Olivergon på detta. Vad du behöver: givare gitarr - kan vara...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Kritor smälta glas prydnadsföremål DIY

jag absolut älskar hur watercolory och färgglada dessa kritor DROPP ornament visade sig och de är så lätt att göra. De verkligen bara ta tre saker att skapa. Jag är seriös! Här är hur du gör dem!Steg 1: Vad du behöver och innan du börjar:Vad du behöv...

Ukulele Inlays aluminium DIY

Incrustation UkuleleIncrustation d'' aluminium dans le manche du ukulélé.Inlaga aluminium i handtaget på ukuleleMateriel:SkalpellDremelPlackaluminium 1mmScie BocfilAbrasifVerniBoisColle à BoisUtrustning:SkalpellDremelPlåt 1mm aluminiumsåg BocfilSlipa...

DIY $0. 50c Quick Release rem för din kamera/DSLR - ThoughtGrenades.com

mycket billiga och snabb mod för din kamera. Ger ett riktigt snabbt och enkelt sätt om du vill få kameran utanför din rem.Jag köpte 5 Carabiners för $1 = $0.20/ea och hittade keyring öglor runt huset. Gratis men jag ska värdera dem på $0.10 för båda....

DIY Schlieren fotografi någon kan göra 5 minuters setup (små föremål) 1200 fps

detta är mindre effektivt än traditionella metoder men det fungerar....

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)

Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och se...

DIY lerkruka konvektion värmare X10 till extrema

Intro:Vårt projekt syftar till att använder återvinnas och återanvändas föremål hittades i ett hushåll. Funktionen av DIY lera potten konvektion värmaren x10 till ytterst är att producera tillräckliga mängder av värme för att höja temperaturen i rumm...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

DIY griffeltavla ornament

Detta DIY är snabbt och enkelt, och det gör en söt Juldekoration eller present.Jag gjorde 6 av dessa för mindre än $12 och jag använde dem som gåva Taggar för presentkorgar jag monterade.Här är en lista över varor du behöver för detta DIY:Runda glas...

DIY Eco-vas (enkel)

detta är en mycket enkel handledning hur jag gör min DIY vas.Jag älskar blommor så mycket, men det är mycket svårt eller kan vi sällan har tid att ta hand om växter eller vattna dem.Här jag använder min används hårspray flaska & det är min favorit fä...

Bälte till gitarr rem

Hej Karl DIY community, jag har haft en gammal bälte för ett tag och det slutligen bröt så jag bestämde mig att göra den till en gitarr rem. Så jag hoppas du njuter.Steg 1: material Okej, det material du behöver för detta projekt är:1 gitarr1 gamla s...

Elektriska baryton ukulele

Detta projekt bars från en pågående tvist mellan mig och min tre år gamla dotter över ägandet av min akustiska sopran uke. Fördelarna med en elektrisk ukulele är:1) kan spela i den unplugged, så inte rubba alla i gatan2) min dotter kommer inte höra m...

DIY fjädring träningsredskap

jag tittade på webben för suspension training idéer och såg många bra DIY idéer där ute. Men de verkade sakna vad jag trodde var rätt material och hårdvara. Detta "instructable" lär du dig att skapa din alldeles egna suspension training remmar s...

DIY suturer

Disclaimer: informationen i detta instructable kan vara bra någon gång, men jag inte närvara vid medicinska skolan och behöver inte licens (eller lust, för den delen) praktisk medicin (som praxis skulle det, faktiskt) utanför de egna gränserna för mi...